orki Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Remélem is, hogy abbahagyják addigra. Mondjuk múlt héten felfüggesztették hétvégére, ha nem is marad végleg abba, most is felfüggeszthetnék a hétvége erejéig. Orki, teljesen abban a tudatban voltam, hogy busszal szoktál Pestre jönni. rászoktam a vonatra occsóbb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Atlas Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Jelen állás szerint én is megyek (s ha a kémeimet nem dezinformálták, akkor Plok is jön). Úgy tervezzük, hogy bemegyünk a klubnapra, márcsak Tibi miatt is, aki kizárólag ilyen alkalmak miatt bújik elő a titkos bázisáról, s a klubnap után mindig valami nagyon sürgős tennivalója van, ami miatt nem tud maradni Egyébként kész vicc ez a sztrájk - először magukba kellene szállniuk, hogy milyen munkát végeznek (főleg a nagyszájú szakszervezetisek...), s ha már megfelelő minőségű szolgáltatást nyújtanak, akkor dumáljanak (a privatizációs részesedési követelés meg már egyenesen abszurd - nem is tudom, hogy sírjak, vagy nevessek rajta). Szerintem a legtöbbünk munkahelyén az ilyen akciókat nem béremeléssel, hanem kirúgással honorálnák... Az pedig teljesen korrekt felvetés, hogy ha szombatig be is fejeződik a munkabeszüntetés, akkor sem biztos, hogy időben helyreáll a vasúti közlekedés rendje. Múlt pénteken "csak" három órát sztrájkoltak, aztán valamikor késő estére, vagy másnap hajnalra hozták be a lemaradást - szánalmas... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. (szerkesztve) Jaja. Bezzeg ifj. Gibsz Jakab, Öcsörég-Bivalyb*sznádi illetőségű, gépesített szotyolahámozó sose jut ilyen lehetőséghez, hogy megbénítsa az egész országot. Tibur elől meg kérlek szépen el kell torlaszolni az összes menekülési útvonalat. Szerkesztve: 2008. Február 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Visszavonom korábbi véleményemet. Úgy néz ki, péntekig biztos eltart a sztrájk. Ebből következően tényleg szinte kizárt, hogy szombaton menetrend szerint menjen minden vonat, ahogy azt kellene. Azt írja az origo, hogy most csak a Déliben van forgalom, a Keletiben és a Nyugatiban nincs. Pécs nem fogad vonatokat. Mi lesz ebből...? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Nem tudom, de a MÁV sem igazán hajlandó semmire, még az elégséges szolgáltatásokról sem tudtak megegyezni. Ha az meglenne, tudnánk legalább, hogy reggel tuti van két vonat meg este is. Nekem még a Nyugati sem kéne, elég ha Kőbánya-Kispestig bejutnék. De így?? Utálom már az egészet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Gazskó azt nyilatkozta az Indexen, hogy a közeljövőben felfüggesztik a sztrájkot. Azt nem mondta hány órára, napra, de ha pénteken se egyeznek meg akkor folytatják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Jaja. Bezzeg ifj. Gibsz Jakab, Öcsörég-Bivalybasznádi illetőségű, gépesített szotyolahámozó sose jut ilyen lehetőséghez, hogy megbénítsa az egész országot. Tibur elől meg kérlek szépen el kell torlaszolni az összes menekülési útvonalat. Bazz, bátyó ha a parlamenti büfében Bözsi néni kávéfőző és szendvics kenegető helyettes sztrájkolna, akkor lenne eredmény. Honatyáink koffein nélkül nem bírnák azt a hüdenagyonháttényleg kemény és lélekölő munkájukat. ELKURTÁK A FÓRUMTALINKAT!!!!!! Ezért a turániak péppé verik a rohamosztikat, a vörös őröket, egész Coruscantot.............. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 7. No úgy nézz ki, hogy február 15.-ig felfüggesztik a sztrájkot. Remélhetőleg így szombatra helyreáll a Rend és a Béke a galaxi......ízé, a pályaudvarokon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 7. Én is reménykedem ebben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 7. Most mondták a Híradóban, hogy még csak a zónázó vonatok járnak. Nem tudni mikor indul be a normál személyszállítás. