Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Hát azt érdemes lenne megvizsgálni, hogy a FOX/Intercom párosnak miért érte meg, a Disney/ProVideo párosnak meg már miért nem érné meg a Star Wars-t kiadni Blu Ray-n. Szerintem a ProVideo lesz*rja a magyar piacot. Nem is magyar cég, azt meg hogy lobbizzon értünk a kis román szívük nem engedi. Másrészt mi sem vagyunk jobbak a Deákné vásznánál, végülis azt kapjuk amit érdemlünk sajnos. De a SW lehetne kivétel, ez mindíg is kivétel volt.

Szerkesztve: - Donát
Káromkodásra figyelj!

Avengers 2... - 9/10 - Assemble!! :) - Őszintén szólva annyira nem vártam ezt a filmet, mert úgy gondoltam kb ugyanaz lesz mint az előző. Tévedni nem tévedtem sokat, de mégis...hozta azt amit egy képregényes filmnek kell. Még magasabbra pakolta a lécet. Egyre csak húzzák a lapokat, és egyre jobbak és jobbak. Rettentő látványos, rettentő szórakoztató, nem tudok rá rosszat mondani, - nyilván egyszerű a sztorija, aki ismeri a képregényeket kb ki is találhatta előre, de persze még így is azért volt benne csavar. Jók az új karakterek, - csak kicsit már sokan vannak úgy ámblokk így az újakra nem sok idő maradt, - amit nagyon sajnálok mert mind megért volna kicsivel több játék időt. Leginkább Ultron. Remek ellenfél, egyszerre vicces, mégis félelmetes és célratörő. Szépen felvezeti a sztori a Civil Wart is, szóval volt itt minden. Érdemes moziban megnézni mert tényleg 2 és negyed óra kikapcsolás. :)

Szerkesztve: - kudar

John Wick

Páran már pedzegették, hogy jó a film de úgy voltam vele, hiszem ha látom. Láttam és valóban ott van a szeren! Igazi adrenalin fröccs, aminek ott a helye a legjobb akciófilmek között. Rég vártam már egy ilyenre. :cool::D:rock:

10/10

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

Igen. És mint írtam, szuper lett. :D

Ez meg nem tudom mennyire hivatalos, de elvileg a Suicide Squadhoz promokép. Hát Batman ellenfelei elég betegen néznek ki így egymás mellett. :D (vagy gagyin, még nem döntöttem el) Joker hiányzik. :(

11038861_800558686660286_1333406056482684226_n.jpg?oh=322dac505e8fa68a81e82653320a4a9e&oe=55CA66AA&__gda__=1439604771_460cadb9d3e55be1ef532e730108796c

Hozzászólás ideje:

Nem mondanám, hogy gagyi, de ha nem írod oda, hogy ez a Suicide Squad akar lenni, sosem jövök rá. Még Harley Quinn úgy ahogy felismerhető (miután már tudom, hogy ez a Suicide Squad, amúgy bármilyen random prosti lehetne), de a többiekre legfeljebb tippelni tudnék. Na meg még Katana, őt talán gyorsabban felismertem volna. De a többiek, hát X.

Láthatóan kölcsönkérték a Thinget a Fantastic 4-ból (ez Killer Crock akar lenni?), két zombit a The Walking Deadből és négy random zsoldost a Deus Exből. Na jó, lehet tényleg gagyi... :45:

2015. 05. 04. - 4:45, kudar írta:

Ez meg nem tudom mennyire hivatalos, de elvileg a Suicide Squadhoz promokép. Hát Batman ellenfelei elég betegen néznek ki így egymás mellett. :D (vagy gagyin, még nem döntöttem el) Joker hiányzik. :(

Most láttam én is FB-n, aszerint hivatalos. :) Joker elvileg nem tagja a csapatnak, a filmben persze benne lesz. Harley Quinn mellett szerintem Deadshot, Katana, Boomerang és Killer Crock azért elég jól felismerhetők. A többiekről ha nem tudnám kik, meg nem mondanám.

Nekem bejön a kép, főleg Harley lett tökéletes választás. Az Arkham játékok után, rég óta vártam már a filmes megjelenésére. Perfect. :D Jelenleg sokkal kíváncsibb vagyok erre a filmre, mint a Dawn of Justicre.

Itt van pár forgatási kép is...

Spoileres tartalom megtekintése

Szerkesztve: - Darth Sky
Hozzászólás ideje:

Tegnap megnéztem a Prometheus-t, és örülök, hogy láttam végre. :)

Prometeus

Ha jól tudom van egy kivágott jelenek, ahol...

Szerkesztve: - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje:

Mit szóltok az Avengers 2 box office nyitásához? Ha jól látom, most jóval erőteljesebb volt a zuhanás szombatra, mint az 1. rész esetében, és kb. 17 millió dollárral kevesebbet hozott az első három napban, mint az 1. Ebből vonható le bárminemű releváns következtetés a film tetszési indexére vonatkozólag?

Hozzászólás ideje:

Az első Avengers hozta a legtöbb pénzt egyetlen hétvége alatt, a második Avengers a mindenkori ranglista második helyén áll. Ha lehet is levonni ebből valamit az mindenképp valami pozitív. Az embereket továbbra is nagyon érdekli ez a franchise.

Hogy milyen a film szájhagyománya az főleg a második hétvégéből látszik.

Hozzászólás ideje:
  2015. 05. 04. - 21:17, Nabopolasszar írta:

Prometeus

Ha jól tudom van egy kivágott jelenek, ahol...

Ez a hülye ember hülye tettére a hülye magyarázat. :)

Hozzászólás ideje:
  2015. 05. 04. - 20:56, Pildi írta:

Tegnap megnéztem a Prometheus-t, és örülök, hogy láttam végre. :)

Többek közt az általad leírtak miatt tartom rossz filmnek :)

Hozzászólás ideje:
  2015. 05. 04. - 21:30, Bomarr írta:

Az első Avengers hozta a legtöbb pénzt egyetlen hétvége alatt, a második Avengers a mindenkori ranglista második helyén áll. Ha lehet is levonni ebből valamit az mindenképp valami pozitív. Az embereket továbbra is nagyon érdekli ez a franchise.

Hogy milyen a film szájhagyománya az főleg a második hétvégéből látszik.

Értem, köszi!

Akkor majd figyelem a 2. hétvége számait.

Tegnap megnéztem a Kingsman-t, nem igazán követtem a híreket trailereket róla talán csak az elsőt, abban látszott, hogy lesznek benne kémkütyük úgyhogy elkönyveltem magamban, hogy egyszer majd meglesem azért.

Nagyon jó a realisztikus írányvonal amit a James Bond filmek követnek manapság és ennek tükrében ez egy abszolút hiánypotló alkotás. Pögős akciójelenetek vannak benne, elég érdekes volt Colin Firth-t bunyózni látni :D A poénok is elég jók. A tüzijátékon meg majdnem besírtam :D

Szerkesztve: - Darth Cupsy
Hozzászólás ideje:

Pár napja én is megnéztem és akartam írni, hogy mennyire jó film lett! Nagyon szórakoztató, és az a templomos jelenet bár szerintem valahogy nem illik a filmbe a stílusa miatt, mégis zseniális, és csak tátott szájjal néztem. :D :D Egyszerűen Cool a film. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.