Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Fordnak is pont ilyen az arca...asszimetrikus. Az orra oldara, a szája össze - vissza görbül. De a kisugárzása miatt dögös pasi, akire vágynak a nők. Az egész csak kiállás kérdése. Ezen a képen még hasonlítónak is egy másra.... lehet hogy nem véletlen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Én màr a tegnap bevàgott havas gif képre is ís írtam, hogy hasonló! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Én màr a tegnap bevàgott havas gif képre is ís írtam, hogy hasonló! Igen tudom de most így a két közelin jobban látszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Ford titka a huncut féloldalas mosoly. Driver feje olyan, mintha baltával faragták volna. Persze, ahogy Zééé is írja, csak kiállás kérdése. A hasonlóság e kép alapján nekem is szembetűnő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Ford sem egy vonzó pasas, mostanában pláne nem Adam Drivernek sokkal szebb a hangja és szimpatikusabb a beszédstílusa is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Ford sem egy vonzó pasas, mostanában pláne nem Adam Drivernek sokkal szebb a hangja és szimpatikusabb a beszédstílusa is Akartam is kérdezni a hölgyek vélményét! Jó hogy nem ÉN rosszarcúzok le bárkit is.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Azt az idióta fülbevalót elhagyhatná, tény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. (szerkesztve) Azt az idióta fülbevalót elhagyhatná, tény. Észre se vettem. Na! Elàsta magát. Nem akart rágyújtani? Az is "menő"! Szerk: megnéztem újra. Milyen fülbevaló? Szerkesztve: 2015. Október 28. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. No, azért Harrison Ford elég vonzó volt anno, főleg amikor a kép készült, de aztán még sokáig, sőt, még Indy-ként is. Nem is az aszimmetrikus arca miatt, hanem mert volt egy vagány stílusa, ami nagyon jól állt neki. Han Solo szerepét teljesen ráöntötték. De ettől függetlenül nekem Adam Driver is tetszik, pont mert nem az a szépfiú stílus, viszont nagyon szimpatikus. Lehet, hogy végül is az aszimmetriában mint vonzerőben mégis lehet valami? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Észre se vettem. Na! Elàsta magát. Nem akart rágyújtani? Az is "menő"! Szerk: megnéztem újra. Milyen fülbevaló? Harrison Fordra gondoltam. Csak guglizz rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. No, azért Harrison Ford elég vonzó volt anno, főleg amikor a kép készült, de aztán még sokáig, sőt, még Indy-ként is. Nem is az aszimmetrikus arca miatt, hanem mert volt egy vagány stílusa, ami nagyon jól állt neki. Han Solo szerepét teljesen ráöntötték. De ettől függetlenül nekem Adam Driver is tetszik, pont mert nem az a szépfiú stílus, viszont nagyon szimpatikus. Lehet, hogy végül is az aszimmetriában mint vonzerőben mégis lehet valami? Na jólvan akkor Karrde val együtt meg vagytok elégedve.. Félve kérdeem: ....Boyega? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Csoli. Mint már korábban javasoltam szerintem hagyd ezt a Boyega szálat mert rasszistának leszel bélyegezve. Ha már nem kaptad meg a jelzőt korábban.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Csoli. Mint már korábban javasoltam szerintem hagyd ezt a Boyega szálat mert rasszistának leszel bélyegezve. Ha már nem kaptad meg a jelzőt korábban.... Eddig még nem kaptam meg. Érdekel a lányok véleménye. Én meg tudom mondani, hogy Lupita Nyon'go tetszik e nekem. Mivel Driver szimpatikus a lányoknak adja magàt a kérdés. Hetero férfiként képtlen vagyok megítélni, hogy mi jön be a nőknek. Mégis érdekel! Boyega-val kapcsolatban sosem azért fanyalogtam mert fekete. Hogy jutott eszedbe a rasszista téma? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. (szerkesztve) Na jólvan akkor Karrde val együtt meg vagytok elégedve.. Félve kérdeem: ....Boyega? Ha kimondottan a külsejét veszem, akkor amennyit lehetett eddig látni belőle, úgy különösebben nem tetszik, mint férfi. De lehet, hogy Finn karakterében le fog hengerelni, és akkor mindegy lesz, hogy néz ki. Szerintem a nők nagy részét nem a külső izgatja leginkább, hanem a személyiség. Mivel színészekről beszélünk, a személyiség alatt az általa megformált karakter személyiségét értem. Szerkesztve: 2015. Október 28. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Eszembe jutott és válaszoltál rá. Innentől kezdve szálljon magába az akinek inge. