Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Gondolom mindenki azt hiszi, hogy hasonmás. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Egy vicces SW-s Kung Fu Panda 3 teaser Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Remélem, lesz olyan jó, mint az első kettő volt. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Emberek, ez az új Fantasztikus Négyes egy rakás sz-r! Ilyen rossz képregényfilmet, de úgy ámblokk filmet rég nem láttam. Moziba egyáltalán, de még otthon se. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. (szerkesztve) Viszont az új Guy Richie film, az Az U.N.C.L.E embere, egészen kiváló szórakozás! Tipikus buddy movie, keverve a 60-as évek kémfilm hangulatával. Nekem nagyon bejött. Szerkesztve: 2015. Augusztus 25. - R2-D2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 26. Viszont az új Guy Richie film, az Az U.N.C.L.E embere, egészen kiváló szórakozás! Tipikus buddy movie, keverve a 60-as évek kémfilm hangulatával. Nekem nagyon bejött. Ezzel már én is szemezgettem. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 26. Most jöttem róla, és élvezetes kis film volt Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Az első kép Micheal Fassbenderről az Assasin's Creed filmből. Nagyon jól néz ki szerintem, remélem nem cseszik el ezt is, mint az összes játékadaptációt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Snowpiercer Igen tetszetős dél-koreai film (európai és egyéb részvétellel), kár, hogy itthon nem játszották a mozik. Az első néhány perből megtudjuk, hogy a klímaváltozást a levegőbe szórt valamiféle anyaggal akarják megoldani, csak éppen úgy sül el a dolog, hogy annyira hideg lesz: kihal az emberiség, kivéve egy csoportot, akik időben felkerülnek egy vonatra, ami a Földet egy év alatt körbejárva rója végtelen köreit, történetünk idején immár 17 éve, és tartja életben az utolsó embereket. A hátsó szekció úgyszólván a nincstelen senkiket szállítja, akik elkeseredésükben lázadást szerveznek, hiszen erőszakkal tartják őket a vonat pöcegödrében rettenetes körülmények között. Végül ahogy haladunk előre egyik vagonról a másikra, úgy láthatunk különböző szelektív szeletkéket az emberi sokszínűségből, időnként valamiféle őrültbe rántva a minket és a karaktereket is, és haladunk a nem túl meglepő, de attól még egy cseppet sem unalmas végkifejlet felé. Ezzel egyidőben pedig egyre több információt kapunk a korábbi évekről is. A látványvilágra nem lehet panasz, tulajdonképpen ez a film egyik fő erőssége, a másik pedig a pazar szereplőgárda: Chris Evans, John Hurt, Jamie Bell, Tilda Swinton (egek, ő aztán nagyon őrült személyt játszik fantasztikusan, de egyébiránt mikor nem zseniális?), két koreai színész, akiknek a nevét nem tudtam még megjegyezni (az ő karaktereiket csíptem a legjobban), Octavia Spencer (jó volt ismét látni), Ed Harris... a film nagyrészt angol nyelvű. Valamennyire nyomasztó a hangulata, de nem érfelvágósan. Aki szereti az utópiákat, az bátran próbálkozzon meg vele, és az is, aki nem csak az amerikai filmekre van rákattanva. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Az első kép Micheal Fassbenderről az Assasin's Creed filmből. Nagyon jól néz ki szerintem, remélem nem cseszik el ezt is, mint az összes játékadaptációt. Naaaa! Azért nem cseszték el az összes játékadaptációt, ott van például a... Aaaa... Na meg aaaa... Oké, remélem ezt nem cseszik el úgy, mint az összes többi játékadaptációt. Amúgy tényleg jól fest, és ha a sztori még gyenge is lesz, Fassbander tuti elviszi a hátán a mozit. Legalábbis még az olyan felejthető alkotásokat is meg tudta menteni, mint a... Nos, tudjuk jól, mire gondolok. