Rog Hozzászólás ideje: 2013. Október 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Október 7. Lord Locksley (Robin Hood, a tolvajok fejedelme) szólaltatta meg a nagyfőnököt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Október 7. Hozzászólás ideje: 2013. Október 7. Megint egy szép fogás! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Október 12. Dan Erickson (Fűrísz VI) Drake (Aliens) Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Október 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Október 18. A jobb oldali pacák a lényeg de a másikat is berakom a teljesség kedvéért. Punkok a Termnatorban: Pl. a földönkívüli keménylegény az X-Aktákban: bal oldalt meg: Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Október 20. Hozzászólás ideje: 2013. Október 20. Neked aztán tényleg sasszemed van, Rog. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Október 20. Az azért túlzás. Van amikor az IMDb segít. Az X-Aktás punk is olyan. Paxtont meg már régóta tudom. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. (szerkesztve) Jóllakott óvodás a kis kamerájával A 20. század egyik legnagyobb rendezőjévé cseperedett (Kubrick) Ezen a képen épp gyilkolni készül a tekintetével Szerkesztve: 2013. Október 21. - JakeSully Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Október 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Október 30. Dwalin mint Rambo Jani egyik 2008-as társa (Lewis): Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Október 30. Hozzászólás ideje: 2013. Október 30. Korunk híres rendezője a kis gyerkőc. Na ki tudja hogy kicsoda van a képen ? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Október 30. Hozzászólás ideje: 2013. Október 30. Christopher Nolan. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Október 30. Hozzászólás ideje: 2013. Október 30. Majdnem Frenkie Segítek: szinte mindannyian szeretjük a munkásságát. Rajong a régi ázsiai filmekért, és a western műfajért. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Október 30. Hozzászólás ideje: 2013. Október 30. Quentin Tarantino? Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Október 30. Hozzászólás ideje: 2013. Október 30. Igen Dzséjt, jó megfejtés, te kapod a rekesz sört Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. November 22. Hozzászólás ideje: 2013. November 22. John F. Kennedy kivel fog kezet? (ma van a halálának az évfordulója) A jó öreg Clinton ex elnökkel Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. November 22. Hozzászólás ideje: 2013. November 22. Ez nem semmi kép. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. November 28. Hozzászólás ideje: 2013. November 28. Golic, az Alien3 hibbant rabja, megvan? Annyira ismerős, tuti láttam már valahol, de hol a frászban? - mondogattam magamban a The Night of the Doctort nézve, aztán végül felmentem imdb-re. Hát az eredményt látva feltört belőlem az az őszinte "b*szd meg" érzés. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. November 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. November 28. Nekem megvan. Ő a sárkányos. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. December 7. Hozzászólás ideje: 2013. December 7. Na most esett le az állam! Robert Leckie közlegény a The Pacific: A hős alakulat-ból = Speke százados a Z világháború-ból! Nem tudtam, miért olyan ismerős a koma, hát ezért. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. December 7. Hozzászólás ideje: 2013. December 7. Ezt a bejegyzést már úgy egy fél éve meg akartam írni csak aztán sose volt rá időm. Na de most Alább azok a színészek láthatóak akik mind a Doctor Who-ban, mind a Trónok harcában szerepeltek. Minden színésznél először a DW-s aztán a Trónokos figurája szerepel a képeken. Csak azért raktam spoiler mögé, mert elég sok az egyezés, ami emiatt elég sok kép van és nem akartam széthúzni a topikot. Egyébként egy kanyi spoiler sincs benne. Iain Glen Octavian (az egyik kedvenc duplámból) Sir Jorah Mormont Harry Lloyd Egy bentlakásos fiúiskola egyik tanulója a Human Nature-ban. Viserys Targaryen David Bradley Solomon a "kereskedő" Walder Frey David Verrey Valaki aki sokat szellent (szegény nem csak hogy kifogta az egyik leggyengébb DW részt, de ráadásul egyenesen az egyik legkínosabb szerepet osztották neki) High Septon Diana Rigg Mrs. Gillyflower, Sweetville "igazgatója" A Töviskirálynő Lucian