Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Amúgy ha annak idején a Citadel Rescueban Ahsoka nem menti meg Tarkint, akkor könnyen lehet, hogy Ahsoka még mindig a Jedi Rend tagja lenne Lett volna más vádlója, afelől ne legyen kétséged. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Amiatt viszont fontos Zillosárkány hozzászólása, mert ez még nagyobb g/nnyládának festi le Tarkint. Az ellen folytat boszorkányhadjáratot, aki anno megmentette: én ezt el is felejtettem. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. És még Alderaan is más sorsot kapott volna. Az egész szálban még csak jelét se láthattuk, hogy emlékezetre méltónak találja az élete megmentését. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Egyébként igazán megemlíthették volna a részben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Végre felkerült az utolsó epguide is. Köszönöm mindenkinek a munkát akik segítettek az évek során kibővíteni a részek adatlapját. Dzséjt és NorbiLordi, köszönöm! Egyébként az érdekes, hogy konkrétan leírják itt, hogy amit Barriss mondott a Jedi rendről az 100% -ig igaz. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Egyébként az érdekes, hogy konkrétan leírják itt, hogy amit Barriss mondott a Jedi rendről az 100% -ig igaz. Megmondom őszintén, engem ez a téma kegyetlenül irritál. Korábban már azt is bedobta vmelyik bennfentes (talán Ashley), hogy Ahsoka azért se ment vissza a Rendbe, mert igazat adott Barrissnek. Én azt gondolom, hogy ami nincs benne egy filmben, az sokszor okkal nincs benne (vagy mert csak nem volt rá idő ). Ezeket a réseket mindenkinek magának "kell" kitölteni, legalábbis a fanok elkerülhetetlenül filóznak ezen. Így mindenkiben egy kicsit más összkép alakul ki, ami az ő igényeinek megfelel. Mindenki olyan szemmel látja a karaktereket, amilyennek a konkrét tettekből neki illeszkedik a képbe. És mindez egy tök jó dolog. Ezért nem szeretem annyira, amikor a készítők (sokszor évekkel) később kiböfögnek ilyen-olyan infokat, hogy igazából ez meg az így lett volna, csak nem került bele a filmbe. Ha nem tettétek bele a filmbe (és nincs már több rész, amiben ki lehetne fejteni), akkor hallgassatok róla. Barriss monológját pedig már sokszor sokféleképp körbejártuk itt, nem kezdenék újra bele. Az pedig, hogy Ahsoka egyetértett volna vele... Nem kéne Ahsokából is komplett hülyét csinálni. Elég volt az, hogy a Rendet eléggé lejáratták ebben a szálban. Ahsoka eddig merőben másképp látta a dolgokat, mint Barriss. Hiába voltak jó viszonyban, a legtöbb dologban pont ellentétesen vélekedtek. Ahogy amúgy Anakinnal is, márpedig 'Soka inkább az ő álláspontjához állt közel. Aztán Barriss gusztustalan és gerinctelen módon bemártotta a "legjobb barátnőjét", majd simán hagyta volna ártatlanul kivégezni. Eközben persze halomra ölte az ártatlanokat. Ezek után nehogy már Ahsoka azon kezdjen filozofálni, hogy annak a trógernek igaza volt... ennyire naiv senki nem lehet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Teljesen másról beszélsz pb. Az, hogy Eckstein mit beszél az az ő dolga, azt én nem is veszem készpénznek. Itt inkább arra céloztam, hogy Barriss -nak a maga módján igazat adtak. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Teljesen másról beszélsz pb. Az, hogy Eckstein mit beszél az az ő dolga, azt én nem is veszem készpénznek. Itt inkább arra céloztam, hogy Barriss -nak a maga módján igazat adtak. Értem én miről van szó. Persze, nyilván mindenkinek a maga dolga mit hogyan értelmez és ebből mit mond el. Csak ugye ha vki "bennfentes", akkor hitelesebbnek tűnhet a szava a hozzánk hasonló mezei fanokhoz képest. Így akár sokan tényként is kezelhetik, mintha a film része lenne. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Március 16. Hozzászólás ideje: 2013. Március 16. Végre felkerült az utolsó epguide is. Köszönöm mindenkinek a munkát akik segítettek az évek során kibővíteni a részek adatlapját. Dzséjt és NorbiLordi, köszönöm! Egyébként az érdekes, hogy konkrétan leírják itt, hogy amit Barriss mondott a Jedi rendről az 100% -ig igaz. Szívesen Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 16. Hozzászólás ideje: 2013. Március 16. Szintén szívesen. Én meg szeretném megköszönni az utódaimnak munkájukat. Jobban csinálták, mint én (nem voltak hetekig tartó késések, ugye ). Ody, Norbi, ügyik vagytok! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Március 16. Hozzászólás ideje: 2013. Március 16. Szintén szívesen. Én meg szeretném megköszönni az utódaimnak munkájukat. Jobban csinálták, mint én (nem voltak hetekig tartó késések, ugye ). Ody, Norbi, ügyik vagytok! Neked is köszi Válasz
