Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Mindkét szóban forgó szál elnyerte a tetszésemet. A Maul félének jobban örültem volna, de a másik is remek volt és legalább itt nem is volt akkora a különbség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Annyit mondjuk hozzátennék a TCW-Anakin témához, hogy nekem ebben a sorozatban lett egyáltalán vmennyire szimpatikus Anakin. A megítélése sokat változott bennem a TCW miatt és sokkal jobban megértem és tisztelem, mint korábban. Én talán azért is vagyok így ezzel, mert mindig is Vader volt a legcoolabb karakter számomra a klasszikus részekben, még gyerekként. Az Ep. VI végére pedig abszolút Anakin/Vader fan lettem, amiben a Prequel Trilógia (és valamennyire a TCW is pl Anakin viselkedése az Ahsoka szálban az 5. évadban) csak rákontrázott, de annyira, hogy javíthatatlan Anakin/Vader fanná avanzsálódtam A jelöltem győzött! Éljen!! Szerkesztve: 2013. Április 6. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megérdemelt győzelem. Számomra nem csak az évad, hanem a sorozat legjobb szála volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: Maul most elégelte meg. Visszatért a korábbi alfa állapotba, és tárgyakat néz, a'la Kim Dzsong Il . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nekem a Maul-szállal idén az volt a nagyon nagy bajom, hogy iszonyat elkapkodták. Még kettő, de legalább egy részt megkövetelt volna, hogy rendesen felépítsék a történetet. abszolút nem volt elkapkodva. Maul kapott vagy hat részt direktbe, indirekt meg vagy négyet. Nekem ennyi elég. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Most már tényleg követelek egy Barrichello-díjat Maulnak. Lehetne ez egy olyan szavazás, ahol csak ő indulna, de csak 2. helyet osztanának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ahsokának ez már szinte just another day at the office. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ezzel újabb taggal bővült az általam hat pontosnak ítélt jelöltek sora . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Beed: ha valamikor lehet esélye egy Maulos résznek, akkor az most van. Itt egyértelmű, hogy melyik volt a kvadrológia legjobb része. Ashokánál nem az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Áhh... Jó volt az Ahsoka szál, de számomra nem a legjobb, nem érzem jogosnak a győzelmét. De hát ez van, én csak egy vagyok a 33-ból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. És ha kiveszed egyesek érzéseit Maul feltámasztása iránt, akkor legyőzi Ahsokát (min. 1 kategóriában - itt az 1 pontosra gondolok) Ugyan már. Az az egy pont csak mák volt Ahsokának, bár idén verhetetlen egy ilyen finálé után. Lehetett volna a kisjézus is induló, esélye se lett volna Ahsoka mellett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Áhh... Jó volt az Ahsoka szál, de számomra nem a legjobb, nem érzem jogosnak a győzelmét. De hát ez van, én csak egy vagyok a 33-ból Szerintem annak ellenére a legjobb volt, hogy a végkifejlet (Barriss téma) nem volt túl megnyerő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Egy Maul-epizód most csak akkor győzhet, ha túlságosan megoszlottak a szavaztok az Ahsoka-szál epizódai között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. A The Lawlessnek és a The Jedi Who Knew Too Muchnak szurkolok. Utóbbi véleményem szerint az Ahsoka szál legjobb darabja, amihez nagyban hozzájárul a birodalmi hangulatú katonai létesítmény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Hát igen, ha a Maul szálba még beleölnek még egy-két rész messze a sorozat legjobbja lehetett volna, de így még a Ahsoka szál is lefőzte Szerkesztve: 2013. Április 6. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Na, íme a finálé! Most minden eldől Most már nem vagyok benne biztos, de szerintem The Lawless nyer, mert ha nem, akkor... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerintem annak ellenére a legjobb volt, hogy a végkifejlet (Barriss téma) nem volt túl megnyerő. Az nekem sem tetszett, ezért voksoltam inkább Maul-ra az első helyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Érdekes, hogy a tavalyi Umbara féle hegemónia most két szál között oszlik meg. Itt most betalálhat Maul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) abszolút nem volt elkapkodva. Maul kapott vagy hat részt direktbe, indirekt meg vagy négyet. Nekem ennyi elég. Az elkapkodottság, természetesen az én magánvéleményem Egyébként nem Maul-ról, mint karakterről beszéltem, hanem a történetről, amit kapott. Maul karaktere valóban fantasztikusan fel lett építve, és szerintem pontosan ezért kellett volna egy kicsit több időt kapnia, jobban felépíteni a többi karakterhez való viszonyát stb. Gondolok itt arra, hogy Jabba és a Huttok például abszolút semmi szerepet nem kaptak, annak ellenére, hogy az Eminence csaknem fele az ő leigázásukra ment rá. Szerkesztve: 2013. Április 6. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Itt inkább nem tippelnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Én az 5x18-ra tettem. Szerintem az volt az Ahsoka-szál csúcsa. Az 5x20 a nem túl acélos befejezés miatt nálam csak 3 pontra volt jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ugyan már. Az az egy pont csak mák volt Ahsokának, bár idén verhetetlen egy ilyen finálé után. Lehetett volna a kisjézus is induló, esélye se lett volna Ahsoka mellett. Pedig hiszed vagy sem, én ott Maulnak csak azért adtam 4 pontot, mert eleve nem tetszik, hogy visszahozták. Ezzel máris meglett volna a győzelme Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: Ha nem a Lawless nyer, akkor az Lawless lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nekem az 5x19 volt a kedvencem, így ennek szurkolok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. És jöhet a legjobb epizód, a királykategória! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Az Ahsoka-szál megosztottsága tényleg a Lawless malmára hajthatja a vizet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Pedig hiszed vagy sem, én ott Maulnak csak azért adtam 4 pontot, mert eleve nem tetszik, hogy visszahozták. Ezzel máris meglett volna a győzelme A kivétel erősíti a szabályt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nálam Wrong Jedi, The Jedi Who Knew Too Much és Shades of Reason volt az első három, de arra tippelek hogy a Lawless legalább második helyet ért el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nem bírom a fezsültséget Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. And the winner is..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.