Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Én is Ventress-re szavaztam. Ezt a karakterfejlődést Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Remélem Ventress lesz az, bár van egy sanda gyanúm, hogy Obi viszi a pálmát. Én nagy Obi-Wan rajongó vagyok, de idén Ventress volt a legjobb. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Remélem nem Anakin győz, mert vele már tele van a hócipőm (A klónok támadása óta ) Nem vagy egyedül vele. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Én Ahsokára szavaztam, de szerintem Obi, Ventress és Rex a legesélyesebbek Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Ventress Ventress Ventress Ventress... Válasz
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nyerjen Krell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nagyon hatalomfitoktatós kedvedben vagy! Pedig a hatalomfiteket nem kell oktatni Sorban állás van a csapóajtónál? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Sorban állás van a csapóajtónál? Kegyelmezz nekünk, ó nagy vezír! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. LEGJOBB FŐSZEREPLŐ OBI-WAN KENOBI Obi-Wan ezúttal nem nyert Halálcsillagnyi távolsággal, de még így is tizenkét ponttal utasította maga után barátnőjét, Asajj Ventress-t, pedig a hölgy több ízben is átvette tőle az elején a vezetést. A harmadik helyezett Rex századosé lett. A kategória érdekessége, hogy Anakin kapta a legkevesebb pontot. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. (szerkesztve) Nem vagy egyedül vele. Hát számomra a Star Wars még mindig Skywalkerről és a családjáról szól, ennek ellenére most Obira szavaztam Szerk: És IGGGEN! Nyert a jó öreg mester! Szerkesztve: 2012. Április 21. - Darth Riddick Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. (szerkesztve) Ez van..De gratula megint a kedvencemnek! Szerkesztve: 2012. Április 21. - csoli1138 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. De sajnálom Ventress-t... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. A toronymagas jedis győzelem után erre számítottam. Nálam egyébként második lett. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Ahhoz képest hogy az elején csak elvétve szerepelt, szép teljesítmény ez a győzelem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. (szerkesztve) :o Ne már....ez most mellbe vágott. Szerkesztve: 2012. Április 21. - Ody Mandrell Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Kit is jelölhettem elsőnek? Ezt senki nem találja ki, annyira nehéz kérdés. Aki mégis, az nyáron vendégem egy citromos Gösserre. Viszont szerintem nem csoda, ha Kenobi papa viszi az 1. helyet. Hardeenként alaposan kapott teret a kibontakozásra, még ha az évad első felében nem is szerepelt túl sokat. Ráadásul, szintén ő kapott főszerepet régi Sith cimborája ellen, még ha nem is remekelt ellene. Ehhez képest Ahsoka másokkal megosztva kapott egy Dac-trilógiát, egy Slaves-trilógiát, ahol sajnos sok szerepe nem volt, illetve egy A Friend In Needet, ami olyan lett amilyen. Más fontosabb szerepe nem is volt az évadban, amit sajnálok, mert a karakter sem fejlődött annyit, mint tavaly, nem igazán foglalkoztak vele komolyabban. Ehelyett megtudhattuk, miként bájcseveg R2-D2 és C-3PO beszélő fákkal a föld alatt. Nagy kár, mert ha valakivel, Ahsokával lehetne többet foglalkozni. Ettől függetlenül, Kenobi megérdemli az 1. helyet. Gratula neki! Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Obi megérdemelte a győzelmet az évadban nyújtott teljesítményért. Az már csak külön öröm, hogy Ventress 2. a "kis" Ani meg utolsó lett Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. A kategória érdekessége, hogy Anakin kapta a legkevesebb pontot. Hát ez nem meglepő Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. A kategória érdekessége, hogy Anakin kapta a legkevesebb pontot. Anakin idén nem volt a TOP-on, ez tény. De unalmas is lenne úgy a sorozat. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. (szerkesztve) Obi-Wan ezúttal nem nyert Halálcsillagnyi távolsággal, de még így is tizenkét ponttal utasította maga után barátnőjét, Asajj Ventress-t, pedig a hölgy több ízben is átvette tőle az elején a vezetést. A harmadik helyezett Rex századosé lett. A kategória érdekessége, hogy Anakin kapta a legkevesebb pontot. Nagyjából erre a felállásra számítottam Szerkesztve: 2012. Április 21. - Werebazs Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. (szerkesztve) LEGJOBB FŐSZEREPLŐ Obi-Wan Kenobi 6 ... Ody akkor most ki is van Banolva? Szerkesztve: 2012. Április 21. - FlóriBá Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szééép. Azért Ventressnek jobban örültem volna. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Az én sorrendem: Asajj, Rex, Krell. Obi-Wan csak eztán jött. Csípem Kenobit, és mint írtam, a legjobb szerepét kapta meg, de amin Asajj átment, az mindent vitt. Anakin óta nem fordult meg ilyen gyökeresen egy karakter, ami nekem főleg azért tetszik (EU rajongók, forduljatok el), mert az EU-ban igazán egysíkú. Hozzá teszem, itt is annak indult, de a harmadik évadban valaki csak rájött, hogy van benne potenciál. És ki is használják. De még hogy. Rexxel hasonló a helyzet, de róla korábban már írtam. Ami pedig Krell-t illeti: végre egy g*ci Jedi. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Sosem értettem, hogy utolsó helyen mit lehet örömködni, pláne egy olyan jelentős és fontos karaktert illetően, mint a Kiválasztott... de ez legyen az én bajom Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. "-Még két kör van hátra? Jaj tervezőm!" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Kit is jelölhettem elsőnek? Ezt senki nem találja ki, annyira nehéz kérdés. Aki mégis, az nyáron vendégem egy citromos Gösserre. Viszont szerintem nem csoda, ha Kenobi papa viszi az 1. helyet. Hardeenként alaposan kapott teret a kibontakozásra, még ha az évad első felében nem is szerepelt túl sokat. Ráadásul, szintén ő kapott főszerepet régi Sith cimborája ellen, még ha nem is remekelt ellene. Ehhez képest Ahsoka másokkal megosztva kapott egy Dac-trilógiát, egy Slaves-trilógiát, ahol sajnos sok szerepe nem volt, illetve egy A Friend In Needet, ami olyan lett amilyen. Más fontosabb szerepe nem is volt az évadban, amit sajnálok, mert a karakter sem fejlődött annyit, mint tavaly, nem igazán foglalkoztak vele komolyabban. Ehelyett megtudhattuk, miként bájcseveg R2-D2 és C-3PO beszélő fákkal a föld alatt. Nagy kár, mert ha valakivel, Ahsokával lehetne többet foglalkozni. Ettől függetlenül, Kenobi megérdemli az 1. helyet. Gratula neki! Ahsoka fan vagy, azért szavztál rá. Objektívan nézve még annyi szerepe se volt most mint Anakinnak. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. "-Még két kör van hátra? Jaj tervezőm!" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Ody akkor most ki is van Banolva? Obi-Wan Kenobi. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nálam Ventress után (aki abszolút a legérdemesebb lett volna rá, ahogy Dzséjt írta, azért) Rex jött és csak után Obi. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Ahsoka fan vagy, azért szavztál rá. Objektívan nézve még annyi szerepe se volt most mint Anakinnak. Így van. Bár nálam is Anakin lett az utolsó Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.