Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 23. Talán ettől eredményesebb lesz a leendő lovagok számára a vívódás. Nem ez a lényeg, hanem az élmény. Ez sci-fi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 24. Ja tudom már jó ideje milyen műfaj. Ma úgy tűnik ilyen "alap dolgokból okítgatnak engem" napot fogtam ki. De a műfajtól függetlenül nem kizárt hogy a jövő fénykardforgatói jobban bánnának a fegyverükkel az oktatóvideó megnézése után mint például nélküle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 25. Vicces kis videó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2012. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 26. Rog: szerintem ez óriási. Nagyon jó az ötlet és a megvalósítás is. A legjobb talán a keringős rész, meg a vége. Bomarr: ez is ül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 26. http://www.youtube.com/watch?v=VL8G9i1VKcI Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 26. :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 27. Vader apánk ezek után tutira nincs oda a kinect-ért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. SITH MACSKA!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 31. Aranyos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Ez most komoly vagy április 1-je? Mert az amcsikból kinézem, hogy megvennének egy ilyet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. (szerkesztve) Megnéztem a többi terméket is, ami az alsó képen volt. Sajnálom, ez nem vicc, ők ilyenek, magyar tudósok nélkül, már mint, a lemmingek, úgy a tengerbe fulladtak volna... Szerkesztve: 2012. Április 1. - FlóriBá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 2. Fény derült egy titkos románcra, mely a TCW 5. évadjában fog kiteljesedni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 2. (szerkesztve) Fény derült egy titkos románcra, mely a TCW 5. évadjában fog kiteljesedni... Hát igen Már volt dolguk egymással. Szerkesztve: 2012. Április 2. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 3. Fény derült egy titkos románcra, mely a TCW 5. évadjában fog kiteljesedni... Azért a kép nagyon jól sikerült Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 4. Megnéztem a többi terméket is, ami az alsó képen volt. Sajnálom, ez nem vicc, ők ilyenek, magyar tudósok nélkül, már mint, a lemmingek, úgy a tengerbe fulladtak volna... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. http://io9.com/5899269/star-wars-condoms-will-protect-your-lightsaber Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Yoda üzenete igen megfontolandó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 5. Ezek nagyon ötletesek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 8. (szerkesztve) Yoda szövege, akár az óvszert tartalmazó csomaglásra is mehetne egyből! http://www.youtube.com/watch?v=F2bKVEVUOPg Erre fel vagyok iratkozva, nagyon jó videókat szokott készíteni! Szerkesztve: 2012. Április 8. - FlóriBá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 8. Erre fel vagyok iratkozva, nagyon jó videókat szokott készíteni! Én is nagyon bírom a Nerd-et, minden videóját láttam. Kár, hogy most szünetel a film készítési munkálatai miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 8. I am your father... and I am also a fucking scorpion. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 8. A Godzillás és a Cheetamen a két kedvencem tőle, de ez is nagyon jó, főleg a játékvégigvivő gomb és ahogy ott áll, aztán megy az Imperial March. Ezek közül a játékok közül egyet sem ismertem, habár a végén jó pár újabbat is felsorol, ezek inkább ismerősek voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 8. A Super Star Wars sorozatot én nagyon szeretem, pedig csak pár éve, PC-n játszottam vele először. Egyetlen baj van vele, hogy piszkosul nehéz. >.< Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Milyen igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Csak kár hogy ez tükrözi a mai világot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 20. (szerkesztve) Rohamosztagosok + LMFAO http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pYYNWODcCvY#at=99 Szerkesztve: 2012. Április 20. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. http://www.youtube.com/watch?v=eSUH8GnAJdg#! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.