Msamati Guido, a velencei arzenál egyik munkása(?) Salladhor Saan, a kalóz Jaime Sives A Tooth and Claw epizód valóságos gyűjtöhelye a DW-GoT színészeknek. Sives itt Reynolds kapitányt alakítja. Itt pedig Jory Casselt Julian Glover A topik lelkes olvasóinak ez nem lesz újdonság. Glover, aki egy Star Wars, egy James Bond és egy Indiana Jones filmben is szerepelt két szerepben is feltűnt a DW-ben: először mint Oroszlánszívű Richard, majd a klasszik részek egyik legjobbikában a City of Death-ben játszotta az antagonistát A Trónokban pedig ugyebár ő Pycelle mester Liam Cunningham Szintén a pechesek egyike, legalábbis ez a rész nálam nem szólt nagyot. Egy szovjet tengeralattjárónak a parancsnoka A GoT-ban pedig Tengerjáró Davos, a Hagymalovag Joe Dempsie A jövő egyik katonája a Doctor's Daughter-ben Westeroson pedig Gendry a kovács Ian Hanmore Gyanús képű komornyikként a már emlegetett Tooth and Claw-ban Pyat Pree boszorkánymesterként Donald Sumpter A klasszik részekben több szerepben is feltűnt (ami se régen se ma nem szokatlan a DW-ben) Luwin, Deres mestere Thomas Brodie-Sangster A Human nature kissráca, akit a legtöbben valszeg az Igazából szerelem című filmből ismernek... ... durván megnőtt pár év alatt (Jojen Reed) Robert Pugh Lelkes geológus a Hungry Earth-ben A GoT-ban ő Caster Owen Teale Maldak a Vengeance on Varos-ból Alliser Thorne Mark Killeen Egy random német a Let's Kill Hitler-ből A Titán fattya, a Második Fiak zsoldoscsapat vezére Ron Donachie Megint a Tooth and Claw egyik figurája Rodrik Cassel Spencer Wilding Nem éppen szinészi kvalitásairól ismert. Rendszerint az alkata miatt különféle rémeket játszik. A Doctor Who-ban egyenesen hármat A Trónokban ő az egyik Más Tobias Menzies Stepashin a Cold War-ban Edmure Tully Tim Plester Mindkét franchise-ban... ... csupán afféle statiszta szerepeket kapott Bónuszforduló: színészek akik a Doctor Who egyik spin-offjában (Torchwood, Sarah Jane kalandjai) és a Trónokban is feltüntek Mark Lewis Jones John Ellis (Torchwood) Shagga Tom Wlaschiha Német katona (Sarah Jane kalandjai) Jaqen H'ghar Finn Jones Abban a Sarah Jane kalandjai részben játszik, amit speciel én is láttam (Death of the Doctor) Loras Tyrell Burn Gorman Owen Harper a Torchwood oszlopos tagja Az Éjjeli Őrség egyik tagja Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. December 7. Hozzászólás ideje: 2013. December 7. Bomarr, szép munka. Szerintem amúgy egész jó rész az Aliens of London, jó sokat röhögtem rajta. Néha kellenek ilyenek is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 7. Hozzászólás ideje: 2013. December 7. Nute! Ebben semmi spoiler nem volt leveheted nyugodtan. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. December 7. Hozzászólás ideje: 2013. December 7. Nute! Ebben semmi spoiler nem volt leveheted nyugodtan. Igen, kösz, már automatikusan nyomtam a spoiler gombot. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. December 7. Hozzászólás ideje: 2013. December 7. Golic, az Alien3 hibbant rabja, megvan? Annyira ismerős, tuti láttam már valahol, de hol a frászban? - mondogattam magamban a The Night of the Doctort nézve, aztán végül felmentem imdb-re. Hát az eredményt látva feltört belőlem az az őszinte "b*szd meg" érzés. "B*zdmeg!!!" Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. December 8. Hozzászólás ideje: 2013. December 8. Ez aztán a kollekció Bomarr, köszönjük! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. December 8. Hozzászólás ideje: 2013. December 8. Bomarr, ez szép összeállítás volt, egy idő után abbahagytam annak összeszámolását, hányan is vannak Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. December 9. Hozzászólás ideje: 2013. December 9. Köszi az összeállítást! Ebből látszik, hogy sok arca lehet egy színésznek. Én többségüket először a Trónok harcában láttam, és csak utána a Doctor Who-ban kb. jó egy évvel később, és csak ötöt ismertem fel közülük (a Trónok harcában játszott katakter nevén nevezve): Walder Frey-t, Tengerjáró Davost, Gendry-t, Jojen Reed-et, és Edmure Tully-t, pedig sokkal többnél beugorhatott volna, hogy hol láttam már, annyira jellegzetes vonásaik vannak )pl. a Tövidkirálynő ilyen arc). Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. December 10. Hozzászólás ideje: 2013. December 10. Örülök, hogy sokaknak tetszett Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.