Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Itt van róla információ és az sem véletlen, hogy pont ma kezdtük el ezt hallgatni Köszi, érdekesen hangzik, nem rémlik, hogy olvastam volna erről az albumról És miért is?
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Köszi, érdekesen hangzik, nem rémlik, hogy olvastam volna erről az albumról És miért is? Keress rá a magos oldalon
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve A magyar indiántol, Cseh Tamástol egy kis zene nektek, illetve azoknak, akik még olvastak indiános konyveket és Karl Mayt.
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Amúgy Karrde ha nem akarod leszedni akkor itt meg lehet hallgatni, és az oldalsávon ott a többi szám is:
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Karrde: Nmagos. ott van bővebben. Keress rá a magos oldalon Köszi srácok Közben gondoltam erre a lehetőségre is, megnézem az oldalon
Hozzászólás ideje: 2009. December 23.15 éve Így van, remek zene, és klip se rossz. Nem úgy kell nézni...
Hozzászólás ideje: 2009. December 23.15 éve Csípem ezt a fazon, főleg amikor valaki h*lyét alakít. A csajok nem rosszak
Hozzászólás ideje: 2009. December 23.15 éve Csípem ezt a fazon, főleg amikor valaki h*lyét alakít. A csajok nem rosszak Szerencsére a szerepei nagy részében az.
Hozzászólás ideje: 2009. December 24.15 éve Újabb video a Rosestől. Ezúton szerétnék áldott békés boldog karácsonyi ünnepeket kívánni minden kedves fórumtársamnak. Oldi, a vége a "tied"....
Hozzászólás ideje: 2009. December 24.15 éve Öregem, meghatódás ezerrel Kívánom, hogy eccer a Roses úgy tegye fel a videóit, hogy "Újabb videó Lipitől" Boldog Karácsonyt neked és a családnak! Khm, ha esetleg útban lenne az az erősítő, tud, itt van szabad hely és kultúrára szorult szomszédok
Hozzászólás ideje: 2009. December 24.15 éve Köszi, lipi, nagyon jól zenélsz Neked is hasonló szépeket
Hozzászólás ideje: 2009. December 29.15 éve Szerző Mit kell ehhez szívni Ody? Nem tetszik? Pedig tök jó.
Hozzászólás ideje: 2009. December 29.15 éve Nem tetszik? Pedig tök jó. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem érttem még fel hozzá
Hozzászólás ideje: 2009. December 29.15 éve Szerző Van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem érttem még fel hozzá Nem baj. Majd ahogy növekszel és fejlődik az agyad, úgy ez is utat talál hozzád. Türelem.
Hozzászólás ideje: 2009. December 29.15 éve Nem baj. Majd ahogy növekszel és fejlődik az agyad, úgy ez is utat talál hozzád. Türelem. Megnyugtattál
Hozzászólás ideje: 2009. December 31.15 éve Megy már a homizene rendesen.Dübörög a lakótelep.Hálistennek lassan elhúzok.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 1.15 éve Valaki nem tudja, milyen zene ez? (0:08-tól 2:00-ig) Mindig olyan jó hallgatni éjfél előtt...
Hozzászólás ideje: 2010. Január 1.15 éve Piszkosul ismerős, de valahogy nem ugrik be, milyen zene ez.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 3.15 éve Srácok, akiknek szól, fent van a magos oldalon az álom.net soundtrackje Mehettek lekapni
Hozzászólás ideje: 2010. Január 9.15 éve Hoppácska, csak nem újítunk, újítunk itt kérem szépen új kamerafelvételi szögekkel? A végén még elérhetővé teszed az "angle" opciót a videóidon :P Jó a zúzás amúgy
Hozzászólás ideje: 2010. Január 9.15 éve Hoppácska, csak nem újítunk, újítunk itt kérem szépen új kamerafelvételi szögekkel? A végén még elérhetővé teszed az "angle" opciót a videóidon :P :PJó a zúzás amúgy Igen! Arra gondoltam, hogy a szám hangulata megkívánja , hogy ne az ágy támlájánál hanem keményen az elején üljek. Ez mindenképpen szükséges volt, különben nem jön át a dal mondanivalója
Hozzászólás ideje: 2010. Január 16.15 éve Szerző Rock rajongók figyelem! Meg nem erősített hírek szerint 2010. május 28-án a KISS Budapesten, az Arénában lép fel!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.