Rog Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. (szerkesztve) :cool: "O-Kaaay." Lucas a filmben amúgy akár a monocikli kiagyalója is lehetne. Elvégre ő is idegen. Szerkesztve: 2012. Május 3. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Úgy néz ki hogy Promiék már a virális cuccokkal rá akarják hozni a frászt a nézőkre. Jé még mindig nagy dumagép. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Nem kell feltétlenül izomagy Venom. Jó volt a filmben is, csak keveset szerepelt. Állítólag lehet, hogy a Csodálatos Pókember 2-ben Venom lesz az egyedüli fő gonosz. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. ATYAÚRISTEN! Tegye fel a kezét aki tátott szájjal nézte végig! http://www.youtube.com/watch?v=XQf3YP8p85I Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Eddig még hezitáltam, de ez moziban nézős darab! Tömény tesztoszteronbomba, az eddigiek alapján az 1. rész nyugodtan elbújhat mellette. Azért Schwarzi-féle beszállás ott van... Nem kell feltétlenül izomagy Venom. Jó volt a filmben is, csak keveset szerepelt. Venom megérdemelt volna egy önálló filmet nemezisként, mint a Zöld Manó és Dr. Octopus. Én mindig őt tartottam a leginkább Pókemberhez illő ellenfélnek, egyfajta sötét megfelelőjének. Sötét Pókember, Homokember és a Harry-féle Manó mellett nem csoda, ha nem kapott túl sok szerepet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Köszi Rog a MIIIB cuccokat, és köszi az Expendables trailerért is. Ütős lesz. A legjobb viszont a Promi hangorkán volt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. I'm back, bazz, hatalmas! Megyek is, kanyarítok egy fél tábla szalonnát. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Megnéztem a Rambo 1-2-t ma, jó film valóban, de a letöltésnek van egy nagy hátránya. Mindkét fimből hiányzott az utolsó 15-15perc, nézhettem meg a végét neten. A másik érdekesség, hogy vannak kivágott jelenetek, pl. mikor Rambo az 1. részben süti a vaddisznót és flash-el, kivágtak egy 2perces erotikus jelenetet, amint éppen egy vietnámi nővel kamatyol. Plusz van egy olyan ending, ahol Rabot lelövik és meghal... Holnap megnézem a maradék 2 részt, habár a 3-hoz egy külön mappányi kiegészítő van, az még érdekes lesz. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Most döntöttem el hogy az Expendables 2 tuti moziban nézős lesz. Barom jó film lesz. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. http://www.youtube.com/watch?v=B2fU5foZXSw Ezt a filmet angolul láttam, nem tetszett annyira, aztán megnéztem magyarul...áh, valami hihetetlen lett, főleg ez a rész, bármikor megnézem, szakadok! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Nem volt rossz a Trópusi vihar, de nem is nagy szám. Többet vártam, mikor leültem megnézni. Ben Stiller sohase volt egy nagy kedvencem. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Őt én sem kedvelem, vicceset még nem láttam tőle, nálam Eddy Murphy szintjén van(most meg közös filmjük is kijött, megalol), magyarul, ha lehet kerülöm. De ebben a jelenetben nem kapott szerepet és talán azért is ennyire jó! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Most döntöttem el hogy az Expendables 2 tuti moziban nézős lesz. Barom jó film lesz. Jól van látom mindenki rákapott. Nekem már adrenalin folyik a fülemen, annyiszor megnéztem a trailert. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Jól van látom mindenki rákapott. Nekem már adrenalin folyik a fülemen, annyiszor megnéztem a trailert. Csak szimplán adrenalin? Na keverj csak hozzá egy kis kerozint is. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Stillert én se komálom. Eddig egyedül a viharosban láttam és abban is csak nehezen bírtam elviselni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Én bírom Ben Stillert. Szerintem jó vigjátéki színész. Az Apásra Ütök sorozat szerintem nagyon jó. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Én bírom Ben Stillert. Szerintem jó vigjátéki színész. Az Apásra Ütök sorozat szerintem nagyon jó. Mindenképpen jobb, mint Adam Sandler... Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Én bírom Ben Stillert. Szerintem jó vigjátéki színész. Az Apásra Ütök sorozat szerintem nagyon jó. Na attól a trilógiától kiráz a hideg. Robert De Niro hogy vállalhatott el ilyet? Bár igaz, majdnem az összes családi vígjátékkal így vagyok Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Hozzászólás ideje: 2012. Május 3. Megnéztem FreddyD videóját a filmes nyereményjátékkal kapcsolatban. Egyetlen dolgot fogadnék el szívesen... és az a Tron Legacy poszter Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. The Expendables 2... pffff... Az első rész egy laza bemelegítés volt. Ez nagyon ott lesz. (Csak kár, hogy valószínűleg már most elpuffogtatták a film legjobb pillanatait... ) Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. The Expendables 2... pffff... Az első rész egy laza bemelegítés volt. Ez nagyon ott lesz. (Csak kár, hogy valószínűleg már most elpuffogtatták a film legjobb pillanatait... ) Talán az első trailer után ezt még erős így kijelenteni. De ha így is, akkor várom a körítést. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Eddig még hezitáltam, de ez moziban nézős darab! Tömény tesztoszteronbomba, az eddigiek alapján az 1. rész nyugodtan elbújhat mellette. Azért Schwarzi-féle beszállás ott van... Venom megérdemelt volna egy önálló filmet nemezisként, mint a Zöld Manó és Dr. Octopus. Én mindig őt tartottam a leginkább Pókemberhez illő ellenfélnek, egyfajta sötét megfelelőjének. Sötét Pókember, Homokember és a Harry-féle Manó mellett nem csoda, ha nem kapott túl sok szerepet. Én Homokembert ki is hagytam volna. A Manó bosszúja szálat is a film első 20-30 percében lezártam volna. Szerintem az lett volna a legjobb, ha Peterre rögtön a film elején rákerül a fekete ruha, aztán a szimbióta hatására a Harryvel való összecsapásban megöli a barátját. Emiatt megszabadul a ruhától, ami rákerül Brock-ra és onnantól kezdve már csak Venommal kell foglalkozni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Nem volt rossz a Trópusi vihar, de nem is nagy szám. Többet vártam, mikor leültem megnézni. Ben Stiller sohase volt egy nagy kedvencem. Nekem hatalmas kedvenc a trópusi vihar. Zseniális, még most is mindig újra nézem, ha tehetem. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Ebben az Expendables előzetesben az tetszik a legjobban, hogy úgy tűnik Van Damme nem csak valami fél perces cameo-ra ugrik be, hanem ő lesz az egyik főgonosz, sőt Sly-al lesz egy közös bunyó jelenetük! Szuper! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. (szerkesztve) Nahát! A Cops mozifilmet kapott! http://www.youtube.com/watch?v=hX2CO4YyREU http://www.youtube.com/watch?v=HHytPhbRZO0 Mindenképpen jobb, mint Adam Sandler... Őt se komálom. Mondjuk még egy filmjét se láttam. Szerkesztve: 2012. Május 4. - Rog Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. (szerkesztve) Nekem hatalmas kedvenc a trópusi vihar. Zseniális, még most is mindig újra nézem, ha tehetem. Még jó! "Senki nem csinál semmit se nem senkinek se nem!" Szerkesztve: 2012. Május 4. - Darth Riddick Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Talán az első trailer után ezt még erős így kijelenteni. Nem jelentettem ki, csak valószínűnek tartom. Azért itt nem kevés nagyon király pillanat tűnik fel és beszólás hallható. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Expendables 2 hazai bemutató: Augusztus 30. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Hozzászólás ideje: 2012. Május 4. Még jó! "Senki nem csinál semmit se nem senkinek se nem!" "Nem játssza a az Istent. Megtért hozzája." Ennek a filmnek TELITALÁLAT a szinkronja, még több ilyet kéne manapság. Robert Downey meg ebben is k... öhm... hatalmas! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.