Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2014. 11. 11. - 20:16, reaper írta:

A Lucasfilm egy nem-SW animációs musicalt készít, Strange Magic címmel. A film január 23-án már érkezik is, és Lucas történetén alapul. Az animációt a TCW-al is bizonyított szingapúri csapat alkotja meg.

Esetleg trailer elérhető már?

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Akkor az Interstellar-hoz pár gondolat.

Spoileres tartalom megtekintése

... s a film sem hibátlan, hisz olyan nemlétezik! Ám Nolan filmekhez a 10-es skála (legalábbis esetemben) nem elegendő, hogy értékeljem a filmet. És az, hogy TETSZETT, nem elég erősen fejezi ki azt, amit érzek a filmmel kapcsolatban... szóval nem pontozok és nem is mondom azt sem, hogy tetszett, mert nem lenne méltó, erre a filmre nem! Nem elég magasztos! :) És lehet, hogy tulzásokban esem, de nem érdekel. Engem bedarált a Nolanizmus és nem ereszt... ahogy a Doctor Who is bedarált, és ahogy említettem is a Sorozatok topikban én menthetetlen whivian vagyok és a sorozat gyengeségeivel együtt szeretem az egészet úgy, ahogy van. És hogy teljes legyen a kör, ugyan ezt mondhatom el természetesen a Star Wars-ra is! Ha valaki van, akitől nem jött még soha negatív megnyilvánulás SW-re, akkor az én vagyok!

Talán gyerekes és nem túl bölcs dolog ennyire rajongani és szeretni 1-1 filmet/sorozatot, de ez van, nem tehetek róla, egyszerűen odáig és vissza vagyok ezekért! :):D

Szombaton este nézem másodszor, és természetesen a kéklézer lemez vásárlása is már most borítékolható! Remélhetőleg valami fullos, limitált kiadásban, mint anno az Inception esetében a kofferes kiadvány, mely gyűjteményem egyik ékes darabja! :)

Szerkesztve: - Darth Riddick

Én is ejtenék pár szót a Trafó 4-ről, de csak nagyon felszínesen:

Nos, tegnap otthoni, családi filmnézés keretében letudtuk a filmet 3D-ben. Kicsit féltem tőle, mert rettenetmód lehúzták, bár Trafó filmeket szokás oltani... A látvány és a 3D pazar volt. De az az igazság, hogy bőven jó volt a film agykikapcsolós szórakoztatásra azzal a minimalista történetével együtt. Ennyit akart nyújtani semmi többet, és ezt nyújtotta is. Nem, nem aludtam el rajta, nem is bóbiskoltam el. Igazából a látványon és a kiváló 3D hatáson kívül, amit említettem, semmi kiemelkedőt nem tudok említeni, inkább csak azt tudom mondani, hogy vártam a selejtes karaktereket és a még selejtesebb színészi alakításokat de nem láttam. Bizonyára én voltam a vak, és nyilvánvaló, hogy egy Trafó filmben SOHASEM lesz olyan szintű színészi játék és olyan összetett karakterek, mint egy Nolan filmben (ég és föld a különbség) de az az igazság, hogy az olvasottak és hallottak alapján sokkal de sokkal rosszabbra számítottam. Különösebb bajt nem érzékeltem a karaktereknél, szerintem azért, mert már tudom, hogy mit kell várni egy Trafó filmtől és ha ezen kereteken belül kezeljük a filmet, akkor különösebb gond biza nincs vele.

Arra a bő 2,5 órára jó volt. Nem az a kategória, amit néztem volna tovább még órákig, nem is az, amit azonnal újra meg újra meg akarok nézni, de pl számomra a Trafó 2 az, amit nem igazán bírtam értékelni még saját keretein belül sem, azt a filmet sem rühellem, de kétség kívül az uccsó helyen tanyázik Trafó fronton... nálam.

Hozzászólás ideje:

TF4:

Nekem kifulladt a széria. Kb 3 napja aludtunk el kudarral a filmen (nem együtt néztük :P), és én nem néztem meg azóta sem az utolsó 3/4 órát.

Helyette régi klasszikusokkal ütöttem el az időt esténként.

Adtam egy esélyt az Űrodüsszeia-nak. -nagyon nehéz film, bavallom még ne értem a végére. De ez filmrajongói kötelességem.

És a szárnyas fejvadásznak is nekikezdtem.-ezt viszont nem eőször látom..

Űrodüsszeia-t én évente megnézem, vagy minimum 2 évente, ha évente nem sikerül. Közel sem kedvenc, de akkora klasszikus, mint ház, és korát meghazudtoló technikai megvalósítások voltak benne. A nem túl ismert és nem túl népszerű és közel sem kult 2010 - A kapcsolat éve már jobban tetszett. És a filmen soha el nem készült folytatásokat is el fogom olvasni, mert azért érdekel annyira a sztori. :P

Nálam eddig valahogy a Szárnyas fejvadász maradt ki, de eddig nem is nagyon éreztem késztetést a pótlására, pedig előbb vagy utóbb mindenképpen meg fogom nézni.

Hozzászólás ideje:

A visszhangok alapján iszonyat bűn rossz filmet vártam. Illetve írtam is, hogy lehet én voltam vak a filmre, de én akkor sem tudom lehúzni. Ha valamelyiket feltétlenül le kell húznom, akkor az a már említett Trafó 2 lenne.

Hozzászólás ideje:
  2014. 11. 12. - 14:19, ZoliZoltán írta:

Vicces,mert mi is az utolsó 51 percet néztük meg tegnap!

Még szombaton aludtunk be rajta! :D:D:D

Kát igen a film fordulópontja két óránál van. Egy frászt. Az emberi tűrőképesség van ott. :evil:

Hozzászólás ideje:
  2014. 11. 11. - 20:13, Ody Mandrell írta:

... De van egy mindent ütő csillagászati cucc, amiben Stephen Hawking a főszereplő. Az az igazán gondolatébresztő. :) Majd utánanézek a címének ha érdekel.

Engem érdekel!

Hozzászólás ideje:

Interstellar

Fantasztikus volt, teljesen megérintett a film, még most is a hatása vagyok. :) Holnap írok egy bővebb véleményt is. Hans Zimmert most szerettem meg.

Egy valami a végén nem volt teljesen tiszta, valószínűleg már fáradt voltam:

2014. 11. 13. - 18:35, Bomarr írta:

Igen, ez az (Ody egyébként beirta a cimet a Sorozatok topicba)

Tényleg köszi, de túl nagy könyv nekem a Fórum, bevallom néha lusta vagyok az egészet fellapozni..

2014. 11. 14. - 0:12, Nute Gunray írta:

Interstellar

Fantasztikus volt, teljesen megérintett a film, még most is a hatása vagyok. :) Holnap írok egy bővebb véleményt is. Hans Zimmert most szerettem meg.

Egy valami a végén nem volt teljesen tiszta, valószínűleg már fáradt voltam:

Szerkesztve: - csoli1138
Hozzászólás ideje:

Interstellar, néhány gondolat (inkább spoilerbe teszem az egészet)

Hozzászólás ideje:

Köszi Miss! :)

Wilde

2014. 11. 14. - 18:40, Donát írta:

Köszi Miss! :)

Wilde

Hozzászólás ideje:
  2014. 11. 14. - 19:30, csoli1138 írta:

2014. 11. 14. - 19:35, Donát írta:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.