Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak? 32 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Jordan Maison, BSL és még egy-két másik emberke tweetjei alapján talán Old Republic lesz. De lehet csak a TOR 10. évfordulóját ünneplik... :hmm:

Hozzászólás ideje:

Ennek lenne értelme. A következő SW mozifilmnek valami nagy, ütős filmnek kéne lennie. A Rogue Squadron túl kispályának tűnik. Bár engem személy szerint nagyon érdekel a Rogue film, de valami bombasztikusabb kéne a nagy szünet után.

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Egyúttal azt is írják, hogy a TOR film érkezne 2023-ban, a Rogue Squadront pedig 2024-re tennék

Viszont akkor a Rogue Squadron is decemberben jönne? Hiszen akkor megint újra kell csinálnia a Disneynek a premierlistáit az elkövetkezendő évekre. Jelenleg így áll a lista:

2023. dec. - SW

2024. dec. - Avatar

2025. dec. - SW

2026. dec. - Avatar

2027. dec. - SW

2028. dec. - Avatar

Hacsak nem akarják korábban bemutatni a filmet. Mindenesetre lehetséges, hogy Patty inkább a WW3 -mal és az Amazonokkal foglalkozó sorozattal fog foglalkozni, mielőtt nekiáll SW-t forgatni. :hmm:

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
44 perccel korábban, Bence1997 írta:

Hiszen akkor megint újra kell csinálnia a Disneynek a premierlistáit az elkövetkezendő évekre.

Nem hiszem hogy ez akkora probléma lenne. A fáma mindenesetre arról szól hogy a Rogue filmet halasztják.

A TOR a léptéke miatt lehet nagy szám. Ha jól megcsinálják nagyot szólhat.

Hozzászólás ideje:
20 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Viszont egy TOR film önmagában engem nem villanyozna fel.

Viszont egy TOR filmet szerintem, legalábbis így láthatatlanul remekül meg lehetne alapozni az Acolyte-tal. A jelenlegi felhozatalban ez az egy olyan sorozat van, amiben nagy hangsúllyal foglalkozhatnának a jelen eseményei és a jövő megalapozása mellett a régmúlttal is. Az ep1-3 és az ep9 alapján a Köztársaság és a Jedik mindent megtettek, hogy a Sith rémuralma a múltba vesszen, de egy olyan széria, ami a Sith-re fókuszál, lehetőséget adna, hogy megalapozzon egy múltban játszódó sztorinak. Elhinthet eseményeket, amikre a filmek/sorozatok fókuszálhatnak.

Hozzászólás ideje:

Érdekesség a TOR-hoz: tegnap a twitter Malgus giffel volt tele, erre ma a TOR youtube csatornán kiadtak egy 4K Ultra HD 'Deceived' előzetest. :)

33 perccel korábban, Donát írta:

Nekem logikusabb lenne, mint egy TOR film, ha már úgy is elővettek egy múltbeli időszakot a SAGA filmekhez képest.

Nekem is eszembe jutott. Ha úgy nézzük, több, mint 3 éve dolgoznak az érán. Az alap már megvan, amire bőven tudnak építeni.

Hozzászólás ideje:

Kikerült a Disney+ nap menetrendje.

Pénteken, magyar idő szerint délután 15 órakor twitteren, facebookon és instán követhetjük a DisneyPlust, ahol első betekitnések, új előzetesek, exklúzív jelenetek és megjelenések várhatóak a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars és a Nat Geo részéről. Délután 17 órakor a Pixar, 17:45-től pedig a Marvel Studios fog exklúzív on-platform különlegességeket nyújtani a D+ előfizetőinek. SW -nak nem lesz ilyenje.

Tehát 15 és 17 óra között várhatjuk az infókat. :)

Hozzászólás ideje:
2021. 11. 06. - 9:14, Bomarr írta:

Ennek lenne értelme. A következő SW mozifilmnek valami nagy, ütős filmnek kéne lennie. A Rogue Squadron túl kispályának tűnik. Bár engem személy szerint nagyon érdekel a Rogue film, de valami bombasztikusabb kéne a nagy szünet után.

2021. 11. 06. - 13:41, Bomarr írta:

Nem hiszem hogy ez akkora probléma lenne. A fáma mindenesetre arról szól hogy a Rogue filmet halasztják.

A TOR a léptéke miatt lehet nagy szám. Ha jól megcsinálják nagyot szólhat.

Egyetértek. Ez a Rogue Squadron filmet inkább Disney pluszos tv-filmmé kéne alakítani, vagy sorozattá.

Egy Régi Köztársaság, vagy Köztársaság Fénykora film sokkal jobb lenne.

Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Az is érdekes, hogy szinte semmiből húznak elő egy új filmet. Kicsit nyuszi a kalapból érzésem van. Lesznek még itt érdekes dolgok.

Waititi elég produktív mostanság, abban bízom, hogy talán Ő húzott bele annyira, hogy inkább betolják az Ő filmjét arra a helyre.

Hozzászólás ideje:

Waititi jelenleg a Thor filmen dolgozik, utána pedig van neki még egy másik filmje is (Next Goal Wins). Beférne mellé mégegy SW is, hogy az kijöjjön 23-ra?

Hozzászólás ideje:

Én nem gondolom, hogy Waititi filmjét 2025-nél előbb látjuk. Elfoglalt egy pasas, pláne az elmúlt időszakban nagyon felkapott lett.

Viszont ezzel akkor megint tolódnak a filmek. Ha tényleg az Old Republic film fog érkezni két év múlva, akkor utána a '25, '27 és '29-re (gondolom kettesével jönne a SW, vagy 27-től kezdve megint évente lesz SW) tervezett filmek már le is lehetnek "fixálva", bár én már nem mondok semmit filmek terén. Remélem nem fognak látatlanba bejelenteni új filmeseket, hanem a meglévőekkel főznek ki valamit. De legalább addig a sorozatokkal elleszünk. :)

Hozzászólás ideje:

Mozifilmes hírekről én most azt mondom, hogy vagy a jövőhéten esedékes D23 Expon beszélnek, vagy valamikor idén bejelentenek valamit. Decemberben van a Lucasfilm 50. évfordulója, eltudom képzelni, hogy arra a hétre tartogatnak egy mozifilmekkel kapcsolatos infócsokrot.

De a most péntekin esélytelen, hogy mozifilmekről legyen szó. Hacsak ki nem derül, hogy a streaming platformra is készítenek egy filmet. :)

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Bomarr írta:

A Rogue Squadron tolása-dobása annyira megoldható hogy már meg is történt.

Tényleg? Ennyire lecsúsztam a hírekről? Sehol se olvastam róla.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.