Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Piák, kaják, cigik - avagy, hogy (ne) tedd tönkre magad

Milyen sört iszol? 73 felhasználó szavazott

1. 1. Milyen sört iszol?

• Dreher
      2
    • Arany Ászok
      5
    • Borsodi
      2
    • Stella Artois
      1
    • Soproni
      9
    • Schlossgold
      0
    • Amstel
      0
    • Gösser
      2
    • Holsten
      0
    • Kaiser
      0
    • Szalon
      1
    • Becks
      1
    • más...
      17
    • nem fogyasztok sört
      32

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem minden jó, ami különleges. :P

Én egyszer ittam Berlinben egy Berliner Weiss nevű limonádé-búzasör keveréket, mint helyi speciálitást (ez valami hasonló lehet, mint a lent említett bodzás változat), de olyan rosszul lettem tőle, hogy aznapra nem volt gond az evéssel. :D

Egyébként sem szeretem a sört, de ettől függetlenül sem nem tudom képzelni, miért jó a kesernyés ízét gyümölcslevekkel keverni. Annyira más karakterű ízek ezek. :)

Hozzászólás ideje:

Belgiumban nagy hagyománya van annak hogy a sört gyümölcslevekkel keverik.Lehet is kapni.Van mindenféle.Pont mostanában fogok menni az Auchan-ba(nagy sörvásár van), és ott most a vásár keretében jóval olcsóbban hozzá lehet jutni ezen sörkülönlegességekhez.A Radlerrel egy baj van, hogy olyan mint borban a kannás.Nem véletlenül olyan olcsó.

Ha igazán jót akartok inni, akkor a Gössernek árulják kb két hónapja a citromos változatát(sárga cimkés az üveg).Valami isteni finom.2 % alkoholtartalmú, tehát semmi.Olyan jól eltalálták a sör és a limonádé elegyét, hogy le a kalappal.

Én meg amúgy is nagy sörös vagyok, de olyan is megkóstolta aki nem szereti a sört és neki is ízlett.

Hozzászólás ideje:

Jöhet több ilyen tipp is, aki alig iszik néha-napján, legalább tudja, mit keressen :) Mindenesetre ezt keresni fogom, kíváncsi lettem rá :D Úgyis megyünk hamarosan Balcsira, ott meg igazán jól jönnek az ilyen italok :P

Hozzászólás ideje:
Jöhet több ilyen tipp is, aki alig iszik néha-napján, legalább tudja, mit keressen :D Mindenesetre ezt keresni fogom, kíváncsi lettem rá :P Úgyis megyünk hamarosan Balcsira, ott meg igazán jól jönnek az ilyen italok :P

Ha már Balaton akkor az északi vagy a déli part a nyerő szerintetek? Hol érdemes sörözni :)

Csak fogjatok ki jó időt. :P

Hozzászólás ideje:

Szerintem Jake arra akar rávílágítani, hogy hol van kisebb veszélyben ha sörözés közben bealszik a gumimatracon. :P:)

És ebből a szempontból szerintem tök mindegy, a balcsin nincsenek olyan óriási sodrások :D

Hozzászólás ideje:
Ha már Balaton akkor az északi vagy a déli part a nyerő szerintetek? Hol érdemes sörözni :D

Csak fogjatok ki jó időt. :P

Én is a délit javaslom, mi is oda megyünk :P Köszi, remélem, jó idő lesz, bár csak jövő hétvégén indulunk :) Addigra csak felmelegszik a Balaton :P

Hozzászólás ideje:

Ha már ízesített söröknél tartunk, most mindenki kapaszkodjon meg. A radlert sprite-tal iszom és ízlik. Egyébként kukorica sört ittam legutóbb, az se rossz.

Hozzászólás ideje:
Ha már ízesített söröknél tartunk, most mindenki kapaszkodjon meg. A radlert sprite-tal iszom és ízlik. Egyébként kukorica sört ittam legutóbb, az se rossz.

Coronitát?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.