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 7. Nekem a zónázók pont elegek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 8. Ha minden marad így, holnap megyek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 8. Sajna rokonlátogatás miatt az én klubnapolásom elmarad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 8. Én is megyek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 9. A karbantartók épp most tankolják fel a T-65-ösömet, szóval lassan elérkezik a strating. Hugi, remélem jössz, tegnap este anyád keresett telefonon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 9. Végül ő talált meg, kaptam smst. Orki, kár, hogy nem tudtál jönni, de majd legközelebb hátha sikerül A legközelebb május 10-én lesz elvileg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 9. Végül ő talált meg, kaptam smst. Orki, kár, hogy nem tudtál jönni, de majd legközelebb hátha sikerül A legközelebb május 10-én lesz elvileg remélem, az erő szivat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 9. Ennyire jó volt a klubnap, hogy senki nem ír róla semmit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 9. Na akkor én leszek az első Maga a klubnap szerintem sokkal jobban sikerült, mint a novemberi. Feltettem magamban, hogyha megint unalmas vagy fárasztó lesz, mint múltkor, akkor félidőben csatlakozom Bomarrékhoz, de erre nem volt szükség. Utána a fórumtali kicsit nehezen indult a számomra, és sajnos mire jobban belejöttem, el kellett jönnöm - de majd legközelebb ... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 10. Kellemes kis klubnap volt, a filmesektől pl egy darabig az ajtóban dekkoltam. Megnézhető majd valamelyik Kultúrházban a felvett és összevágott műsor Egész jó volt a duma is utána, bár nem maradtunk sokáig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 10. Csatlakozom az előttem szólókhoz. Jó volt a műsor is, meg utána az összeröffenés. Ámbár meg kell jegyeznem, SimonZ és Bomarr némi szégyenérzettel töltött el amikor klubnap után csatlakoztunk hozzájuk és két óra "dinom-dánom" után is még az asztallap fölött találtuk őket. Ennyi idő alatt azért már lehet "jól érezni" is magának az embernek. Node tényleg klassz kis nap volt, remélem a legközelebbi si lesz olyan mint ez volt, hanem jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 10. Ámbár meg kell jegyeznem, SimonZ és Bomarr némi szégyenérzettel töltött el amikor klubnap után csatlakoztunk hozzájuk és két óra "dinom-dánom" után is még az asztallap fölött találtuk őket. Oh, asszem Zoli nevében is nyilatkozok, mikor ezuton kérek elnézést józanságunkért... többet ilyen nem fordulhat elő Egyébként tényleg jó kis nap volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 10. Jó nap volt, bár szerintem senki se volt 100%-os hangulatban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 10. Kivéve Bartha "Dzsedáj" Zolit. Ő aztán hozta a formáját. De amúgy én jól éreztem magamat. Amilyen pocsékul voltam reggel....ahhoz képest.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 11. Holnapi(feb.12. kedd) kultúrházban lesz a klubnapról készült riport. 22.30-kor kezdődik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 11. De amúgy én jól éreztem magamat. Én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 11. Holnapi(feb.12. kedd) kultúrházban lesz a klubnapról készült riport.22.30-kor kezdődik. Köszi a hírt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Nos, nem volt hír a klubnapról. Erről ennyit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. Nos, nem volt hír a klubnapról. Erről ennyit. Még jó, mert teljesen elfelejtettem. Mindenestre ha lemaradtam volna, netről is be lehetne pótolni. Valami makettklub volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Jó hír a Magyar Star Wars Klub tagjainak! A május 10-i klubnapunkra meghívtuk Csernák János színművészt, Harrison Ford színkronizálóját, akivel természetesen nemcsak a Csillagok háborújás szinkronról, hanem a közelgő bemutató kapcsán a korábbi Indiana Jones-filmekről is fogunk beszélgetni. A műsor gerincét egyébként a Jedi visszatér premierjének 25. évfordulója adja, de emellett igyekszünk sok más érdekességet is felvillantani a galaxis életéből. A végleges műsortervet április második felében tesszük közzé! Forrás: www.starwarsklub.hu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.