csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Hozzászólás ideje: 2015. November 28. 2015. 11. 28. - 18:20, Ody Mandrell írta: A spotos topikban bent van ez a videó már reggel óta. Vagy azt már nem nézed? Ma nem voltam egész nap..Itt futottam bele. És de elvileg még mindent nézek! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Az a hír kapott szárnyra hogy R2-KT is szerepel a filmben. Díjaznám az ötletet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Nem úgy volt, hogy "meghalt"? Kiszippantotta a hipertér. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Én nem tudhatom. A TCW-t a második szezon után már nem követtem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Hozzászólás ideje: 2015. November 28. (szerkesztve) Akkor honnan ismered ezt a robotot? SZERK: QT-KT volt a TCW -s robot ez másik. Szerkesztve: 2015. November 28. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 28. Hozzászólás ideje: 2015. November 28. (szerkesztve) Azt a QT-KT-t az alábbi R2-KT ihlette. Amúgy egy R2-KT (azt is az alábbi ihlette) is van a TCW-ben. Azt a mozifilmből plusz a sori Jedi Crash és Storm Over Ryloth részéből ismerem. Szerkesztve: 2015. November 29. - Rog Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Hozzászólás ideje: 2015. November 29. 2015. 11. 28. - 22:46, Ody Mandrell írta: Akkor honnan ismered ezt a robotot? SZERK: QT-KT volt a TCW -s robot ez másik. R2-KT-t becenevén Katie-t Filoniék annak a Katie Johnsonnak az emlékére emelték be a TCW-be, aki rákban halt meg és az 501-es légió nevű rajongói klub egyik alapitójának Albin Johnsonnak a lánya volt. Az 501-eseknek tegnap megerősítették, hogy R2-KT szerepelni fog az ep.7-ben is. Ahogy Rog is írta, a TCW-ben van QT-KT is de az egy másik droid. Külsejükben úgy lehet megkülönböztetni őket, hogy QT-nek a "doboza" alul szinte teljesen rózsaszinre van festve. Ő R2-KT aki szerepelni fog az ep.7-ben (R2 mellett): Ő pedig QT-KT aki nagyon hasonlit rá: Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Hozzászólás ideje: 2015. November 29. 2015. 11. 28. - 21:12, csoli1138 írta: Sky: semmi okom túltekinteni a filmeken ha egy ep7ről van szó. Magasról tojnak Abramsék is az animációs sorozatokra. Nem tudom, ezt miből gondolod. Az alábbi droidos infó se erre utal... 2015. 11. 28. - 22:35, Ody Mandrell írta: Nem úgy volt, hogy "meghalt"? Kiszippantotta a hipertér. Az nem egy Chopper alakú, sárgás droid volt? Egyébként sokáig én is ugyanannak a droidnak hittem a két KT-t, mert nem nagy kunszt átfesteni egy droidot. Úgy tudom, eredetileg R2-KT szerepelt volna az 5. évados droidos szálban, de úgy gondolták, zavaró lenne két "artoo" droid hasonlóan kezdődő neve a csapatban, így jött létre végül QT. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Hozzászólás ideje: 2015. November 29. 2015. 11. 29. - 11:31, Darth Sky írta: Nem tudom, ezt miből gondolod. Az alábbi droidos infó se erre utal... Az nem egy Chopper alakú, sárgás droid volt? Egyébként sokáig én is ugyanannak a droidnak hittem a két KT-t, mert nem nagy kunszt átfesteni egy droidot. Úgy tudom, eredetileg R2-KT szerepelt volna az 5. évados droidos szálban, de úgy gondolták, zavaró lenne két "artoo" droid hasonlóan kezdődő neve a csapatban, így jött létre végül QT. Én örülnék, ha lennénnek kikacsintások valamelyik sorozatra, de egy Kasdan vagy Abrams szerintem csak a korábbi filmekre támaszkodik. Talán PT kapcsokra több esély van. Kanata zászlógyűjteménye már jó jel. Egyébként ha lesz isrózsaszín droid, lehet, hogy csak átgurul a háttérben, ami alig több a semminél. És QT-KT nem egyenlő R2- KT vel, ahogy lentebb írtátok is, szóval ez sem tcw kapocs sajnos. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Hozzászólás ideje: 2015. November 29. 2015. 11. 29. - 13:19, csoli1138 írta: És QT-KT nem egyenlő R2- KT vel, ahogy lentebb írtátok is, szóval ez sem tcw kapocs sajnos. Dehogynem az. Mindkét droid szerepelt a TCW-ben. R2-KT-ről alább még be is raktam egy TCW-s képet. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Plusz én is írtam hogy R2-KT szintén benne van a TCW-ben. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Oké,elvesztem a lánynevek közt! Meglátjuk mennyit lesz a 7-ben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Köszi Bomarr, így már világos a dolog. