Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Oké, ez az Iron Sky engem is elkezdett érdekelni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Oké, ez az Iron Sky engem is elkezdett érdekelni. Elég bizarrnak néz ki... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Állat Árad azért rendesen a Starship Troopers feeling. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Nagyon úgy néz ki hogy belefér majd az "olyan rossz hogy hogy az már jó" kategóriába. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Hozzászólás ideje: 2012. Február 8. Ez az Iron Sky annyira baromság hogy lehet hogy jó lesz. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. (szerkesztve) Az egyik kiagyalójának és a rendezőjének az előző filmje talán még emennél is betegebb. Abban a Star Trek és a Babylon 5 ugrik egymásnak. http://www.youtube.com/watch?v=R79JuYdG5KY Valamikor generál is kell. Most éppen a vállaké. Legalább simábban megy nekik a "The Tomb" forgatása. Szerkesztve: 2012. Február 9. - Rog Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. (szerkesztve) Egy nagyon jó szinkron hír, Bács Ferenc lesz Gandalf hangja!! Mást el sem tudnék képzelni, és sokat elvenne az élvezeti értékéből! "Kedves xy!(én) Most jutott tudomásomra, milyen téves hírek keringenek a neten, és nagyon meg is döbbentett! A szinkronizálást NEM hagytam abba, nincs is szándékomban, tegnap is éppen dolgoztam egy szinkronstúdióban. A Gandalfot én is nagyon szerettem, és ma kaptam meg a hivatalos felkérést (egyelőre telefonon) a gyártásvezetőtől, hogy ősszel kezdjük a munkálatot, ami nekem is nagy örömömre szolgál. Szó sem volt, és nincs is arról, hogy én nem tudok vagy nem akarok már dolgozni! Hál'Istennek jó egészségben vagyok, és szeretek dolgozni. Hogy hová hívnak, az nem rajtam múlik, és kétségtelenül nem vállalok el bármit, de az értékes dolgoknak magam is nagy híve vagyok, és a közönséget azokban szívesen és örömmel szolgálom - remélem, minél tovább! Mivel felajánlotta segítségét, kérem, juttassa el minél több fórumra ezt a levelemet! Köszönettel és üdvözlettel: Bács Ferenc" Az origo meg már réges-régen nem ragaszkodik az igazsághoz egy cikk írásakor. Szerkesztve: 2012. Február 9. - Brodie Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Az origo meg már réges-régen nem ragaszkodik az igazsághoz egy cikk írásakor. szvsz ahogy az index sem! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Hála az Erőnek! Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. szvsz ahogy az index sem! Tökéletesen egyetértek és az még sokkal primitívebb és gusztustalanabb is! (és még a hvg-t is hozzátenném) Csak tényként írtak egy cikket, hogy Bács Ferencet, megkeresték, de azt mondta, h visszavonult, stb. És ebből semmi nem igaz! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Tökéletesen egyetértek és az még sokkal primitívebb és gusztustalanabb is! (és még a hvg-t is hozzátenném) Csak tényként írtak egy cikket, hogy Bács Ferencet, megkeresték, de azt mondta, h visszavonult, stb. És ebből semmi nem igaz! OFFA HVG-t nem bántani. Szerintem a másik kettővel sincs gond, vannak jó cikkeik. Csak a látogatók értelmi szintje kritikán aluli. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. (szerkesztve) OFF A HVG-t nem bántani. Szerintem a másik kettővel sincs gond, vannak jó cikkeik. Csak a látogatók értelmi szintje kritikán aluli. OFF Az elmúlt hónapokban annyi hazugságal, féligazsággal teli cikk jelent meg rajta, hogy az valami borzasztó. A hvg vmikor érdekeken felüli volt, és annak is kellene lennie, most meg csak a szegfű hiányzik a logójából. Mivel magam is közgazdász vagyok, olvasnám, de egyszerűen nincs értelme, amikor "neve elhallgatását kérő kormánypárti politikustól tudjuk...." cikkek vannak, mi ez blikk??? Szóval bántom én, csak nem itt. A másik kettőnek, meg olyanok a kommentjei mint a cikkei. Azért olvassa valaki, mert ez érdekli. De ezek már nem filmek, és le is zárom a témát. ON És nagyon bejön az új Pókember! Szerkesztve: 2012. Február 9. - Brodie Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Egy nagyon jó szinkron hír, Bács Ferenc lesz Gandalf hangja!! Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy Bács Ferenc így fogalmazna, de ha igaz a hír, akkor örülök. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Ez az Iron Sky tényleg a annyira rossz hogy már jó kategóriába tartozik. Mondjuk nem nagyon értem hogy 70 év elteltével a hadseregük miért még mindig MP40-essel van felszerelve, de hát ők tudják a trailer alapján a számítógépük is leragadt a nagyon kezdeteknél Plakátja ami nagyon űberkirály még, az a fekete bogárhátú VW nagyon adja Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Egy nagyon jó szinkron hír, Bács Ferenc lesz Gandalf hangja!! Remélem, valóban így lesz Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Star Trek vs. Babylon 5. Jihááá! :lol: Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Ha már Iron Sky nem emlékszem, hogy ez be lett volna rakva http://www.youtube.com/watch?v=lI49h5kXBuM&feature=related Sok újdonság nincs benne, de az a Neil Armstrong idézet minden pénzt megér Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Be lett már rakva anno. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Valamikor generál is kell. Most éppen a vállaké. Legalább simábban megy nekik a "The Tomb" forgatása. Megvolt a közös forgatás Chuck Norrissal. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Megvolt a közös forgatás Chuck Norrissal. Feláldozták magukat a filmért és Csák vezette a szertartást. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Úristen, ez az Iron Sky egy borzalom. Ez komolyan lázba hoz titeket? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Úristen, ez az Iron Sky egy borzalom. Ez komolyan lázba hoz titeket? Engem simán, de én szeretem a B-filmeket. A Transformersnél például sokkal mókásabbnak tűnik. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Úristen, ez az Iron Sky egy borzalom. Ez komolyan lázba hoz titeket? Engem nagyon is lázba hoz, elsősorban mert szeretem a 2.vh-t, érdekel a Mi lett volna ha, és meg mert önmagát se veszi komolyan film, meg a zenéje is nagyon tetszik. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Aki olvasta a Negyedik Birodalmat annak meg nincs kibúvás. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Úristen, ez az Iron Sky egy borzalom. Ez komolyan lázba hoz titeket? Lázba nem, de ekkora baromság hogy nem érdekelhet valakit? Most komolyan, nácik a világűrben! Ennél nagyobb blődség már csak a rómaiak a világűrben lehetne. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Aki olvasta a Negyedik Birodalmat annak meg nincs kibúvás. Én nem olvastam, miféle szerzemény ez? Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Brodie: ennek nagyon örülök. Nélküle nem volt az igazi még ez a másfél perces előzetes sem. (Angolul persze továbbra is óriási hangulata van, és nagyon jó benne a dal.) Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Én nem olvastam, miféle szerzemény ez? Parancsolj. http://moly.hu/konyvek/w-hamilton-green-a-negyedik-birodalom Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. Hozzászólás ideje: 2012. Február 9. A valóságtól elrugaszkodott jóféle marhaságok tőlem jöhetnek dögivel. Az meg majd elválik hogy ez a VAS ÉG őrültség jóféle-e. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Február 10. Hozzászólás ideje: 2012. Február 10. Úristen, ez az Iron Sky egy borzalom. Ez komolyan lázba hoz titeket? Egyetértek. Elképesztő ostobaság az egész. Hogyan mentek fel '45-ben a nácik a Holdra:? Busszal? Döbbenetes ostobaság. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.