Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Meglepően uncsi ez az előzetes. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Mintha Tarantino összeszedte volna a korábbi filmjeinek szereplőit, legalábbis a nagyját. Aztán ennyi, amit a trailerről érdemben el lehet mondani. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Lehet tudja a mester, hogy úgysem a trailer adja el a filmjét Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Hát ebbe a trailerbe nem öltek túl sok energiát. Inkább kicsit letörte semmint fokozta a várakozást. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Na milyen az új Fantasztikus négyes film? Nagy Marvel fanok vannak itt, biztos megnézik a mozikban Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. (szerkesztve) Én ma láttam a filmet. Hát valahogy nem volt az igazi, pedig jó gondolatok, de valahogy mindegyiket félbe hagyták. A játékidő nagyon rövid, az események túl gyorsan követik egymást, többször is éveket lép előre a cselekmény. A szereplők közti kémia szinte nulla. Akció pedig jó, ha van benne 3 db. Pedig én előitéletek nélkül néztem meg, és drukkoltam is, hogy jó film legyen. A legnagyobb gond, hogy másfél órába nem lehetett belenyomni a történet és a karakterek kibontakozását. De annyira nem rossz, mint ahogy irnak róla mindenhol. Szerkesztve: 2015. Augusztus 14. - luke19 Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Na milyen az új Fantasztikus négyes film? De annyira nem rossz, mint ahogy irnak róla mindenhol. Juj, pedig aztán borzasztóan lehúzzák. Látatalanban nem akarok ítélkezni, de az egész koncepció, a reboot (ez is) önmagában taszít, pedig bírom a színészeit. Majd ha már szuperhős hiányom lesz, egyszer megnézem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Látatalanban nem akarok ítélkezni, de az egész koncepció, a reboot (ez is) önmagában taszít, pedig bírom a színészeit. Majd ha már szuperhős hiányom lesz, egyszer megnézem. Gondolod, hogy lesz olyan mértékű szuperhőshiányod, hogy ráfanyalodj erre? Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Tegnap delutan volt a Disneyn a Phineas es Ferb - Star Wars.Ugyan nem lattam az elejetol es sajnos a veget sem...de nagyon jo kis poenos rajzfilm... Esetleg valaki latta mar? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Engem sem érdekel a Fantastic 4.. Az előzőek is kimaradtak.. Ennyi szuperhős nem kell! Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Gondolod, hogy lesz olyan mértékű szuperhőshiányod, hogy ráfanyalodj erre? Költői a kérdés... Szerintem elleszek nélkülük, hisz már Acél-, Hangya- és Pókember is kimaradt. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Kijött egy új Marsi előzetes. Nagyon jóóó Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Ez tök jó lett. Még a végén bizakodni fogok. Ja, Scott rendezi, akkor nem... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Már megrendezte Annyira jó ez a trailer, egyik kedvenc mondatom elhangzott benne Sajnos egy másik kedvenc dumám biztosan nem fog szerepelni (mert a sztori ezen a része módosult látva a trailert), de kibírom. Remélem, a rendező ellenére ez egy jó film lesz Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Nekem is tetszik, jól átjön a hangulat, és Matt Damon-t az Isten is asztronauta/botanikus/gépészmérnöknek teremtette. Bízom benne, hogy jó film lesz. A szereplőgárda elég illusztris, és ahogy beszéltünk is róla, hurrá, itt Sean Bean végre nem fog meghalni. MissKarrde, asszem tudom, melyik a kedvenc mondatod, ami elhangzik. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Szerintem én is sejtem. Matt Damon abszolút tökéletes választás volt Mark szerepére, az hótziher. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Hátha ezzel tér vissza Scott az élőhalottak sorából. Ja, hogy a Prometheus is kurva jó volt? Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. (szerkesztve) Mivel jópár filmjét igencsak csípem, én mindig meg szoktam szavazni a bizalmat az öregnek, most se lesz másképp, főleg, hogy ilyen szupernek tűnik az előzetesből. Talán a könyvre is beruházok egyszer. Szerkesztve: 2015. Augusztus 19. - Merr-Sonn Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Ja, hogy a Prometheus is kurva jó volt? Ilyet ne írj, mert Dzséjt 768 oldalon fogja bizonygatni milyen sz*r. Persze mi élvezzük a hiányosságok ellenére. ÉN IMÁDOM. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Már beírta. Annál jobban szeretjük. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 19. Megnéztem az új F4-t...mivel alapjában véve elfogult vagyok a szuperhős múvik tekintetében így csak annyit fűznék hozzá, hogy nem valami akciódús Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. MissKarrde, asszem tudom, melyik a kedvenc mondatod, ami elhangzik. A bolygó legjobb botanikusa megjegyzésre gondoltam, nekem az ilyen dumák tetszettek nagyon a könyvből És van belőlük bőven. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Tegnap elkezdtem A Marsit olvasni, ma szerintem be is fejezem. Csak elég sok itthoni tennivaló van, és nem tudok vele úgy haladni, ahogy szeretnék. Fontos megjegyzés: ha van csak 5 szabad percem olvasom. Ha budira megyek viszem magammal. Tegnap is zuhanyzás helyett inkább kádban fürödtem, mert úgy lehet olvasni is (zuhanyzás közben nehézkes) Szóval valami elképesztő regény. Rögtön az elején megfogott és azóta sem eresztett el, mint az a fenti sorokban látható és érezhető Scottal nekem továbbra sincs semmi bajom, de aszem ezt pont nekem felesleges is leírnom. Szóval ez volt az utolsó. Az új előzetes döbbenetesen jó, a filmet pedig őrülten várom (tényleg, mikor is jön?) Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Az új előzetes döbbenetesen jó, a filmet pedig őrülten várom (tényleg, mikor is jön?) Október 1. a premier. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 20. Október 1. a premier. Köszönöm, nem néztem teljesen meg a végéig az új trailert. Ott is ott volt a dátum. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Riddick, jó hírek: https://sg.hu/cikkek/114225/a-prometheus-2-miatt-csuszik-az-alien-5 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. (szerkesztve) Riddick, jó hírek: https://sg.hu/cikkek/114225/a-prometheus-2-miatt-csuszik-az-alien-5 Jaja! Mindkét filmet várom, egyiket jobban, mint amásikat. Pontosabban a Promi 2-t jobban ------- Tegnap sajnos nem tudtam annyit haladni A Marsival, mint akartam, de ma befejezem ezt a fantasztikus regényt. Kb 20 oldal van hátra. Könyvön régen izgultam ennyit. Hihetetlen! Update: Kivégeztem a könyvet. Öööö... ez nagybetűs élmény volt. Könyv ritkán nyújt ilyen katarzis közeli érzést, mint ez. Ez a srác, aki írta a könyvet tényleg egy zseni, és ez az ELSŐ könyve! Remélem még lesz pár hasonlóan izgalmas és kreatív mű tőle!!! Szerkesztve: 2015. Augusztus 21. - Darth Riddick Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Alapsztori: Jelen. Berlin közepén egy üres telken, katonai egyenruhában egy ötvenhat esztendős férfi ébredezik: Adolf Hitler. Amit talál: béke, demokrácia, rengeteg külföldi és egy női kancellár... Ebben az új világban a tőle elvárható fanatikus hittel új karrierbe kezd. Előzetes Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Wow! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Ez a Timur Vermes-könyv alapján készül, nem? Az tetszett. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.