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Elképzelhetőnek tartom hogy Jani és Daisy már hallott valamit a film újonnan megkomponált zenéjéből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Olyan jó ezt látni!! John bácsit újra munkában. ^^ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Hát, ha van, ami a régi marad a Star Wars-ban, az Williams bácsi. Jó ez a fotó az ifjúsággal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Remélem, hogy bírni fogja az egészsége és megadja neki a sors, hogy ő vihesse végig zeneileg a legújabb trilógiát is. Legalább azt, d még inkább a többi SW alkotást is, minél többet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Félve kérdeem: ....Boyega? Nem az esetem, de amúgy semmi gond vele Hetero férfiként képtlen vagyok megítélni, hogy mi jön be a nőknek. Mégis érdekel! Nem azért, de mindenkinek más, szóval nem kell - és lehetetlen is-, egyenmintát húzni arra, hogy a nőknek milyen típus jön be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Nem azért, de mindenkinek más, szóval nem kell - és lehetetlen is-, egyenmintát húzni arra, hogy a nőknek milyen típus jön be. Nyilván, de érdekelt a Ti véleményetek is, hisz nem vagytok túl sokan a fórumon. És vannak hölgyek akiknek kifejezetten bejön, ha valaki nem az a középvonalas jóképű férfi. Boyega és Driver is az én szempontomból nézve nem számít jóképűnek. De egy hölgy találhat benne valami vonzót. Erre voltam kíváncsi, hogy táguljon a világképem. Otthon is megkérdeztem azért.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Oks Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Nyilván, de érdekelt a Ti véleményetek is, hisz nem vagytok túl sokan a fórumon. És vannak hölgyek akiknek kifejezetten bejön, ha valaki nem az a középvonalas jóképű férfi. Boyega és Driver is az én szempontomból nézve nem számít jóképűnek. De egy hölgy találhat benne valami vonzót. Erre voltam kíváncsi, hogy táguljon a világképem. Otthon is megkérdeztem azért.. Személy szerint Harrison Ford kifejezetten jól nézett ki fiatalkorában és még mindig sármos (ugye ezt mondjuk az öregedő pasikra... ) Boyega elmegy egynek, Driver háttööö szvsz nem túl szép, viszont a hangja tökéletes, ahogy így hallgattam az alábbi videóban. Természetesen nekem is a színészi játék a lényeg, az meg ugyebár kiderül, de a kérdésedre válaszolva... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Személy szerint Harrison Ford kifejezetten jól nézett ki fiatalkorában és még mindig sármos (ugye ezt mondjuk az öregedő pasikra... ) Boyega elmegy egynek, Driver háttööö szvsz nem túl szép, viszont a hangja tökéletes, ahogy így hallgattam az alábbi videóban. Természetesen nekem is a színészi játék a lényeg, az meg ugyebár kiderül, de a kérdésedre válaszolva... Köszi neked is a véleményt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. A jó öreg Harry a világ legsármosabb hot dog-ja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. A Duracell reklámban a Rey ruhában a kis lány jedi. Tudom hogy ebből hülyeség kiindulni de érdekes látni a Rey ruha + fénykard kombinációt. http://www.youtube.com/watch?v=YBh0hgP8wWk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. (szerkesztve) A jó öreg Harry a világ legsármosabb hot dog-ja. 3:16 környékén véletlenül elböffenti magát, hatalmas Szerkesztve: 2015. Október 30. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. (szerkesztve) És Ford megígérte, hogy nem fogunk csalódni! Kell valakinek egyéb? És az hogy tőle is hallottam, hogy megvan rá az ok, hogy Luke nincs a poszteren... Mostmár alig fér kétség hozzá, hogy még tovább bizakodjak. Ha erre ezek után az lesz a válasz, hogy az az ok, hogy csak cameozik az egy rohadt nagy szemétség lesz. Nem lehetséges.. Szerkesztve: 2015. Október 30. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. (szerkesztve) Egyértelműen a kinézetével lehetnek "problémák" Szerkesztve: 2015. Október 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. (szerkesztve) Egyértelműen a kinézetével lehetnek "problémák" Én is erre gondolok már. Lehet, hogy mégse Gandalf lesz, hanem Grievous-Vader 3.0. Ki tudjam mit műveltek vele a Renek.. Nem is tudom melyiket választanám: - a Gandalf cameo-t vagy - a fél kyborg Luke-ot.. Nincs arany középút? Szerkesztve: 2015. Október 30. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.