Yoda József Hozzászólás ideje: 2013. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 26. Na a Barca is nyert ezzel bearanyozta a napom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 26. Köszi Wilde a kimerítő betekintést, és Neked is Donát, a pár soros véleményt. Kár, hogy nem lesz 19:30 -as meccs. Nincs mit. Egyébként elnéztem, mert az óraátállítás miatt nem így lesznek az időpontok (ott majd csak egy hét múlva állítják vissza az órákat). Itt a helyes időrend - magyar idő szerint: Dallas @ Detroit - 18:00 Miami @ New England - 18:00 NY Giants @ Philadelphia - 18:00 NY Jets @ Cincinnati - 21:05 Atlanta @ Arizona - 21:25 (TV-s meccs) Washington @ Denver - 21:25 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. (szerkesztve) Szerintem Vettel kezdőként is bőven megmutatta, hogy van benne potenciál, már teszt pilótaként is gyors volt, a Monzai nagydíjról pedig ne is beszéljünk amikor a tragacs Toro Rosso-val nyert. Azért utálja csak mindenki mert agyba főbe nyeri magát, ha már nem fog nyerni akkor mindenki bírni fogja. Amúgy meg hülyeség, hogy csak a kocsi miatt nyer. Lehet egy kocsi jó, de ahhoz kell egy jó pilóta is aki vezetni tudja. Már kicsit idegesítő, hogy mindenki ezen pattog. Nagyon egyetértek. A jó magyar írigység kijön néha hogy Vettel nyer. Csinálja utána bárki. Hiába a jó kocsi azt vezetni is tudni kell. Magyarországon aki sikeres sportban azt gyűlölök és megvetik , ezzel kompenzálva az ország örök lúzerségét. Szerkesztve: 2013. Október 27. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. Donát! Láttad már a Jerry Maguire -t? Nézd meg ha nem, mert rohadt jó és az amcsi foci berkein belül játszódik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. Nagyon egyetértek. A jó magyar írigység kijön néha hogy Vettel nyer. Csinálja utána bárki. Hiába a jó kocsi azt vezetni is tudni kell. Magyarországon aki sikeres sportban azt gyűlölök és megvetik , ezzel kompenzálva az ország örök lúzerségét. Itt megint valamit félreolvástál. Nem azért utáljuk, mert sikeres, hanem azért, mert teljesen érdektelenné teszi a F1-et. Én is már lassan 2 hónapja nem néztem egy futamost se, hisz minek, úgyis Vettel nyeri meg. Mondjuk én speciel a stílusát sem komálom (a győzelme utáni "Oh yeah, I won" rádióüzeneteitől meg egyenesen falra mászom), azt hiszi, hogy ez az egész csak róla szól, ami sajnos mostanában igaz is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. Így van. Tök mindegy, ki nyerné zsinórban a futamokat és VB címeket, ellene kezdenék szurkolni. Egy dolgot utálok az F1-ben, ha unalmas, és most az, úgyhogy a Vettel győzelmére "élvezők"-ön kívül nem hiszem, hogy más örülne ennek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. Vettelt én is rühellem! Érdekes, mert Schumachert meg imádtam, és szurkoltam is neki a minél több VB címért. Benne volt spiritusz. A szememben ez a gyerek meg még mindig olyan, mint aki tegnap kezdett el versenyezni. Egyszerűen semmi emlékezeteset nem tett le az asztalra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. Vettel végül 4-szeres világbajnok lett. És még csak 26 éves... Veszélyben Sumi rekordja! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. Szerintem Vettel autójával az első 10 helyezett világbajnok lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. Nagyon egyetértek. A jó magyar írigység kijön néha hogy Vettel nyer. Mint ahogy lentebb elhangzott, nem erről van szó. "Csak" unalmas, megöli a sportot. Más kérdés, hogy én nem is csípem a fazont, de tudom, hogy attól még jól vezet. De van egy rakat másik versenyző is, akik szintén jól vezetnek, és szeretnénk őket is látni nyerni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. Nagyon egyetértek. A jó magyar írigység kijön néha hogy Vettel nyer. Csinálja utána bárki. Hiába a jó kocsi azt vezetni is tudni kell. Magyarországon aki sikeres sportban azt gyűlölök és megvetik , ezzel kompenzálva az ország örök lúzerségét. Biztos akik kifütyülték futamról-futamra Vettelt a helyszínen, az mind magyar volt... Már megint sikerült egy orbitális baromságot beírnod hajnalban, részegen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. Nem akarom magamat fényezni... de ugye megmondtam, hogy a Dallas - Detroit lesz a kora estei idősáv legjobb mérkőzése! Az eredményt nem írom be, hogyha valaki esetleg meg akarná nézni utólag, de az év mérkőzése is lehetne, olyan csata és egyéni teljesítmények voltak!