gunji Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Csak ismételni tudom egy hónappal ezelőtti önmagam: kiváló epizód, kiváló szinkron: tökéletes. Molnár Ilona meg egy zseni, a búcsúra szvsz az ő változata jobb, mint az eredeti. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Jó volt bizony! Csak megvan akkor az 5. évad is! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Hozzászólás ideje: 2013. Június 10. Jó volt Molnár Ilona lágyságával hallani Ahsoka búcsúját, szépen visszaadta az eredeti jelenet töltetét. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Július 3. Hozzászólás ideje: 2013. Július 3. Sikerült megnéznem magyarul. Nagyon jó lett a szinkron, mindenki kitett magáért. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Gondoltam beleolvasok a topikba, de már majdnem visszaolvastam az egészet. Néhol libabőrös lettem. Iszonyú jókat írtatok ehhez a csodálatos részhez, szinte átéltem újból. Hihetetlenül hiányozni fognak ezek a csevejek. Válasz
Master Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. (szerkesztve) Gondoltam beleolvasok a topikba, de már majdnem visszaolvastam az egészet. Néhol libabőrös lettem. Iszonyú jókat írtatok ehhez a csodálatos részhez, szinte átéltem újból. Hihetetlenül hiányozni fognak ezek a csevejek. Jön a Rebels, oda is rögtönözünk valamit. Szerkesztve: 2013. Augusztus 19. - Master Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 19. Ennél a résznél volt is miről írni, szabályosan szófosásom volt. Jól tükrözi azt, hogy milyen egy kiváló sorozatzárás. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 17. Tyűű, ezek is jó későn esnek le A jelenet amikor Anakin addig szorította Barriss csuklóját, míg elejtette a fénykardot, szinte egy-az-egyben ugyanolyan, mint mikor Ventress-el csinálta ugyanezt a mikrosorozatban. Amikor pedig Ahsoka lesétál a lépcsőn és eltűnik mögötte, a jelenet úgy lett "felvéve" hogy pontosan a fordítottja legyen annak, amikor Vader az 501esek élén masírozva felbukkan a lépcsők mögül. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 17. Az utóbbi már nekem is szemet szúrt, viszont a CW-s eddig nem ugrott be, jó észrevétel. Az Ahsoka-501st vonatkoztatás szerintem azért is találó, mert azt mutatja, Ahsoka megmenekült azok elől a borzalmak elől, amik közelegnek. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 17. (szerkesztve) Az Ahsoka-501st vonatkoztatás szerintem azért is találó, mert azt mutatja, Ahsoka megmenekült azok elől a borzalmak elől, amik közelegnek. Igen, én is így gondolom Szerkesztve: 2013. Szeptember 17. - Werebazs Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 17. Jók ezek a szimbolikák, még ezekbe én se gondoltam bele, főleg az utolsó snitt jelentésébe. Így akkor a szomorúság mellett egy csipetnyi öröm is marad. Ahsokát akár még láthatjuk is a későbbiekben. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 17. Amikor pedig Ahsoka lesétál a lépcsőn és eltűnik mögötte, a jelenet úgy lett "felvéve" hogy pontosan a fordítottja legyen annak, amikor Vader az 501esek élén masírozva felbukkan a lépcsők mögül. Ezt a lapot eddig én se vettem, de tényleg gyönyörű ötlet, kiváló megvalósítás és persze remek észrevétel Werebazs. A zárójelenetnél eléggé elvitt más irányba annak hangulata, így eszembe se jutott még mélyebb tartalmat belelátni. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 18. Mandalore hogyantovábbját még el tudom képzelni EU-s tárgyalásban, no de Ahsoka sorsát...... Akkor inkább maradjunk eme epizód záróképénél. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Október 3. Most gondoltam csak bele, hogy az Anakin Ahsoka kérdést, illetve a lány EP3 -as hiányát milyen remekül sikerült megmagyarázni! Én is ezt jósoltam korábban, hogy jóval a sorozat vége előtt lelép. Még minimum két évad lett volna vissza a szériából így amire az EPIII -hoz értünk volna a lány már csak egy tova tűnt emlék lenne Anakin és a Jedik fejében... Menjen a p*csába a Disney! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. (szerkesztve) Szerkesztve: 2014. Január 6. - Ody Mandrell Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. A Jedik alkonya, a sötétség beköszönte. Találó gif. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. A tanítvány leköszön, a mester beköszön, avagy "na, hogyan is volt ez az Ahsoka-kirúgás téma, kedves mesterek?" Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Tyűha hol találtad ezt, Ody? Vagy talán te csináltad? Látom, hogy deviantart-os a kép, de sehol nem találom, a készítő galériája üres. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.