NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Eh... ma végeztem egy számolást. Hat könyvet olvasok egyszerre. Metro 2034, Mass Effect: Felemelkedés, Harry Potter és a Titkok Kamrája, A Katedrális őrzői, Aliens. És közben meg azon agyalok, miért haladok olyan lassan a könyvekkel. Rejtély megoldva. Egyszerűbb ha egyet olvasol egyszerre, gyorsabban kiolvasod és kezdheted a másikat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Egyszerűbb ha egyet olvasol egyszerre, gyorsabban kiolvasod és kezdheted a másikat Erre én is gondoltam, de úgy olyan snassz az egész. Csak mindig kapok egy új könyvet, és a lelkesedéssel belevetem magam, mit sem törődve azzal, hogy előtte már elkezdtem egyet. És mindegyik jó könyv (még azok is, amiket már olvastam: amit elfelejtettem belőlük, azok most újként hatnak), így nincs szívem letenni egyiket sem. Lehetetlen alak vagyok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Erre én is gondoltam, de úgy olyan snassz az egész. Csak mindig kapok egy új könyvet, és a lelkesedéssel belevetem magam, mit sem törődve azzal, hogy előtte már elkezdtem egyet. És mindegyik jó könyv (még azok is, amiket már olvastam: amit elfelejtettem belőlük, azok most újként hatnak), így nincs szívem letenni egyiket sem. Lehetetlen alak vagyok... Veszem észre Nálam is van hogy több könyvet kapok egyszerre, azt nehéz eldönteni hogy melyikkel kezdjem De akkor is egyet olvasok egyszerre mert több történettel haladni egyszerre nem olyan könnyű szerintem. Elkezdeni egyet, félbehagyod, elkezdesz másikat, folytatod az elsőt azt azt se tudod hogy mi is van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Erre én is gondoltam, de úgy olyan snassz az egész. Csak mindig kapok egy új könyvet, és a lelkesedéssel belevetem magam, mit sem törődve azzal, hogy előtte már elkezdtem egyet. És mindegyik jó könyv (még azok is, amiket már olvastam: amit elfelejtettem belőlük, azok most újként hatnak), így nincs szívem letenni egyiket sem. Lehetetlen alak vagyok... Ugyanígy vagyok a játékokkal. Rage-t már vagy másfél hónapja abbahagytam a Battlefield 3 kedvéért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Veszem észre Nálam is van hogy több könyvet kapok egyszerre, azt nehéz eldönteni hogy melyikkel kezdjem De akkor is egyet olvasok egyszerre mert több történettel haladni egyszerre nem olyan könnyű szerintem. Elkezdeni egyet, félbehagyod, elkezdesz másikat, folytatod az elsőt azt azt se tudod hogy mi is van Én mondjuk nem hagyom félbe őket, hanem egyazon napon mindig beleolvasok mindbe. Nagyjából. Egyet olvasok lefekvés előtt, egyet a budin, egyet a melóban a portán, egyet a melóban a kajáló helyiségben, egyet (ami a Kindle-n van) meg mikor a placra megyek. Mindegyikkel haladok, mindegyiket követem, csak lassan. Mondjuk az is hozzátartozik, hogy ilyen fél, egy fejezetes tempóban araszolok alapjáraton is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Én mondjuk nem hagyom félbe őket, hanem egyazon napon mindig beleolvasok mindbe. Nagyjából. Egyet olvasok lefekvés előtt, egyet a budin, egyet a melóban a portán, egyet a melóban a kajáló helyiségben, egyet (ami a Kindle-n van) meg mikor a placra megyek. Mindegyikkel haladok, mindegyiket követem, csak lassan. Mondjuk az is hozzátartozik, hogy ilyen fél, egy fejezetes tempóban araszolok alapjáraton is. Nem úgy értettem a félbehagyást hanem ahogy te is írtad, mindenhol mást olvasni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Nem úgy értettem a félbehagyást hanem ahogy te is írtad, mindenhol mást olvasni Ja, értem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Egyet olvasok lefekvés előtt, egyet a budin, egyet a melóban a portán, egyet a melóban a kajáló helyiségben, egyet (ami a Kindle-n van) meg mikor a placra megyek. Valahogy én is így vagyok vele. Van egy könyv