Darth Krande Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 19. Palkonyai Dűlőfutás: Fuss gyönyörű helyeken! - mondják. Hát, megtettem. 21 km, 2 óra 31 perc 56 másodperc. Meg némi szintkülönbség. Meg sok helyi rozé sportfröccs. Napsütés volt, meleg pont ami jólesik, és hát a "gyönyörű helyek" mottó nagyon stimmel. 2 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 28. Ma bemutatkozik Dzsudzsák a magyar NBII-ben. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 28. A kispadon. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 28. Na igen, ezt elkiabáltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 28. Ha már annyit van emlegetve az F2, izgalmasabbnak tűnt az ő futamuk mint az F1-é Schumi gyerek szépet előzőtt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 29. Jó hír! https://index.hu/sport/2020/09/29/a_hetvegen_debutal_schumacher_fia_az_f1-ben/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 29. (szerkesztve) KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY FRADISTÁNAK TEREMTETTÉL! @Yoda József jöhet a barka? Népstadionban találkozunk. Szerkesztve: 2020. Október 11. - Ody Mandrell 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 29. (szerkesztve) 9 perccel korábban, Ody Mandrell írta: KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY FRADISTÁNAK TETEMTETTÉL! @Yoda József jöhet a barka? Népstadionban találkozunk. Szerkesztve: 2020. Szeptember 29. - JakeSully 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 29. Nagyon örülök. Szerintem ezzel a kerettel van keresnivalója a Fradinak, kis szerencsével továbbjuthat a csoportból is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 30. Főleg ha még sikerülne igazolni is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 30. Gratula a Fradinak, ez hatalmas eredmény! Nagyon remélem, hogy most nem fogják zsebre tenni a befolyt és befolyó pénzeket, mint a '90-es évek közepén. Ha sikerülne jól befektetni, jól mozogni az átigazolási piacon, akkor még azt is el tudnám képzelni, hogy sikerülne végre egy piaci alapon is működőképes klubot összehozni idehaza. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 30. Nem semmi, ahogy nézem, akár a Bayern és/vagy a Barcelona is jöhet Pestre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. G Csoport: Juventus Barcelona Dynamo Kiev Ferencváros 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. Mondtam @Yoda József 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. Csak játszunk olyan szabadon, mint a '16 -os EB -n a magyar válogatott. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mondtam @Yoda József Megyünk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. 30% néző bemehet. Esélytelen, hogy bejussunk. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: 30% néző bemehet. Esélytelen, hogy bejussunk. Igen, bár ez a 30% úgy jön ki, hogy ez mind csak hazai szurkoló lehet, tehát vendég jegyet nem is adnak el. Nem tudom Te klub tag vagy-e a Fradinál, mert akkor lenne esélyed szerintem jegyhez jutni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. Nem vagyok, így szemernyi esélyem sincs. Kár, hogy nem a Puskásban játszunk. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. Basszus, Vidi 1-0 -ra vezet. Mi van itt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. 46 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Basszus, Vidi 1-0 -ra vezet. Mi van itt? Szép is lett volna, de sajnos nem tartott sokáig a fellángolás. Kíváncsi leszek a bajnokságra így, hogy a Fradinak ott lesz a kettős terhelés, ráadásul a jóval motiválóbb és felemelőbb BL meccsekkel, miközben a riválisoknak egyfrontos lesz az érdemi harc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. 18 perccel korábban, pb69 írta: Szép is lett volna, de sajnos nem tartott sokáig a fellángolás. Kíváncsi leszek a bajnokságra így, hogy a Fradinak ott lesz a kettős terhelés, ráadásul a jóval motiválóbb és felemelőbb BL meccsekkel, miközben a riválisoknak egyfrontos lesz az érdemi harc. Tavaly is így volt, simán hoztuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. 