csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Várjuk! Vagy he nem is ezt -már ha tréfa lenne- de valami már nagyon kéne a 7-ből! Poszter, Trailer akármi.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. (szerkesztve) Úgy látszik igaz. Legalábbis minden mértékadó oldalon tényként kezelik és már árulják is a jegyeket. Szerintem ez lehet a hivatalos hype kezdete. Alig két hét múlva robban a bomba. Szerkesztve: 2015. Április 1. - Ody Mandrell Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Valami hasonló már tegnap is meg lett szellőztetve. Ez valszeg igaz lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Igaz! IMAX -es helyszínek is vannak. Nagyon izgalmasan hangzik egyébként. Belegondolva ez hatalmas esemény, hiszen élőben egy rajongói találkozóról még sosem volt ekkora élő közvetítés! Nem csodálom, hogy fakenek hitték. Valami nagy dolgot érzek emögött. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Remélem, egyből föl is teszik a netre, hogy mi is láthassuk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Ha les trailer akkor az nem sokáig marad rejtve. Esélyes, hogy először kamerásan fogunk vele találkozni. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Ha les trailer akkor az nem sokáig marad rejtve. Esélyes, hogy először kamerásan fogunk vele találkozni. Úgy is jöhet! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Április 2. Hozzászólás ideje: 2015. Április 2. Jó lenne látni a teljes műsort Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Kylo Ren egy kirakósról figyel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Köszi reaper! Eléggé kivehetetlen, de jónak tűnik. És persze rohamosztagosokat vezet. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Április 9. Hozzászólás ideje: 2015. Április 9. Valószínűleg az a jelenet, amikor a rohamoszik élén felégetnek egy falut. Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2015. Április 9. Hozzászólás ideje: 2015. Április 9. Valószínűleg az a jelenet, amikor a rohamoszik élén felégetnek egy falut. Vagy inkább csak egy promóciós kép, montázs a rosszfiúkról. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 9. Hozzászólás ideje: 2015. Április 9. Vagy inkább csak egy promóciós kép, montázs a rosszfiúkról. szerintem is.. De figyeljétek ezt a puzzle-t az alja és a teteje is egyenes, ami azt jelenti, hogy csak két sor magas lenne?! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Április 9. Hozzászólás ideje: 2015. Április 9. Meg mi az a nagy kereszt pontosan a kép közepén? Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 9. Hozzászólás ideje: 2015. Április 9. (szerkesztve) De figyeljétek ezt a puzzle-t az alja és a teteje is egyenes, ami azt jelenti, hogy csak két sor magas lenne?! Szerintem ez csak a csomagolás és az a két sor a karton a doboz alján, felette meg átlátszó műanyag van. Vaaagy... az a doboz egyik keskeny oldala és az magyarázná a keresztet is, mert úgy van összeillesztve. Szerkesztve: 2015. Április 9. - Darth Cupsy Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 12. Hozzászólás ideje: 2015. Április 12. Lehet, nem tudom.. elegem van már a morzsazabálásból. Valódi infókat és képeket szeretnék.. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Április 13. Hozzászólás ideje: 2015. Április 13. Lehet, nem tudom.. elegem van már a morzsazabálásból. Valódi infókat és képeket szeretnék.. Csak egyetérteni tudok. 8 hónap van a premierig, mostmár ideje lenne nagyobb infókat szállítani a rajongóknak. Kicsit unalmas már a szereplőktől azt hallani még mindig, hogy "nem mondhatunk semmit, várjatok türelmesen" Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 13. Hozzászólás ideje: 2015. Április 13. Egyetértek, már kevesebb idő van a premierig mint amennyi idő egy gyerek születéséhez szükséges, úgyhogy mostantól, spoiler áradatot akarok, olyan mértékűt hogy belefulladjunk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 13. Még ezt a pár napot bírjátok ki. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Április 13. Hozzászólás ideje: 2015. Április 13. Jó lenne már egy hivatalos bejelentés, hogy az előzetes érkezik e. Mert csak egy J.J , Kennedy prezentáció van meghirdetve, és pár IMAX moziban közvetítés, ha jól tudom. De a Disney még nem közölt konkrétumokat az előzetessel kapcsolatban. Egyébként elég langyos a hájp most a filmes oldalakat nézve. A teasernél sokkal jobb ment a pörgés, napokkal előtte ment az össznépi várakozás. Plusz november körül jó kis hírek érkeztek. Igazság szerint javarészt a beszéd témát jelentő hírek a forgatás alatt láttak napvilágot. Azóta nem sok semmi történt... Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. Április 13. Hozzászólás ideje: 2015. Április 13. Magyar idő szerint mikor lesz a JJ panel? Én egyébként egy hivatalos, tömör szinopszist is várok a napokban... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 13. Tényleg nagy a csend. Talán ez a vihar előtti csend? Biztos, hogy komoly anyag fog napvilágot látni az EPVII -ről. Belépőket árulni a nagy semmire nem érné meg. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 13. Hozzászólás ideje: 2015. Április 13. Magyar idő szerint mikor lesz a JJ panel? Én egyébként egy hivatalos, tömör szinopszist is várok a napokban... Valóban ez is kijöhetne már.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 13. Én úgy tudom este hat-hét óra körül. Elég ködös ez a dolog, az sw.com -on sincs semmi róla. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 13. (szerkesztve) A németeknél csütörtök este hétkor kezdődik a műsor (18h -tól van beengedés). Szerkesztve: 2015. Április 13. - Ody Mandrell Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Április 13. Hozzászólás ideje: 2015. Április 13. Szerintem most nem lesz semmi. Ha most leadják a trailert ami 15 ezredmásodperc alatt a neten lesz(hd-ban meg 18 másodperc alatt), akkor mit adnak le május elsején a Bosszúállók 2 elött? Akkor előre ellövik a puskaport. És a május elsejei trailer hivatalos is. Az Avengers 2 forgalmazói sem ujjonganának örömükben ha most leadnák a trailert, hisz valaki csak azért nézné meg a filmet hogy előtte lássa az EP 7 trailerét. Ez a réteg szerintem meg elég jelentős. Van annyi minden más amit most bemutathatnak. Személy szerint én is jobban örülnék a május elsejének. Már csak 3 hét az is. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Személy szerint én is jobban örülnék a május elsejének. Már csak 3 hét az is. Én is így vagyok vele. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Az lenne a legjobb, ha valóban a moziban láthatnánk először az Avengers 2 előtt. Kár, hogy a csúsztatott premier miatt erre nincs esély. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Közben kiszivárgott egy pletyi a teljes szereplőgárdáról a filmbeli neveikkel együtt: http://www.starwarsunderworld.com/2015/04/rumor-complete-list-of-characters-from.html Érdekes, hogy lázadó pilótákról ír. Nem köztársaságiakról... A flashback említése is érdekes. Főleg Luke setében. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. (szerkesztve) Szerintem most nem lesz semmi. Ha most leadják a trailert ami 15 ezredmásodperc alatt a neten lesz(hd-ban meg 18 másodperc alatt), akkor mit adnak le május elsején a Bosszúállók 2 elött? Akkor előre ellövik a puskaport. Én is így vagyok vele. Az lenne a legjobb, ha valóban a moziban láthatnánk először az Avengers 2 előtt. Kár, hogy a csúsztatott premier miatt erre nincs esély. Érdekes hozzászólások. Az EPI teasert a Meet Joe Black előtt adták a moziban. Arra a filmre tényleg csak azért vettek jegyet. Az Avangers -re nem hinném, hogy csak azért ülnének be emberek, hogy a tarilert lássák. Azt se értem mit számít ha most jön ki, hisz moziban úgy is teljesen más lesz átélni. Sokat nem veszítenek vele. Ráadásul engem aztán marhára hidegen hagy a képregény film, szóval jöjjön csak most és ne három hét múlva. Szerkesztve: 2015. Április 14. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.