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Az egyik szemfüles rajongó már fel is fedezte R2-KT -t az egyik videóban. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Na, szerintem ennyit lesz az ep7-ben is! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Szerintem már ennyi is éppen elég, elvégre a TCW vagy hatvan, a Rebels meg alsó hangon is 35 évre van. És ha azt veszem, hogy az MCU-filmekben még ennyi utalás sincs a sorozatokra, mint amennyiről már most tudunk az ep7-ből (utalás van Hondóra, Vizagóra, feltűnik egy TCW-s droid), hát bőven el vagyunk kényeztetve. Pedig aztán még messze nem láttuk a teljes filmet. Ki tudja, mit fedezhetünk majd fel Jakku piacán vagy Kanata palotájában. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Hozzászólás ideje: 2015. November 29. 2015. 11. 29. - 20:20, Dzséjt írta: Szerintem már ennyi is éppen elég, elvégre a TCW vagy hatvan, a Rebels meg alsó hangon is 35 évre van. És ha azt veszem, hogy az MCU-filmekben még ennyi utalás sincs a sorozatokra, mint amennyiről már most tudunk az ep7-ből (utalás van Hondóra, Vizagóra, feltűnik egy TCW-s droid), hát bőven el vagyunk kényeztetve. Pedig aztán még messze nem láttuk a teljes filmet. Ki tudja, mit fedezhetünk majd fel Jakku piacán vagy Kanata palotájában. Milyen utalás lesz Hondóra és Vizalgóra? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Maz Kanata kastélyának falán egyebek mellett ott lóg a Broken Horn Syndicate és az Ohnaka Gang zászlaja, előbbinek ugye Vizago, utóbbinak Hondo volt a vezére (de látható ott Anakin fogatversenyes zászlaja is). Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Valaki bélyegeket, valaki meg zászlókat gyűjt. Kérdés, hogy ez pusztán csak easter egg a hardcore rajongók irányába, vagy lesz-e valami jelentősége. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 29. Szerintem annyi célja van az easter eggen túl, hogy elegánsan jelzik, mennyi mindent látott már Maz. Ott lehetett a Boonta esten a lelátón, például. De az se lenne rossz, ha feltűnne a Rebelsben. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 30. Hozzászólás ideje: 2015. November 30. 2015. 11. 29. - 22:21, Dzséjt írta: Szerintem annyi célja van az easter eggen túl, hogy elegánsan jelzik, mennyi mindent látott már Maz. Ott lehetett a Boonta esten a lelátón, például. De az se lenne rossz, ha feltűnne a Rebelsben. Erre látok esélyt! De nyilván csakis a premier utánra időzíthetnek ilyen epizódot. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Nagy arc ez a Jani Boy. http://www.youtube.com/watch?v=Ic6vOcptS20 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Tök jó ahogy Kylo haja kilátszik a sisak alól. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Hozzászólás ideje: 2015. December 2. 2015. 12. 02. - 18:05, Ody Mandrell írta: Tök jó ahogy Kylo haja kilátszik a sisak alól. Nekem is feltűnt! És nézd csak mik vannak itt? Jópófák! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 2. Hozzászólás ideje: 2015. December 2. (szerkesztve) Kiderült Zuvioról, hogy a Kyuzo fajba tartozik, tehát Embo fajtársa! Így máris van egy TCW -s faj amit a filmekbe áthoznak! Egyébként a fickó jófiú lesz. Szerkesztve: 2015. December 2. - Ody Mandrell Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. December 3. Hozzászólás ideje: 2015. December 3. Akkor valószínűleg a haverjai is azok. Nagyon király! Ezek szerint ez a tányérkalap valami tradicionális Kyuzo viselet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 3. 2015. 12. 02. - 21:04, Ody Mandrell írta: Kiderült Zuvioról, hogy a Kyuzo fajba tartozik, tehát Embo fajtársa! Így máris van egy TCW -s faj amit a filmekbe áthoznak! Egyébként a fickó jófiú lesz. Bér dec. 1-jétől kivonultam a spoileres topicokból, most azért kicsit elfogott a kíváncsiság, és bepillantottam ide. És de jól tettem, ennek a hírnek nagyon örülök. Az ilyenek biztosítanak afelől, hogy azért az ep7-ben sincs elfeledve a Köztársaság kora. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 3. Hozzászólás ideje: 2015. December 3. Márk újra beállt rohamosztagosnak. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 3. Hozzászólás ideje: 2015. December 3. Üdvözlöm akkor a Kyuzo-kat! Ez már komolyabb kapocsnak tűnik számomra, mint a rózsaszín astrodroidos. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.