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. Nem akarom magamat fényezni... de ugye megmondtam, hogy a Dallas - Detroit lesz a kora estei idősáv legjobb mérkőzése! Az eredményt nem írom be, hogyha valaki esetleg meg akarná nézni utólag, de az év mérkőzése is lehetne, olyan csata és egyéni teljesítmények voltak!! Kezdem sajnálni szegény Romot. Mondjuk nem semmi, hogy mi megy abban a csoportban, most épp a Giants gyűrte le a Philit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. Kezdem sajnálni szegény Romot. Mondjuk nem semmi, hogy mi megy abban a csoportban, most épp a Giants gyűrte le a Philit. Ez nem rajta ment el, de a Lions jobban megérdemelte a W-t... a Cowboys secondary egyszerűen kritikán aluli, egy értékelhetően teljesítő, konstans safety-jük nincsen!! Megatron meg ismét bebizonyította, hogy nem erről a bolygóról származik... 329 yard Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 28. Jó azért a Giantstől idén még ez is teljesítmény... Ravens a héten pihen, Broncost meg már szedem. Barátom Saint drukker, még tetkót is akar csináltatni... lol, de idén tényleg nagyon jók Breesék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 28. Bejelentem, hogy Cardinals drukker vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 28. Bejelentem, hogy Cardinals drukker vagyok. És mi alapján ha szabadna tudnom? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 28. És mi alapján ha szabadna tudnom? A Jerry Maguire alapján. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 28. A Jerry Maguire alapján. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 29. (szerkesztve) STL-SEA Most néztem meg a St.Louis - Seattle utolsó negyedét. Fantasztikus volt. Bár a végét jól elrontották azzal a rossz játékkal. Drukkoltam nekik. Szerkesztve: 2013. Október 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 29. SPOILER ALERT!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 29. Háááát de már az ismétlés is lement Donát!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 29. Én viszont most nézem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 29. STL-SEA Most néztem meg a St.Louis - Seattle utolsó negyedét. Fantasztikus volt. Bár a végét jól elrontották azzal a rossz játékkal. Drukkoltam nekik. Én is megnéztem! Eszeveszetten jó volt!!! Nagyon sajnáltam a Ramst, pedig a Seahawksot is szeretem - bár több ilyen Tate féle flegmázást nem akarok látni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 30. Sajna én mindig gépen nézem a meccseket, így van hogy napokkal később. Mondjuk egy Stl-Sea meccs eredménnyel nehezen lehet felizgatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 30. Sajna én mindig gépen nézem a meccseket, így van hogy napokkal később. Mondjuk egy Stl-Sea meccs eredménnyel nehezen lehet felizgatni. Nézd meg a meccset. Komolyan mondom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 30. Nézd meg a meccset. Komolyan mondom. A meccset meg fogom nézni, mert biztos nagyon jó, csak az eredmény nem érdekel annyira. Az tudod hogy csak a Broncos és a Ravensre érvényes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 30. Peyton kezd kicsit fáradni. Lehet tartalékolni kéne későbbre is. Elég sok hiba volt a mostani meccsen: DEN-WAS NEm is érettem hogy már a 3. negyedben volt és még mindig 21:7 volt a REDnek... mondom mi a franc? persze azért mert a BRO folyton elcseszett valamit, de azért csak sikerült felhozni 21:45re. Lol Voltak nagyon szép pillanatok, de sok volt a hiba szerintem. Manningtől is, de azért rásegített a RED is a győzelem eléggé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 30. Pedig meg lehetne idén dönteni a legtöbb passzolt yard rekordot... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 30. Boldog születésnapot Pb! Teniszről értekezhetünk a sport topikban, Vettelt meg csak azért utáljuk, mert mindig ő nyer, úgyhogy várj türelemmel, talán majd jövőre. Köszi. Tenisznél sajnos mostanában nincs sok örömöm (Federer és Sharapova okán), F1-nél meg ha nem Vettel nyer, akkor azt kell olvasnom, hogy az a bizonyíték arra, hogy mégse ér semmit. Nem tudom mennyire lesz jobb nekem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.