Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ide feltettem, szedjétek :) (5 napig él letöltési link)

http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/94f89da7bc98d35d3b1078b67372786c

Úúúú! Köszi!

Még csak az első számot hallgattam meg, de annak eléggé PT hangulata volt (szerintem) ... ami JÓ! :) Nem mintha az OT zenéi rosszak lennének!!

Hozzászólás ideje:

Még csak a Main Title első percébe hallgattam bele, de az valami szenzációs!!!

:D :D

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Sokkal lágyabb a zene, vagy nemis tudom. Szinte csilingel. Nagyon tetszik! De persze ahol kemény ott nagyon! :D

Viszont egyszerűen sehol nem találom máshol a neten, csak az ncoreon. Hmm. :D

Hozzászólás ideje:

Nem semmi taktus...libabőr effektus.

És egyelőre csak ezt hallgattam. Nem tudom menjek-e tovább? Félig spoiler-iszonyom van már. "Holnap ilyenkort" akarok legalább!

Hozzászólás ideje:

Köszi szépen luke19....a film is várható? :D (...tudom, ennek a viccnek szakálla van.)

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Én is leszedtem, de meg fogom venni eredetiben is. Hihetetlen, hogy az EPVII zenéje itt csücsül a gépemen! :D

És belehallgatsz?

Én megtettem. Tetszik. 4-5 téma már megvolt. Remélem nem spolier, hogy a hangzása eléggé PT-s.

Hozzászólás ideje:

Feltűnt már valakinek, hogy ma délutántól valaki elérhetővé tette a teljes TFA soundtrack-albumot? Vélemény az anyagról?

Délután lekaptam, megy a telóra, és holnap meghallgatom.

Hozzászólás ideje:

Végighallgattam az albumot. Nagyon tetszenek az új dallamok. Egyértelműen a prequel zenei világához idomul jobban. Nagyon élveztem!

Én hagyok a filmre is pár számot!

De nagyon PT-s. És mivel a zene az egyik fő hangulatfelelős, máris van kapocs!

Hozzászólás ideje:

Valóban túlnyomó része PT-s (Snoke témájáról egyből az EPIII opera jelenete ugrott be), de azért van az OT-t idéző is.

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:

Valóban túlnyomó része PT-s (Snoke témájáról egyből az EPIII opera jelenete ugrott be), de azért van az OT-t idéző is.

Nekem egyébként egyelőre az a legmeghatározóbb. A 6-os jó és egyedi, de sok track-et szerintem a film fog felemelni.

Így natúrban belehallgatva most olyan érzésem van amilyen eddig nem volt.

Szerintem még soha nem hallgattam úgy sw filmzenét, hogy nem pörög a fejemben mellé a film, mert nem láttam.

Nagyon érdekes ez így.

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Nekem egyébként egyelőre az a legmeghatározóbb. A 6-os jó és egyedi, de sok track-et szerintem a film fog felemelni.

Így natúrban belehallgatva most olyan érzésem van amilyen eddig nem volt.

Szerintem még soha nem hallgattam úgy sw filmzenét, hogy nem pörög a fejemben mellé a film, mert nem láttam.

Nagyon érdekes ez így.

Igen teljesen más kontextusba tud kerülni egy-egy téma ha már tudod mi mögött szól. Egyébként nekem is ez az első eset, hogy a film jeleneteinek ismerete nélkül hallgatom a zenét :)

Azt elfelejtettem írni az előbb, hogy nekem kissé negatív, hogy nincs benne egy-egy olyan epikus téma mint mondjuk a Duel of the Fates vagy a Battle of the Heroes. Persze az is meglehet, hogy a jelenetek nem indokoltak egy ilyen zenét, illetve tényleg a jelenetek fényében lehet, hogy egy-egy téma átminősül majd epikussá. :)

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:

Igen teljesen más kontextusba tud kerülni egy-egy téma ha már tudod mi mögött szól. Egyébként nekem is ez az első eset, hogy a film jeleneteinek ismerete nélkül hallgatom a zenét :)

Azt elfelejtettem írni az előbb, hogy nekem kissé negatív, hogy nincs benne egy-egy olyan epikus téma mint mondjuk a Duel of the Fates vagy a Battle of the Heroes. Persze az is meglehet, hogy a jelenetek nem indokoltak egy ilyen zenét, illetve tényleg a jelenetek fényében lehet, hogy egy-egy téma átminősül majd epikussá. :)

Ezen agyaltam én is. Hol van az albumon egy olyan dallamvilág, ami csak a 7-re jellemző?

Tényleg lehet, hogy a film mutatja majd meg ezt.

Hozzászólás ideje:

Ezen agyaltam én is. Hol van az albumon egy olyan dallamvilág, ami csak a 7-re jellemző?

Talán REY témája.

Hozzászólás ideje:

Van egy dallam ami több számon rajta van az 5. szám 1:12-nél halható rész pl megjlenik 7. szám 0:50-nél meg a 9. szám 3:09-nél is.

Szerkesztve: - Fulcrum

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.