Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Most lesz a rehabilitációja, elképzelhető, hogy januárra még nem fog lábra állni, de nincs kizárva semmi. A másik része a dolognak, hogy a casting hírben lehet szó dublőrről is.

Szegény Peti bá' is jól megjárta. Nagy kár lenne ha mégse ő játszaná Csubit. Már ha benne lesz a filmben egyáltalán.
Hozzászólás ideje:

Na végre, az első hivatalos hír a sok pletyka után... :)

Saoirse Ronan maga erősítette meg, hogy volt meghallgatáson, és várja hogy felvegyék a csapatba :)

http://news.sky.com/story/1148795/saoirse-ronan-up-for-star-wars-part

A cikk megemlíti hogy Han Solo és Leia lánya lenne.

A történetről sajnos nem beszélhet Ronan, mert mint fogalmaz, lecsapnák a fejét egy fénykarddal. :para: :para:

Saoirse-Ronan-Star-Wars.jpg

Hozzászólás ideje:

Hát mondjuk ha ez egy szokásos meghallgatás akkor ez még mindig alig több a semminél. Valszeg fél száz vagy még több szinészt hallgatnak meg ilyenkor, ha csak nincs nagyon konkrét elképzelése JJ-nek néhány szerepre. A konkrét infók alapján pedig ez lehet akár egy két-mondatos szerep is. Ez a Han-Leia lánya dolog a cikkben csak találgatás.

Hozzászólás ideje:

A történetről sajnos nem beszélhet Ronan, mert mint fogalmaz, lecsapnák a fejét egy fénykarddal. :para: :para:

Ez aranyos. :D

Látszatra beleillene a SW kontinuitásba, bár még nem láttam semmilyen filmben.

Hozzászólás ideje:

bár még nem láttam semmilyen filmben.

Már jó volt a Hanna-Gyilkos természetben is, de nekem legutóbb a Burokban tetszett.

Jó lesz ő Solo lánynak. Elég tökös, ha kell. :)

Hozzászólás ideje:

Sullivan Stapleton (pl. Válaszcsapás, 300: A birodalom hajnala) is elment egy meghallgatásra. Már bajba is került mert egyeseknek kikotyogta hogy megjelent a találkozón és ezért a Disney és a LucasFilm nagyon berágott rá szóval még inkább kétséges a filmben való szereplése.

Azt is olvastam hogy tán arra a szerepre pályáztatták amelyikre Liam "Spartacust".

strikebackscott.jpg

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Remélem, hogy a nagy öregek mellett nem csupa huszonéves szépfiú és széplány fog brillírozni a full CG díszletek előtt. :)

Hozzászólás ideje:

Akár Ron Perlmant is behívhatnák egy meghallgatásra. Lehetne olyasmi feje a filmben mint az Alien 4-ben. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Öreg, bölcs Jedi, aki tanácsaival segíti Luke-ot. :lol:

Gha Nachkt-nak ő volt a hangja a Duel of the Droids-ban és a Downfall of a Droidban, szóval akár még szóba is kerülhet. Valami elmaszkírozott figurának simán beállhatna (úgyis mindig elmaszkírozzák :)). És akkor az egyik kedvenc színészem mindhárom kedvenc franchiseomban szerepelne: Alien, Star Trek, Star Wars. Tök jó lenne. :D

Hozzászólás ideje:

Michael B. Jordan in talks for key role in new ‘Star Wars’ film

http://thegrio.com/2013/10/10/michael-b-jordan-in-talks-for-key-role-in-new-star-wars-film/

Finally, there’s “Star Wars: Episode 7,” to be directed by J.J. Abrams. Jordan, who met George Lucas through “Red Tails,” says he auditioned for an unspecified part but didn’t wield a lightsaber.

“I mean, everybody’s going in on this project. They’re trying to figure out what they want,” he said. “That’s another incredible franchise. It’s pretty crazy! … We’ll see how it happens. I don’t know how I can do everything.”

A színész elújságolta, hogy egy kulcsfigura szerepére ment el meghallgatásra. Lucas féle Red Tails-ben is szerepelt korábban.

Korábbi pletykákban már feltűnt a neve, de most már ő is biztosan ott van a kalapban.

Ki lesz ő? Nem kellett fénykarddal hadonásznia, tehát nincs vele az erő? :P

michael-b-jordan.jpg?w=650

Hozzászólás ideje:

Újabb bizonytalanságok:

Lehet hogy Fordi mégse lesz benne a filmben. No majd meglátjuk. Mindenesetre nagy kár lenne az öreg Han hiánya.

Állítólag napokon belül újabb szereplőkről szóló hírek jönnek.

Az a Miska gyerek akár Panaka leszármazottja is lehetne. :lol:

Hozzászólás ideje:

Az a ködösítés nagyon valószínű. Reméljük a film felé dől az öregnél a mérleg nyelve.

Hozzászólás ideje:

Reméljük, mert Han Solo nélkül engem nem érdekel az EPVII. Nem érdekel a tini bullshit sem, ahogy a jóképű csokigyerek sem....nekem a nagy öregek kellenek, legalább addig, míg a 7. részben megalapozzák a hangulatot. Kőkemény hangulatot akarok, rosszképű csempészekkel, öreg birodalmi veteránokkal és lázadókkal, lecsúszott prolikkal. Kontroverzális történetet, amiben a demokrácia szembe találja magát a régi rendszer híveivel és bosszúszomjas veszteseivel.

Hozzászólás ideje:

Akkor te leszel annak a kategóriának az új verziója, aki a prequelre kőkemény Klón-háborút várt már az első részben, szétesőben lévő rozsdás hajókkal, rosszarcú katonákkal stb. Lecsúszott prolik? Ilyen igényekkel szerintem rossz franchise-nál állsz sorban. Még Lucas is amikor anno introzta a sequel trilógiát, mert épp úgy volt hogy lesz belőle valami rendre arról szövegelt, hogy majd jön az új generáció. Ez a sorozat mindig is a fiatalokról szólt.

Hozzászólás ideje:

Én megvagyok a klasszikus trilógia nagy szereplői nélkül is. El tutnám képzelni, hogy Han és Leia már halottak, szépen, békés öregkorban elhunytak.

Azt szereteném, ha inkább az új karakterekre fókuszálna a film, a régiekkel pedig ne nagyon foglalkozzanak. Legalábbis a régiek ne legyenek túl nagy reflektorfényben.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Akkor te leszel annak a kategóriának az új verziója, aki a prequelre kőkemény Klón-háborút várt már az első részben, szétesőben lévő rozsdás hajókkal, rosszarcú katonákkal stb. Lecsúszott prolik? Ilyen igényekkel szerintem rossz franchise-nál állsz sorban. Még Lucas is amikor anno introzta a sequel trilógiát, mert épp úgy volt hogy lesz belőle valami rendre arról szövegelt, hogy majd jön az új generáció. Ez a sorozat mindig is a fiatalokról szólt.

Bomarr megint mindent oly szépen összefoglalt, hogy hozzáfűznivalóm nincs. :)

Hozzászólás ideje:

Lehetséges!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.