Ugrás a kommentre

Sport

lokatelli

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem jó szabály. Egyébként semmi különbség nem lenne a csoportmeccses és kieséses tippelés közt. De amúgy nem így játszotok már évek óta? 2 és 4 éve így volt, azt tudom, de előtte?

Hozzászólás ideje:

IT'S COMING HOME!!! :P 

Az egész mérkőzés képe alapján úgy tűnt, hogy jobban akarják az angolok a győzelmet, de mind a mutatott játék, mind a durvaság és a színészi teljesítmények után... hát nem ez volt az a meccs, ami után valaki beleszeret ebbe a sportágba. Azért az angolok megérdemelték már, hogy végre egyszer ők nyerjenek egy 11-es párbajt, annál is inkább, hogy ezt tippeltem. :cool:

Hozzászólás ideje:

De azért ha belegondolsz, az hogy te 2-1-et tippelsz, az nem ugyanaz, mint hogyha azt tippelnéd, hogy pl. 1-1 lesz, és végül Anglia jut tovább 2-1-re.

Esetleg azt be lehetne vezetni, hogy aki bármiféle módon azt eltalálja, hogy ki jut tovább, az kapjon egy pontot mindenképp. Így pl. ha valaki csak simán 2-1-et tippel a rendes játékidőre Angliának, de csak hosszabítás után lesz 2-1 vagy büntetőkkel jut tovább Anglia, akkor járna az 1 pont.

Hozzászólás ideje:

Nem hiszem el, hogy megint leszorulok a dobogóról. :( 

1. Bence - 45

1. Nute - 45

3. Ody - 43 

4. Donát - 40

5. RacerX - 39

6. Frenkie - 38

7. Tomcsi - 37

8. Miss - 35

8. Wilde - 35

10. M. Laci - 34

11. Nabo - 33

12. Yoda - 31

13. Dei - 29

14. Jake - 26

15. Kenobi Tábornok - 25

16. Fulcrum - 4

16. Csoli - 4

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.