Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Milyen osztályzatot adnál a harmadik epizódnak? 42 felhasználó szavazott

1. 1. Milyen osztályzatot adnál a harmadik epizódnak?

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A 3. rész után mi lett a droidokkal? Az FRSZ-el?

Miért nem gyártottak többet? Mi lett velük?

Bocs, ha hülye kérdés! :yeah:

Hozzászólás ideje:

Hát ugye Sidious kiadta a parancsot, hogy inaktiváljanak minden harci droidot. Szóval azokat nyilván szét lőtték a klónok, amikor összecsuklottak. Többet azért nem gyártottak, mert a szeparatisták (vezetők hiányában) összeomlottak, a köztársaságnak, Birodalomnak meg lett egy sokkal hatékonyabb serege (ahogy azt a háború bizonyította, legalábbis az átlagpolgárok szemében), a klónsereg.

Donát.

Hozzászólás ideje:
Hát ugye Sidious kiadta a parancsot, hogy inaktiváljanak minden harci droidot. Szóval azokat nyilván szét lőtték a klónok, amikor összecsuklottak. Többet azért nem gyártottak, mert a szeparatisták (vezetők hiányában) összeomlottak, a köztársaságnak, Birodalomnak meg lett egy sokkal hatékonyabb serege (ahogy azt a háború bizonyította, legalábbis az átlagpolgárok szemében), a klónsereg.

Donát.

Értem, köszi! :yeah:

Hozzászólás ideje:

A történethez hozzá tartozik, hogy a törpe pók droidokat viszont még a Birodalom is alkalmazta eldugott szeparatista sejtek felszámolására, illetve peremvidéki erődök védelmére.

Hozzászólás ideje:

Itt azokra a droidokra gondolsz, akik elfutnak Anakin/Vader elől a Mustafaron?

Csak mert azok erősen hasonlítanak a Halálcsillagon található MSE droidokhoz :peace:

VAgy a Buzz droidra gondoltál? Mert abból meg szerintem a probe droid "fejlődött ki".

Donát

Hozzászólás ideje:
Itt azokra a droidokra gondolsz, akik elfutnak Anakin/Vader elől a Mustafaron?

Csak mert azok erősen hasonlítanak a Halálcsillagon található MSE droidokhoz :peace:

VAgy a Buzz droidra gondoltál? Mert abból meg szerintem a probe droid "fejlődött ki".

Donát

Akik "elfutnak" Vader elől azok valóban MSE-6 droidok (bár valszeg még nem 6-os széria), amúgy a kedvenc vacakjaim:

bts_bg.jpg

Nem is a kullancsokra gondoltam, amúgy a kutaszdroidot meg alapból egy ep3-as kutaszdroidból fejlesztettek ki, az Arakyd Prowler 1000-ből, akkor látható, mikor Obi-Wan mászik ki a vízből.

Amire meg én gondolok, az ez:

bts_bg.jpg

Hozzászólás ideje:

Tényleg, az utapaus kutasz kiment a fejemből :rock: Köszi, hogy szóltál.

És ezúttal is csak ismételni tudom magam: Tényleg, a geonosisi (és talán kashyyyki) pókdroid kiment a fejemből. :yeah: Köszi, hogy szóltál.

:para::D:peace:

Donát.

Hozzászólás ideje:

A "szepi alkotás tovbbélése" kategóriát szerintem a Halálcsillag képviseli... kikapcsolt állapotban valszeg a használhatóbb kütyüket épp úgy megtartották, mint azt.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nem tudom, miért, de ma valahogy ellenállhatatlan vágyat érzek arra, hogy megnézzem a filmet :) Meg is teszem :)

Hozzászólás ideje:
Nem tudom, miért, de ma valahogy ellenállhatatlan vágyat érzek arra, hogy megnézzem a filmet :) Meg is teszem :)

Én már egy hónapja nemláttam...

Hozzászólás ideje:
Én már egy hónapja nemláttam...

Én régebben, de én azok közé tartozom, akik ritkábban nézik meg a filmeket :)

Sőt, egyik nap követni fogja az epVI is, mint a másik kedvenc részem :)

Hozzászólás ideje:

Én az epIII-at pont tegnap néztem meg.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Érdekes... :) Rám tegnap este tört az inger, hogy nagyon sürgősen bele kell néznem a III. részbe. Már hónapok óta nem láttam. Úgyhogy Padmé mustafari érkezésétől kezdve végignéztem. :D

Szabálytalan ez Zoli! Elejétől kell nézni. :lol:

Hozzászólás ideje:

Én bezzeg megnéztem az egészet, még úgy is, hogy 11-ig tartott. Ugyanis egy kis viharszünet volt közben (értsd: megálltam meglesni, hogy mi van) :lol: Egyébként meg velem is előfordul néha, hogy részleteket nézek meg :)

Hozzászólás ideje:

OFF

Ezek szerint igen :lol: Gondoltam rád este, hogy vajon ott vagy-e.

ON

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Egyértelműen 5-ös, viszont kár a kivágott jelenetekért, jó lett volna a moziban viszontlátni Mon Mothmát...

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Hétfőn néztem végig 18-adszorra, és még mindig minden idők legjobb filmjének tartom, bár A birodalom visszavág vetekszik vele.

Ti hányszor láttátok (mármint a ROTS-t) ?

Hozzászólás ideje:

Fogalmam sincs, ugyanis nem számolom :D A mozis nézést is +/- egy eltéréssel tudom megmondani :yeah:

Hozzászólás ideje:

Moziban 3-szor.Premier+szinkronos+búcsúvetítés.

Otthon nagyon sokszor, mivel minden nap megnéztem egyszer egy jó darabig.

Hozzászólás ideje:

Én moziban 6-szor tekintettem meg a szinkronos változatot, majd megnéztem 1szer nem eredeti DVD-n, aztán megvásároltam az eredeti Sith-ek bosszúja DVD-t 2005. december 3-án, és azóta 11-szer néztem végig az eredeti DVD-n (természetesen eredeti angol hanggal).

Kedvenc részeimet (melyekből igen sok van), pedig már rengetegszer megnéztem önmagukban

Hozzászólás ideje:

Én kétszer néztem szinkronnal moziban, kétszer videón ami egy kalóz DVD-ről volt másolva, kb hétszer angolul eredeti DVD-n és a gépemen fenn van még AVI-ban angolul a többi résszel együtt, úgy meg össze-vissza részletek, ahogy jön.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Hétfőn néztem végig 18-adszorra,

Én 79-szer láttam eddig, és ez pontos számadat, ugyanis számolom. :death:

A film egyébként nagyon erős, egyértelműen a legjobb SW szerintem.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

nemrég sikerült megnéznem 21-edszerre. én úgy vettem észre, hogy ha media player classic-kal játszom le az eredetit, akkor az eredeti DVD-s szerintem ugyanolyan jó minőségű mint a HD

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.