3 órával ezelőtt, Wilde írta: G Csoport: Juventus Barcelona Dynamo Kiev Ferencváros Azért az hogy Magyarországon fog játszani Cristiano Ronaldo(akit amúgy imádok), Lionel Messi, az szerintem hatalmas imázs hazánknak. Ők tényleg a sztárok között is legfelül vannak. Ma már nem vagyok nagy focidrukker mint gyerekoromban, de ezen meccsekre kimennék. Kár hogy egy átlagbélának szerintem is esélytelen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. Hát igen, szomorú, hogy pont ebben az évben jött ez össze ilyen valószínűleg már soha nem lesz, bár az Eb-n Ronaldo még jöhet ide, de Messi már aligha fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. Hihetetlen, hogy ez pont akkor jön össze, amikor ez az egész felfordulás van. 4 hours ago, Ody Mandrell said: Kár, hogy nem a Puskásban játszunk. De miért nem a Puskásban lesznek a meccsek amúgy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 1. Örülök, hogy a legerősebb csoportba került a Fradi. Ebben a 32-es mezőnyben mindenki favoritnak számít a magyar bajnok ellen, ha már ez a helyzet, akkor tényleg a legnagyobb sztárok jöjjenek hazánkba. Annál nagyobbat szól egy esetleges bravúr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 2. 6 órával ezelőtt, caseyjones írta: Hihetetlen, hogy ez pont akkor jön össze, amikor ez az egész felfordulás van. De miért nem a Puskásban lesznek a meccsek amúgy? Mert ki kell cserélni a gyepet. 6 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Örülök, hogy a legerősebb csoportba került a Fradi. Ebben a 32-es mezőnyben mindenki favoritnak számít a magyar bajnok ellen, ha már ez a helyzet, akkor tényleg a legnagyobb sztárok jöjjenek hazánkba. Annál nagyobbat szól egy esetleges bravúr. Szerintem van ennél erősebb csoport. Itt inkább a nevek hangzanak jól. A barca ugye nem is olyan régen kapott egy nyolcast... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2020. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 2. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Mert ki kell cserélni a gyepet. És ez egy ilyen hónapokig tartó folyamat? Nekem valamiért úgy rémlik, mintha hallottam volna olyanról anno, hogy pár nap alatt megoldották ezt valami külföldi csapatnál, amikor kellett. Nem tudom persze milyen lett a végeredmény, de ez akkor is furcsa. Akkor ezek szerint más stadionokban soha nem cserélik a gyepet, mert nem hallottam még ilyenről, hogy emiatt kelljen más stadionba rakni meccseket. Ráadásul ki tudja mikor volt utoljára meccs a Puskásban az európai szuperkupa döntője előtt, de rögtön cserélni is kell a gyepet? 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Szerintem van ennél erősebb csoport. Itt inkább a nevek hangzanak jól. Meglehet, de az átlagos szurkolónak, pláne azoknak, akik csak most fognak kicsit jobban odafigyelni a focira, pont a nevek számítanak. Jön Messi, jön CR, jön a Barca, jön a Juve. Meg azért sokkal erősebb csapatok azért nem jöhetnének, egy Fradinak kb. mindegy, hogy egy Liverpoollal, Man. City-vel vagy Barcával kell játszani. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A barca ugye nem is olyan régen kapott egy nyolcast... Jó, de azért ezzel vigyázzunk. Egyrészt ez már egy másik csapat, másik edzővel és filozófiával. Kérdés mi kerekedik ki belőle, de egyelőre nem nyomják rosszul. Kiütötték a Villarrealt, tegnap pedig erős bírói ellenszélben, több, mint egy félidőt emberhátrányban játszva is 3-0-ra lenyomták az amúgy mumusnak számító Celtát. Ráadásul azért nem volt ám olyan rossz tavaly sem a Barca, a kényszerszünet után alaposan elcseszték a szezonzárást, de addig magabiztosan vezették a spanyol bajnokságot és a BL-ben is eljutottak a Bayernig. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 2. Nem azt mondom, hogy van esélyünk ellenük, de besz*rni se kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 2. 1 órával ezelőtt, pb69 írta: Akkor ezek szerint más stadionokban soha nem cserélik a gyepet, mert nem hallottam még ilyenről, hogy emiatt kelljen más stadionba rakni meccseket. Én ilyet Spanyolországban láttam utoljára, amikor Florentino Perez nem volt hajlandó odaadni a Bernabeu-t a Király Kupa döntőre, mert azt a Barca játszotta a Bilbao-val. Akkor is a gyepcsere volt az indok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.