Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Karizmában köze sincs Maulhoz, szerintem. Csak a TCW-s szerepére gondoltam. Számomra az a pókvégtaggal való őrjöngés elég nimbuszromboló volt a karaktert illetően. Az viszont tény, hogy a 22. részben láthattunk valamit régi önmagából. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nabopolasszar... ha bántani mered a lovakat.... Vigyázz magadra! ;) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Unicum Next... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Legjobb angol szinkronhang Nem Nabopolasszar. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Sam Witwer (Darth Maul) Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Sam Witwer Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerintem is Sky-nak van igaza, Opress ezerszer jobb szereplő a TCW-ben. Opress egy báb, akit mindenki ide-oda rángat. Maul teljesen más. A velejéig romlott gonosz. Pont olyan, mint ahogy az EPI alapján képzeltük. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerintem ez is elég egyértelmű volt idén. (én azért a jó öreg Corey Burtonre szavaztam ) Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Sam Witwer. nincs új a nap alatt Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. (szerkesztve) Sam Witwer,of course :yeah: :clap: Nem semmi mit művel ez a pali Az egyik legjobb Szerkesztve: 2012. Április 21. - Ágki Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Én itt Krell tábornok hangjára szavaztam. Még most is beleborzongok, ha meghallom. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Sam Witwer fog nyerni - bár én továbbra is James Arnold Taylor hangját kedvelem a legjobban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Ha nem Wittwer, morcos leszek! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Ezt még elnézem, mert Galen tényleg jó munkát végzett. A pacik megmenekültek (egy időre). Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nálam ez a Witwer éppen annyira túl sok volt, mint maga Maul, és a visszahozatala. Már nem emlékszem, hogy kinek a hangját adja, de én Dave Fennoyra szavaztam (akkor még mellette volt, hogy kit is szinkronizál). Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hát én ilyenkor TCW-nál mindig a változatosságra gondolok. Így nehezen adom oda egy egykarakteresnek a díjat, bármilyen jó is volt...de ez én vagyok. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Sam Witwer, ez nem kérdés. Szerintem kiválóan beleélte magát Maul szerepébe, a Fiúhoz és Starkillerhez hasonlóan remekül életre keltette a karaktert, gondolkodás nélkül ment neki a 6 pont. A második helyre a szintén zseniális Bakert raktam. Remekül tud különféle személyiségeket adni a klónoknak, ami még hitelesebbé teszi az eltérő jellemüket. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nálam ez a Witwer éppen annyira túl sok volt, mint maga Maul, és a visszahozatala. Már nem emlékszem, hogy kinek a hangját adja, de én Dave Fennoyra szavaztam (akkor még mellette volt, hogy kit is szinkronizál). Krell hangja volt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. LEGJOBB SZINKRONHANG SAM WITWER (DARTH MAUL) Darth Maul megjelenése mellett a hangja is elnyerte a rajongók tetszését. Sem Witwer valóban jól adta vissza Peter Serafinowicz egykori játékát, noha az ő Maul-ja többet beszél, mint mielőtt megszakadt az Obi-Wannal való küzdelemtől. A második James Arnols Taylor (Obi-Wan Kenobi), a harmadik a klónokat megszólaltató Dee Bradley Baker. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. (szerkesztve) Nekem Witwer a Fiú hangjaként tetszett nagyon. Szerkesztve: 2012. Április 21. - Pildi Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nálam Dee volt a nyerő de ha jól emlékszem Sam a második. (És még mindig remélem, hogy a mostani Maul a Fiú egyik alakja) Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Akkor valszeg én vagyok az egyetlen aki Dookut jelölte elsőnek. De utána jött a Donát által is emlitett Dave Fennoy. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. (szerkesztve) Dave Fennoy Krellnek kölcsönözte a hangját.l Szerkesztve: 2012. Április 21. - Darth Riddick Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Na azért! Witwer zseniálisat alkotott, megérdemelten nyert. Maul harmadik díja...lassan nem fér a szekrénybe. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Akkor valszeg én vagyok az egyetlen aki Dookut jelölte elsőnek. Az imént írtam, hogy én is Burton apóra voksoltam Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nekem Witwer a Fiú hangjaként tetszett nagyon. Dettó! Ott valami elképesztő volt Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Én is sokat vacilláltam rajta, hogy Witwer-nek vagy Bakernek adjam-e a hat pontot, de végül is Maul őrült motyogása erősebb hatással volt rám. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Akkor valszeg én vagyok az egyetlen aki Dookut jelölte elsőnek. De utána jött a Donát által is emlitett Dave Fennoy. Abszolút védhető. Dooku szinkronizálója zseniálisan adja vissza Lee-t, benne van minden sötétség, arrogancia, nemesi vonás. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.