Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Mind a három adoptált. Mondom, hogy Lucasnak nem lehet gyereke. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Június 27. Hozzászólás ideje: 2013. Június 27. Sok boldogságot neki. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2013. Június 27. Hozzászólás ideje: 2013. Június 27. Végre mosolyog. Oly sok év után remélem a magánéletében is megtalálja a boldogságot. Megérdemli. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Június 27. Hozzászólás ideje: 2013. Június 27. Hosszú és tartalmas életet kívánok nekik együtt! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Sok boldogságot nekik! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Ha jól látom Lucas felesége olyan cégeknek az igazgatóságában ül benne, mint az Estée Lauder, a Groupon vagy a Starbucks. Nem egy szegény lány. Lucassal elvileg már 2006 óta kezdtek randizgatni. Közel hét évet vártak az esküvővel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. (szerkesztve) Ha jól látom Lucas felesége olyan cégeknek az igazgatóságában ül benne, mint az Estée Lauder, a Groupon vagy a Starbucks. Nem egy szegény lány. Lucassal elvileg már 2006 óta kezdtek randizgatni. Közel hét évet vártak az esküvővel. Tehát akkor mi a konklúzió? Lucas a pénzre ment? Szerkesztve: 2013. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Teát akkor mi a konklúzió? Lucas a pénzre ment? A konkluzió egy enyhe meglepődés a részemről. Ha ennyire nagy a korkülönbség (férj: 69 éves, feleség: 44) és ennyire kőgazdag a férj akkor bennem felmerül, hogy esetleg a pénz is közrejátszhatott a szerelem kibimbozásában. Azt nem feltételeztem, hogy a nő csak a pénzért ment hozzá. Felteszem Lucas egy ilyen kapcsolatba nem ment volna vele. De felmerült bennem, hogy azért az is közrejátszott abban hogy összejöttek. Ezért kellemesen meglepett, hogy valójában a felesége, Mellody Hobson se akárki és már neki is volt egy nem is akármilyen kiépitett egzisztenciája. Plusz nem egyik pillanatról a másikra történt mindez: hét év előkészület pláne az "ő korukban" nem kevés. Nyilván az ő dolguk az egész, de ezekkel a plusz infokkal nekem szebbnek tünik a történetük Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Ez egy igaz szerelemnek tűnik Bomarr. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Július 11. Hozzászólás ideje: 2013. Július 11. Obama elnök kitüntette George Lucast a minap, a mozizásért te érdemeiért, amit az életében véghezvitt. Gratulálok! Micsoda elismerés. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Július 11. Hozzászólás ideje: 2013. Július 11. (szerkesztve) Szép! Szerk. bocs, rossz smiley-t raktam ki, most javítottam. Szerkesztve: 2013. Július 11. - Darth Revan9 Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Július 11. Hozzászólás ideje: 2013. Július 11. A művészetek Medal of Honor-ja. Nagy gratula neki! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Július 11. Hozzászólás ideje: 2013. Július 11. Szép kitüntetés Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Július 11. Hozzászólás ideje: 2013. Július 11. Gratula nagyon! Megérdemelte Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Július 11. Hozzászólás ideje: 2013. Július 11. Ha valaki, hát ő nagyon megérdemelte! Fantasztikus díj egy fantasztikus embernek! Hatalmas gratuláció! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 12. Sok boldogságot Lucas-nak, no de akkor ezek szerint mégsem meddő. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 12. (szerkesztve) A cikket én írtam, egy (a) betűt kihagytam, viszont arról nem találtam még információt, hogy mesterséges megtermékenyítéssel született volna a kicsi. Lehetséges és ha így volt, bizonyosan megtudjuk majd a drága magánklinika nevét, de ennek nincs nagy jelentősége. Itt az eredeti cikk: Huffington Post Megjegyzem, Lucas tisztességes volt, hogy elvette a kedvesét még a gyermek születése előtt, meg nyilván szeretik egymást. Szerkesztve: 2013. Augusztus 12. - Zééé Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 12. Eszerint béranya segítségével született meg a gyerek. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Húú Gratula hozzá! Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 13. Minden jót kívánok nekik hozzá! Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 14. Szerelmuk es utodaik legyen oly oromteli s boldog mint amit o adott nekunk minden egyes SW /al Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 20. Filmtörténeti csemege. 1990-ből egy felvétel, amelyen George Lucas, Steven Spielberg és Martin Scorsese beszélgetnek a mozi jövőjéről. Bejöttek a jóslatai? http://www.youtube.com/watch?v=x0TTuEqk8LE Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 1. Hozzászólás ideje: 2013. Október 1. Köszi R2. Végre egy pozitív cikk Lucasról. Bravo! Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Október 1. Hozzászólás ideje: 2013. Október 1. Köszi R2. Végre egy pozitív cikk Lucasról. Bravo! Szívesen. Még szerencse, hogy a SW makettújségban jókat írnak róla... :) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 1. Hozzászólás ideje: 2013. Október 1. Már ennek is örülni kell. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Október 3. Hozzászólás ideje: 2013. Október 3. Na azért szenteltek egy cikket az alkotónak is. Hála a Tervezőnek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 19. Hozzászólás ideje: 2014. Április 19. Ez egy jó cikk. Megvilágítja mi is a gazdasági előnye a digitális technikának. Mondjuk nekem a digitális képe is tetszik. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Április 19. Hozzászólás ideje: 2014. Április 19. (szerkesztve) Ez egy jó cikk. Megvilágítja mi is a gazdasági előnye a digitális technikának. Mondjuk nekem a digitális képe is tetszik. Ha ehhez hozzá vesszük a CGI ipar szereplőinek nem is olyan régi sztrájkját (Oscar botrány), már is felfedezhetjük a cikkben lévő otromba torzítást. Ugyanis arról van szó, hogy a CGI valójában nagyon drága, de a költségeket a szakembereken spórolják meg évek óta, ami miatt egyik nap még Oscart nyer egy cég a Life of Pi animációi után, a másik nap pedig csődbe megy. Valójában arról van szó, hogy elhitették a konzumer piaccal, hogy a CGI minden szempontból a fizikai effektek fölött helyezkedik el és amikor (ahol) a látvány sajnos nem ezt támasztja alá, akkor jön a költségtakarékos mantra, ami merő hazugság. A CGI nagyon drága és az iparban a bajok még csak most tetőznek. Ráadásul a filmek költsége szignifikánsan nőtt is a CGI alkalmazása óta, ami felett mindenki nagyvonalúan elsunnyog. Minden költség nőtt, de a CGI effektek nagyon megdobták a filmek árát. A stúdiók nem büszkélkednek vele, hogy 6 hónapra, ad - hoc jellegű munkákkal alkalmazzák az animátorokat, majd küldik is elfele őket. Maximum az olyan nagy effekt házakban érezheti magát egy "művész" biztonságban, mint amilyen az ILM/WETA. Ha valaki megkértezné a Rhythm and Hues Studios alkalmazottait, hogy milyen szép a munkanélküli lét egy Oscar szobor után, minden bizonnyal a lenti cikk hagymázas baromságaitól eltérően nyilatkoznának. Rhythm and Hues Studios A CGI nem olcsó és sajnos a helytelenül használt CGI rosszabb is, mint mint a fizikai effektek. Ráadásul a nagy digitális bumm sem jött el, mert még mindig rengeteg a nyersanyagra forgatott film. Kétségtelen, hogy a sorozatok ma már digitális kópiára forognak és az is fontos, hogy a CGI miatt lehet játszani a díszletek logisztikai költségeinek a spórolásával. A CGInek tehát vannak pozitív hozadékai is, de sajnos a költséghatékonyság nem az, illetve az, ha nem fizeted ki a digitális művészeidet. Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy Lucas nélkül ma nem is nagyon beszélhetnénk CGI iparról. Az már más kérdés, hogy ez áldás, vagy átok. Szerintem mindkettő és itt jegyezném meg, hogy amit az ILM manapság animáció címén készít (Pacifik Rim, Transformátorok...stb.) az pontosan arra mutat rá, hogyan nem kéne használni a CGI-t. Szemben mondjuk a WETA felfogásával, ahol igyekeznek a fizikai és digitális elemek között megtalálni a törékeny egyensúlyt. Szerkesztve: 2014. Április 19. - Zééé Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.