Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Azt a QT-KT-t az alábbi R2-KT ihlette. Amúgy egy R2-KT (azt is az alábbi ihlette) is van a TCW-ben. Azt a mozifilmből plusz a sori Jedi Crash és Storm Over Ryloth részéből ismerem.

Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje:
  2015. 11. 28. - 22:46, Ody Mandrell írta:

Akkor honnan ismered ezt a robotot?

SZERK: QT-KT volt a TCW -s robot ez másik.

R2-KT-t becenevén Katie-t Filoniék annak a Katie Johnsonnak az emlékére emelték be a TCW-be, aki rákban halt meg és az 501-es légió nevű rajongói klub egyik alapitójának Albin Johnsonnak a lánya volt. Az 501-eseknek tegnap megerősítették, hogy R2-KT szerepelni fog az ep.7-ben is.

Ahogy Rog is írta, a TCW-ben van QT-KT is de az egy másik droid. Külsejükben úgy lehet megkülönböztetni őket, hogy QT-nek a "doboza" alul szinte teljesen rózsaszinre van festve. Ő R2-KT aki szerepelni fog az ep.7-ben (R2 mellett):

cw-r2kt-grab2.jpg

Ő pedig QT-KT aki nagyon hasonlit rá:

qt-kt_droid.jpg

Hozzászólás ideje:
  2015. 11. 28. - 21:12, csoli1138 írta:

Sky: semmi okom túltekinteni a filmeken ha egy ep7ről van szó.

Magasról tojnak Abramsék is az animációs sorozatokra.

Nem tudom, ezt miből gondolod. Az alábbi droidos infó se erre utal...

2015. 11. 28. - 22:35, Ody Mandrell írta:

Nem úgy volt, hogy "meghalt"? Kiszippantotta a hipertér.

Az nem egy Chopper alakú, sárgás droid volt?

Egyébként sokáig én is ugyanannak a droidnak hittem a két KT-t, mert nem nagy kunszt átfesteni egy droidot. Úgy tudom, eredetileg R2-KT szerepelt volna az 5. évados droidos szálban, de úgy gondolták, zavaró lenne két "artoo" droid hasonlóan kezdődő neve a csapatban, így jött létre végül QT.

Hozzászólás ideje:
  2015. 11. 29. - 11:31, Darth Sky írta:

Nem tudom, ezt miből gondolod. Az alábbi droidos infó se erre utal...

Az nem egy Chopper alakú, sárgás droid volt?

Egyébként sokáig én is ugyanannak a droidnak hittem a két KT-t, mert nem nagy kunszt átfesteni egy droidot. Úgy tudom, eredetileg R2-KT szerepelt volna az 5. évados droidos szálban, de úgy gondolták, zavaró lenne két "artoo" droid hasonlóan kezdődő neve a csapatban, így jött létre végül QT.

Én örülnék, ha lennénnek kikacsintások valamelyik sorozatra, de egy Kasdan vagy Abrams szerintem csak a korábbi filmekre támaszkodik. Talán PT kapcsokra több esély van. Kanata zászlógyűjteménye már jó jel.

Egyébként ha lesz isrózsaszín droid, lehet, hogy csak átgurul a háttérben, ami alig több a semminél.

És QT-KT nem egyenlő R2- KT vel, ahogy lentebb írtátok is, szóval ez sem tcw kapocs sajnos.

Hozzászólás ideje:
  2015. 11. 29. - 13:19, csoli1138 írta:

És QT-KT nem egyenlő R2- KT vel, ahogy lentebb írtátok is, szóval ez sem tcw kapocs sajnos.

Dehogynem az. Mindkét droid szerepelt a TCW-ben. R2-KT-ről alább még be is raktam egy TCW-s képet.

Hozzászólás ideje:

Szerintem már ennyi is éppen elég, elvégre a TCW vagy hatvan, a Rebels meg alsó hangon is 35 évre van. És ha azt veszem, hogy az MCU-filmekben még ennyi utalás sincs a sorozatokra, mint amennyiről már most tudunk az ep7-ből (utalás van Hondóra, Vizagóra, feltűnik egy TCW-s droid), hát bőven el vagyunk kényeztetve. Pedig aztán még messze nem láttuk a teljes filmet. Ki tudja, mit fedezhetünk majd fel Jakku piacán vagy Kanata palotájában.

Hozzászólás ideje:
  2015. 11. 29. - 20:20, Dzséjt írta:

Szerintem már ennyi is éppen elég, elvégre a TCW vagy hatvan, a Rebels meg alsó hangon is 35 évre van. És ha azt veszem, hogy az MCU-filmekben még ennyi utalás sincs a sorozatokra, mint amennyiről már most tudunk az ep7-ből (utalás van Hondóra, Vizagóra, feltűnik egy TCW-s droid), hát bőven el vagyunk kényeztetve. Pedig aztán még messze nem láttuk a teljes filmet. Ki tudja, mit fedezhetünk majd fel Jakku piacán vagy Kanata palotájában.

Milyen utalás lesz Hondóra és Vizalgóra?

Hozzászólás ideje:

Maz Kanata kastélyának falán egyebek mellett ott lóg a Broken Horn Syndicate és az Ohnaka Gang zászlaja, előbbinek ugye Vizago, utóbbinak Hondo volt a vezére (de látható ott Anakin fogatversenyes zászlaja is).

Hozzászólás ideje:

Szerintem annyi célja van az easter eggen túl, hogy elegánsan jelzik, mennyi mindent látott már Maz. Ott lehetett a Boonta esten a lelátón, például. De az se lenne rossz, ha feltűnne a Rebelsben.

Hozzászólás ideje:
  2015. 11. 29. - 22:21, Dzséjt írta:

Szerintem annyi célja van az easter eggen túl, hogy elegánsan jelzik, mennyi mindent látott már Maz. Ott lehetett a Boonta esten a lelátón, például. De az se lenne rossz, ha feltűnne a Rebelsben.

Erre látok esélyt!

De nyilván csakis a premier utánra időzíthetnek ilyen epizódot.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Constable-Zuvio-First-Look.jpg

Kiderült Zuvioról, hogy a Kyuzo fajba tartozik, tehát Embo fajtársa! Így máris van egy TCW -s faj amit a filmekbe áthoznak! Egyébként a fickó jófiú lesz. :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:
  2015. 12. 02. - 21:04, Ody Mandrell írta:

Kiderült Zuvioról, hogy a Kyuzo fajba tartozik, tehát Embo fajtársa! Így máris van egy TCW -s faj amit a filmekbe áthoznak! Egyébként a fickó jófiú lesz. :)

Bér dec. 1-jétől kivonultam a spoileres topicokból, most azért kicsit elfogott a kíváncsiság, és bepillantottam ide. És de jól tettem, ennek a hírnek nagyon örülök. Az ilyenek biztosítanak afelől, hogy azért az ep7-ben sincs elfeledve a Köztársaság kora. :chopper:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.