MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Köszi, kipróbálom ezt is 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Nincs mit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. 2 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Amikor az mp3fiber nekem utoljára nem akart működni akkor ezt használtam: https://www.flvto.biz/hu/ Ez egy kalap f*s, felugró ablakokkal. Isten mentsen meg tőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 14. Én sem ezt szoktam alapból, hanem az mp3fibert, de nálam nem ugrik fel semmi, adblock+nod lefogja őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 20. (szerkesztve) Riddick, lehet gyűjteni új videókártyára. Nem lesz olcsó. Az új Nvidia videókártya család: GeForce RTX 2070 8GB - $499 GeForce RTX 2080 8GB - $699 GeForce RTX 2080 Ti 11 GB - $999 Quadro RTX 8000 (DUAL) 96 GB - $20,000 Szerkesztve: 2018. Augusztus 20. - JakeSully 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 23. (szerkesztve) Bizonyos oldalakat nem hoz be rendesen a Chrome. Például az nCore-t az egész háttér fehér és csak a betűk látszanak, facebookon meg nem jönnek be a képek/videók egyáltalán. Valakinek valami ötlet? szerk.: reinstall megoldotta. Szerkesztve: 2018. Augusztus 23. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 21. Aki Chrome-ot használ attól kérdezném, hogy nektek is változott a felülete vagy én állítottam el valamit véletlen? A legnagyobb problémám az egésszel, hogy eggyel kevesebb könyvjelző fér el a fejlécen és most ez egyik sűrűn használtat csak az oldalsó kis nyilacska lenyitása után tudom elérni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 21. Szerintem frissítette magát. Nálam is megváltozott pedig nem csináltam semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 21. Nekem is megváltozott! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 21. Hát ez sajnálatos, miért kell mindig variálni , de a legbosszantóbb az, hogy most az utolsó könyvjelzőt ami még látszik pár centi üresség követi, nem értem miért nem fér el ott az a szerencsétlen könyvjelző ami lecsúszott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. Ez engem is meglepett. Legalább "szólna" hogy frissíteni akar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. Nálam is változott, de nálam pontosan ugyanannyi könyvjelző látszik a fejlécben, mint korábban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. (szerkesztve) Gondolom neked akkorák a könyvjelzők, hogy belefér neki, mert pl. az ncore fele akkora helyet foglal, mint a facebook. Nekem most így néz ki: Szerkesztve: 2018. Szeptember 22. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. 2018. 08. 20. - 20:59, JakeSully írta: Riddick, lehet gyűjteni új videókártyára. Nem lesz olcsó. Az új Nvidia videókártya család: GeForce RTX 2070 8GB - $499 GeForce RTX 2080 8GB - $699 GeForce RTX 2080 Ti 11 GB - $999 Quadro RTX 8000 (DUAL) 96 GB - $20,000 Nagyon ütősek... figyelemmel kísérem az új generációt, de úgy érezm én még egy ideig jól el leszek a 2016 nyarán vásárolt 1070-emmel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. 26 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Gondolom neked akkorák a könyvjelzők, hogy belefér neki, mert pl. az ncore fele akkora helyet foglal, mint a facebook. Nekem most így néz ki: Ha kitörlöd a nevüket és csak az ikonokat hagyod fenn, simán elférnek Nekem pl. így néz ki az egész sáv Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. 2 perccel korábban, Nabopolasszar írta: Ha kitörlöd a nevüket és csak az ikonokat hagyod fenn, simán elférnek Nekem pl. így néz ki az egész sáv És azt hogy csinálom? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 22. Jobb klikk a könyvjelzőre, Szerkesztés, és egyszerűen kitörlöd a nevét 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. 14 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Gondolom neked akkorák a könyvjelzők, hogy belefér neki, mert pl. az ncore fele akkora helyet foglal, mint a facebook. Nekem most így néz ki: Mondjuk pont az Ncore neve nálam még hosszabb is, de a nevek hossza nem igazán számít, mert mint látod a tiéden és az enyémen is, a túl hosszú neveket egyszerűen "levágja" a Chrome. Mégis, az enyémen jóval több dolog elfér. Lehet a felbontásban lehet a rejtély nyitja? Amúgy a Gamailt pl. szerintem felesleges könyvjelzőbe lakni, mert a Chrome-nak van egy remek ad-onja a Gmailre, nálam láthatod. Ugyanúgy funkcionál, mint egy könyvjelző, de nem ott foglalja a helyet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Lehet a felbontásban lehet a rejtély nyitja? Az meglehet, még régi 4:3-as monitorom van, így még 1280x1024-es felbontásban tolom. Szűkös határidőn belül tervezem cserélni, csak jól el lehet keveredni a témában milyen is legyen Oled, Qled, TN, IPS? Felbontás-képernyőméret egyéb jellemzők/ ár arány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 23. Akkor ez lesz az, nekem 16:9-es tévére van kötve a gép, így férhet el több dolog 1366x768-as felbontás mellett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 25. Kedvem támadt a "Kinek milyen az asztala?" nevű játékhoz. Elég régen volt már olyan. Mintha lett volna. Hátha csatlakozik majd hozzám valaki. Nálam '12 közepe óta az alábbi elrendezés az alap. Persze a plusz mappák és ikonok miatt változik hébe-hóba de azokat hamar el szoktam takarítani onnan. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 25. (szerkesztve) Az enyém jelenleg ilyen, de a háttér kétóránként változik (SW-s, Trekkes, Mass Effectes, Witcheres, Jurassic Parkos és sci-fi autós hátterek váltják egymást). Szerkesztve: 2018. Október 25. - Dzséjt 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 25. Jól felturbóztad a hátterezésedet. Nagyon frankó lehet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 25. Az enyém így néz ki. 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 30. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 30. Nekem mi más lehetne. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 30. Nálam vegyesen van mindenféle háttérkép (Star Wars, DC, Tomb Raider, The Last of Us, Horizon Zero Dawn, tájképek, stb.), amik fél óránként váltakoznak. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 30. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 30. Én imádom az állatokat, azon belül is a macskákat. Fél óránként változik más cicára a háttterem. Most éppen ez: 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 7. Skacok! Melyik az a youtube player amit le lehet rakni az "asztalra" és akkor sem hagyja abba a lejátszást? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.