itthon amit a szabadidőmben, van egy a táskámban amit tömegközlekedés alatt olvasok és van egy a WC-n. Háromnál több könyvet még nem sikerült párhuzamosan olvasni, de a három az számomra nagyon ideális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. (szerkesztve) Eh... ma végeztem egy számolást. Hat könyvet olvasok egyszerre. Metro 2034, Mass Effect: Felemelkedés, Harry Potter és a Titkok Kamrája, A Katedrális őrzői, Aliens. És közben meg azon agyalok, miért haladok olyan lassan a könyvekkel. Rejtély megoldva. Velem is előfordult, hogy több könyvet olvastam párhuzamosan. Most is többet olvasnék, van az asztalomon pár, de úgy vagyok vele, hogy eljön mindnek az ideje, így csak egynek álltam neki El tudnám képzelni, hogy a vonatra vigyek olvasnivalót, de annak nagyon vékonynak kellene lennie, hogy ne húzza még annak a súlya is a hátam, így inkább marad a zenehallgatás. Szerkesztve: 2011. December 27. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Én mostanában A tetovált lányt és a folytatásait olvasgattam, mindenkinek szívből ajánlom őket. Kicsit lassan indulnak be, de az egyharmaduktól már letehetetlenek bizonyultak. Kár, hogy meghalt a szerző... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Én mondjuk nem hagyom félbe őket, hanem egyazon napon mindig beleolvasok mindbe. Nagyjából. Egyet olvasok lefekvés előtt, egyet a budin, egyet a melóban a portán, egyet a melóban a kajáló helyiségben, egyet (ami a Kindle-n van) meg mikor a placra megyek. Mindegyikkel haladok, mindegyiket követem, csak lassan. Mondjuk az is hozzátartozik, hogy ilyen fél, egy fejezetes tempóban araszolok alapjáraton is. Nagyon megértem a helyzetet, én momentán kettőt olvasok, a Harry Potter-sorozatot otthon, mert a 4. kötettől túl nagy ahhoz, hogy magammal vigyem minden nap, a másik pedig egy angol nyelvű könyv, egy Street Game c., amit kölcsön kaptam, no az könnyű és kicsi, most azt viszem a metrón olvasni.Egyáltalán nem zavaró, párhuzamosan haladok mindkettővel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. (szerkesztve) Én jelenleg a Setét Torony sorozatot olvasom. Ma kezdtem el az 5. kötetet. A 4. nagyon megrázott. Természetesen Susan halála miatt. Tudtam hogy meg fog halni de hogy ilyen szörnyű módon és ilyen fiatalon. Tetőzte még hogy a saját nagynénje is dobott oda fáklyát és a terhessége. És milyen értelmetlenűl. Rolandék hiába robbantották fel a tartálykocsikat John Farson akkor is győzött. Megmenthette volna Susant. Remélem Rheát később kinyírják. Szerkesztve: 2011. December 27. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Én mostanában A tetovált lányt és a folytatásait olvasgattam, mindenkinek szívből ajánlom őket. Kicsit lassan indulnak be, de az egyharmaduktól már letehetetlenek bizonyultak. Kár, hogy meghalt a szerző... Gondoltam már rá, hogy el kellene olvasni, a filmeket még tavaly láttam, tetszettek. Igazából a könyvek lennének az igaziak Én jelenleg a Setét Torony sorozatot olvasom. Ma kezdtem el az 5. kötetet. A 4. nagyon megrázott. Valóban megrázó volt egy picit a 4. vége, személy szerint nekem ez a kötet a kedvencem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Remélem eccer lefordítják Spartacus novella Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 29. Remélem eccer lefordítják Spartacus novella Nem novella, regény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 31. Tegnap befejeztem A hajnalcsillag fénye című művet. Nekem nagyon tetszett, valószínűleg azért, mert újdonsággal találkoztam. A történelemkönyvekben szereplő hős, vitéz Hunyadit ebben a regényben kissé árnyalták. Bemutatták hibáit, lelki gyengeségeit, fiatalságának bohém időszakát. A mű második fele kissé talán vontatottabb, számomra az első 150-200 oldal élvezetesebb, de természetesen a történet második fele is tele van izgalmas