Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 13. Szegény János, úgyse ő lesz a középpontban hanem a 'Dzsedáj'. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 14. Indy pedig "Indáj" lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 14. Ennek nagyon örülök! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 14. Mi örülnivaló van abban hogy a Bartha majd Indy helyett Indáj-t mond? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 14. Mi örülnivaló van abban hogy a Bartha majd Indy helyett Indáj-t mond? Szerintem lokatelli Csernák szereplésének örül. Egyébként én 100% hogy nem megyek. A májusi pestre menetelt az Indy4 -nek tartogatom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 14. Könnyen lehet, hogy én is kihagyom, ez több mindentől is függ majd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 14. (szerkesztve) Szerintem lokatelli Csernák szereplésének örül. Valamiért pont ilyen reakcióra számítottam. Tudom én magamtól is hogy annak örül. Direkt a poén jelzésére raktam oda a röhögő pofát. Szerkesztve: 2008. Március 14. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 22. http://www.starwarsklub.hu/01_klub/klub_01...10_elozetes.htm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 22. Én most az Indy-re gyúrok, így ezt kihagyom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 22. Mi Pannival megyünk, ha nem jön közbe semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 22. Remélem ezen már én is leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 22. Remélem ezen már én is leszek. Talán most nem gondolod meg magad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 22. Én most az Indy-re gyúrok, így ezt kihagyom. Kár, hogy nem jössz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Erősen filózok rajta, mert érdekelne a másik klubnap is, de májusban még ott lesz az Iron man meg az Indy is. Szóval "Gazdálkodj okosan" program fog futni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Én ezt a klubnapot (is) kihagyom, más dolgom lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. (szerkesztve) Talán most nem gondolod meg magad Talán. Szerkesztve: 2008. Április 23. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 23. Szóval "Gazdálkodj okosan" program fog futni. Így bizony, szóval még minden részvétel kétséges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. (szerkesztve) Ki fog menni klubnapozni? Azt tudom hogy Pildiék mennek ha tudnak és azt is hogy Zoli és Ody jelezte hogy nem megy. A hezitálók mire jutottak? Szerkesztve: 2008. Május 9. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Én megyek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Storno. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Én majd Indy-re megyek, ezt meg kihagyom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Ha nem jön valami közbe, akkor én is megyek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Én nem megyek Pedig jó lenne egyszer az életben Larával végre találkozni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Én ott leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. A terv egyelőre változatlan - megyünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Én nem megyek Pedig jó lenne egyszer az életben Larával végre találkozni Ja, hát elvileg Sci-Fi Napra akartam menni, de unokatesóm ballagott, úgyhogy... De majd legközelebb! Már tényleg jó lenne talizni! Csinálok képeket ^^ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 9. Ezt tuti kihagyom.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Nagyon jó volt a klubnap. Az utóbbi idők legjobb műsora volt. Barta Zoli is jó formában volt. Pergős volt, de nem unalmas. Jól össze voltak kombinálva a Jedi visszatéres témák, és az Indiana Jones-osak, elegánsan összekötve Csernákkal. Csernák János pedig felzárkózott Versényi László mellé a magyar hang szimpatikussági versenyben. Nagyon alázatosan mesélt élményeiről. Látszik hogy szereti amit csinűl, jól is csinálja, és láthatóan jól érezte magát. Nagyon udvarias volt. Megnyertem a kvízt, idén már másodszor. Szóval jó volt. Kár, hogy nem tudtatok jönni. Plokkal és Tibivel jól elvoltunk. De találkoztam Ki-Adival, és végül, de nem utolsó sorban, sőt Pildivel is találkoztam. Következő klubnap Október 11. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Fényképeket szívesen vesszük, ha készültek persze. Hallod Lara? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Május 10. Szerintem is jó volt a mai klubnap. Vettem szines újságot, de minek? Azt hittem ez speciális lesz, mint régen volt a Birodalmas újság, amit újra kiadtak. Hát nem, ez csak szines borítójú Starfighter. És 600 Ft ba került Mindegy, legalább ez is van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.