Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az nekem nincs. Miért nem az M1-en? Ott csak a propaganda megy. Direkt hazajöttem hamarabb erre nincs meccs csak az origon az eredmény. Ha scak az M4-en megy akkor én befejeztem ezt az egészet, még a magyar meccseket is hisz nem látom. Ki volt ez az állat aki az M4-re rakta?

Hozzászólás ideje:

Az nekem nincs. Miért nem az M1-en? Ott csak a propaganda megy. Direkt hazajöttem hamarabb erre nincs meccs csak az origon az eredmény. Ha scak az M4-en megy akkor én befejeztem ezt az egészet, még a magyar meccseket is hisz nem látom. Ki volt ez az állat aki az M4-re rakta?

Kizárt, hogy ne legyen M4-ed, minden szolgáltató alapcsomagjában benne kell, hogy legyen. Szerintem csak nincs beállítva (behangolva?).

Hozzászólás ideje:

Albánia - Svájc 0-2

Wales - Szlovákia 2-2

Anglia - Oroszország 1-0

Jaj. Elfelejtettem nézni hiányzókat. Így jó ha lesz egy pontom. :D

Nem baj, nézzük meg így mi lesz.

Szerkesztve: - Rajmesz

Hozzászólás ideje:

Nézd csak Wilde - megkövetlek. :)

Albánia - Svájc

A franciák, ha nehezen is, de győzelemmel indítottak a csoportban, kiváló lehetőséget adva a ma délután pályára lépő másik két riválisnak, hogy meglógjanak a románok elől.

Az albánok a portugál, dán, szerb, örmény négyessel küzdöttek a selejtezők során az EB döntőbe jutásért – sikerrel. 14 pontot kapartak össze 8 mérkőzésen, ami már csak azért is bravúr, mert bár 10 szerzett gól van a nevük mellett, valójában 7-et szereztek saját erőből, a szerbek elleni mérkőzést ugyanis félbe kellett szakítani, és később az UEFA az albánoknak ítélte a találkozót 3-0-lal. Portugália legyőzését Aveiroban viszont senki sem veheti el tőlük. Ennyiből is kitűnhet azonban, hogy az albánok nem a támadó futball szerelmesei, noha a felkészülési meccsek során négy találkozón 7 gólt szereztek (igaz, ebből kettőt Luxemburg, hármat Katar ellen, ráadásul kikaptak az ukránoktól és az osztrákoktól is).

A svájciak ezzel szemben az angolok mögött jutottak tovább – simán, annak ellenére, hogy hazai pályán kikaptak a háromoroszlánosoktól, idegenben pedig Szlovénia is megviccelte őket az angolokon túl. Ezzel együtt is, az A csoport második helyének nagy várományosai, jelentős játékerőt képviselve. Felemás felkészülésük során megverték a bosnyákokat és a moldávokat, kikaptak viszont a torna egyik esélyesétől, Belgiumtól, illetve kisebb meglepetésre Írországtól is.

Ami a két csapat múltját illeti, tétmérkőzésen hatszor találkoztak, és az albánok még sosem győztek Svájc ellen. A mérleg egy döntetlen mellett öt svájci siker, ami a helvétek győzelmét sejteti… ehhez még azt is hozzátehetjük, hogy Albánia az összes EB csoportellenfele ellen összesen 3 döntetlent tudott eddig tétmeccsen összekaparni, 18 mérkőzés alatt. Finoman szólva is láttunk már szebb mérleget.

Hasonló véleményen vannak a fogadóirodák is, amelyek előzetesen hatszoros szorzóval kecsegtettek egy albán győzelem, és négyszeres szorzóval egy döntetlen esetén, Svájc sikere azonban alig több mint 1,65x-ös pénzt ért. Ha viszont az albánok is olyan fegyelmezett futballal rukkolnak ki, mint tegnap a románok a házigazda ellen, akkor akár a ma délutáni felvezető matinéból is lehet még 18-as karikás thriller a végére.

Hozzászólás ideje:

Tegnap meglepően jól teljesített Románia, én sokkal gyengébb produkcióra számítottam tőlük. Az első félidőben kifejezetten zártan, szervezetten védekeztek, magasan, szinte a támadó harmadban letámadták a franciákat és nem nagyon engedték átjátszani a középpályájukat. A középpályások vonala mögé csak elvétve tudtak bekerülni a támadók, a széljátékuk meg csak a második félidőben Coman behozatalával élénkült meg. Azt gondolom, hogy egyrészről Franciaország megérdemelten nyert, többet próbálkoztak, ők akarták igazán a győzelmet, de valamilyen szinten a döntetlen sem lett volna igazságtalan a román válogatottal szemben.

Ma kevésbé gól gazdag meccsre számítok itt délután, de szerintem egyszer csak sikerülni fog feltörni az albánok kemény védekezését a svájci támadóknak. :)

Nézd csak Wilde - megkövetlek. :)

:peace:

Albánia: 0

Svájc: 1

Hozzászólás ideje:

Ami Marseille-ban zajlik az nem semmi. Az angolok már összementek a rendőrökkel a Marseille szurkolókkal most pedig az oroszokkal.

Szerkesztve: - Fulcrum

Hozzászólás ideje:

Na, eddig 3-ból 3 :D

"Everything is proceeding as I have foreseen" :P

Ha igy folytatod a tippjeidre pénzt is pakolok majd valamelyik netes fogadóirodánál, nyereséggel zárok legalább. :D

Hozzászólás ideje:

Ha az estit is eltalálja, szinte képtelenség lesz behozni. ;)

Inkább a szóbeli érettségik sikerülnének ilyen százalékkal :lol:

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

HAAAAAAAAAJJJJ 90+2 :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :fuckoff::sick: Pedig már kezdem volna örülni, hogy egyet eltalálok. :D

Yoda, kezdem azt hinni, hogy Te megbundázod a meccseket.

Holnapra:

Törökország - Horvátország 0-2

Lengyelország - Észak-Írország 1-1

Németország - Ukrajna 2-0

Holnai tippjeidet megrakom 200 forintal. De hát tudjátok. Murphy törvénye.

Szerkesztve: - Rajmesz

Hozzászólás ideje:

Hát inkább csak ennyit mondok:

:D

:psycho:

Holnapi tippeim:

Törökország-Horvátország: 1-2

Lengyelország - Észak-Írország: 2-0

Németország-Ukrajna: 3-0

Holnai tippjeidet megrakom 200 forintal. De hát tudjátok. Murphy törvénye.

És pont ezért nem fog bejönni egyik sem :cry:

SZERK: Sorry, valaki szerkessze egybe az előzővel ezt... :(

Szerkesztve: - Nute Gunray

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.