cselekményekkel. A Darth Bane-trilógia beszerzését lehet elnapolom, most ráállok a Hunyadi-kötet többi részének beszerzésére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 5. Olvasta valaki a 24 regényeket? Jók azok? Érdemes őket beszerezni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Olvasta valaki a 24 regényeket? Jók azok? Érdemes őket beszerezni? Megjelent regényben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Megjelent regényben? Igen, a 24: Declassified sorozat négy kötete magyarul is megjelent, a Pokol-Kapu Hadművelet, a Vétójog, A Trójai Faló és a Macskakarom. Ezek, ha jól tudom, még az első évad előtt játszódnak, tehát a régi csapat szerepel benne. Még akkor jelentek meg, amikor a sorozat futott, tehát már nem a közelmúltban és már régóta szemezgetek velük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Igen, a 24: Declassified sorozat négy kötete magyarul is megjelent, a Pokol-Kapu Hadművelet, a Vétójog, A Trójai Faló és a Macskakarom. Ezek, ha jól tudom, még az első évad előtt játszódnak, tehát a régi csapat szerepel benne. Még akkor jelentek meg, amikor a sorozat futott, tehát már nem a közelmúltban és már régóta szemezgetek velük. Ezekről nem is tudtam, de ha vissza tudják adni a sorozat hangulatát, szerintem egy próbát bőven megérnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Amikor először olvastam az Álomhajszát, egyszerre olvastam az első és a második kötetet Most viszont egyet olvasok, kettő-három meg vár a sorára :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 6. Igen, a 24: Declassified sorozat négy kötete magyarul is megjelent, a Pokol-Kapu Hadművelet, a Vétójog, A Trójai Faló és a Macskakarom. Ezek, ha jól tudom, még az első évad előtt játszódnak, tehát a régi csapat szerepel benne. Még akkor jelentek meg, amikor a sorozat futott, tehát már nem a közelmúltban és már régóta szemezgetek velük. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 7. Ezekről nem is tudtam, de ha vissza tudják adni a sorozat hangulatát, szerintem egy próbát bőven megérnek. Nekem is újdonság volt, de egy próbát valóban megérhetnek. Majd észben tartom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Szukits-os hírek. Megállapodás közelbe jutottak a Blizzarddal, még tisztázni kell pár dolgot a jogtulajjal és jöhetnek a könyvek. Van halvány esély a Resident Evil és a Battletech sorozatok folytatására, de ezt senki se vegye fixnek, könnyen lehet, hogy nem lesz belőle semmi. A Rozsdamentes acélpatkány 12 része gyűjteményes formában, 3 vaskos kötetben jelenik majd meg. Indulás ez év végén. Star Treknél folytatják a Voyager és az Enterprise sorozatokat, de lehet, hogy másba is belekezdenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 24. Andrzej Sapkowski: Vaják: Az utolsó kívánság. Kiváló könyv. Ríviai Geralt karaktere nagyon megragadott. Sapkowski stílusa pedig fantasztikus, valahogy teljesen elüt az angolszász írók műveitől és olyan kelet-európai hangulatot ad. A történetek jobbnál jobbak. Jöhet a folytatás. Remélem lesz. 5/5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 24. És nagyon jókat lehet rajta röhögni. Lesz, már fordítják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 24. És nagyon jókat lehet rajta röhögni. Lesz, már fordítják. Remek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2012. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 24. Valóban nagyon jó könyv a Vaják és érdekesek benne a népmesék átíratai. Kedvencem a Dzsinnes azon belül is az első kívánság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 24. Úgy tudom a Végzet Kardja lesz a címe. Most hallottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 23. Most számoltam utána, hogy évente kb 30-35 könyvet olvasok el. Ez sok vagy kevés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.