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Az Assassin's Creed-el az a bajom, hogy a játékokban pont a bejárható világ meg a kis küldetések a szórakoztatóak. A fő szál valami retek gyenge és gondolom erre lenne felfüzve a mozifilm is. Az mondjuk jó arányérzékről árulkodik, hogy a fehér köntöst hanyagolták. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Azért egy játékban máshogy működik egy sztori, mint a filmekben. Eleve, a fősztori azért gyenge az AC-ékben, mert gyenge a játékmenet. A filmekben nincs játékmenet, nincsenek küldetések. Plusz, új sztorit kap a film, nem a játékok történetét meséli el. Fassbander karakterének neve Callum Lynch, egy teljesen új szereplő. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Kérdés hogy mi lesz a Da Vinci kód szinvonalát idéző keretsztorival. Mert az szerintem még profi előadásmódban is gyenge lenne. A bizalmamat leginkább azt tudná növeli a film iránt ha azt az egészet kukáznák. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Naaaa! Azért nem cseszték el az összes játékadaptációt, ott van például a... Aaaa... Na meg aaaa... Oké, remélem ezt nem cseszik el úgy, mint az összes többi játékadaptációt. Amúgy tényleg jól fest, és ha a sztori még gyenge is lesz, Fassbander tuti elviszi a hátán a mozit. Legalábbis még az olyan felejthető alkotásokat is meg tudta menteni, mint a... Nos, tudjuk jól, mire gondolok. :lol: Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Kérdés hogy mi lesz a Da Vinci kód szinvonalát idéző keretsztorival. Mert az szerintem még profi előadásmódban is gyenge lenne. A bizalmamat leginkább azt tudná növeli a film iránt ha azt az egészet kukáznák. Konkrétum sajnos semmi, de amit eddig tudni, az alapján ez maradéktalanul benne lesz, csak nem Desmont Miles lesz a középpontban. Minimális spoiler a szinopszissal kapcsolatban. Callum Lynch lesz ugyanis a közeljövőbeli figura, akinek a genetikai emlékanyagát visszafejtve megismerhetjük a Spanyol Testvériség egyik tagjának, Aguilarnak a történetét, ami a XV. századi Spanyolországban fog játszódni, és természetesen a Templomos lovagok lesznek a főgonoszok. Viszont a zidegen szuperlények talán kimaradnak, amit baromira nem bánnék. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. (szerkesztve) Ebből a képből gonDoltam volna, hogy európai földön fogunk járni, nade hogy a Reconquista ideje beli Spanyolországban, azt nem. Ez nagyon király alaphelyzet. Azért is tetszik, mert talán filmen is átjöhet az a mediterrán feeling, amit Ezio története során ismertünk meg. Még a végén szembejönnek a Brotherhoodban kiküldött Assassin tanítványok, amint a contractokat csinálják. Szerkesztve: 2015. Augusztus 27. - Merr-Sonn Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Snowpiercer Igen tetszetős dél-koreai film (európai és egyéb részvétellel), kár, hogy itthon nem játszották a mozik. Az első néhány perből megtudjuk, hogy a klímaváltozást a levegőbe szórt valamiféle anyaggal akarják megoldani, csak éppen úgy sül el a dolog, hogy annyira hideg lesz: kihal az emberiség, kivéve egy csoportot, akik időben felkerülnek egy vonatra, ami a Földet egy év alatt körbejárva rója végtelen köreit, történetünk idején immár 17 éve, és tartja életben az utolsó embereket. A hátsó szekció úgyszólván a nincstelen senkiket szállítja, akik elkeseredésükben lázadást szerveznek, hiszen erőszakkal tartják őket a vonat pöcegödrében rettenetes körülmények között. Végül ahogy haladunk előre egyik vagonról a másikra, úgy láthatunk különböző szelektív szeletkéket az emberi sokszínűségből, időnként valamiféle őrültbe rántva a minket és a karaktereket is, és haladunk a nem túl meglepő, de attól még egy cseppet sem unalmas végkifejlet felé. Ezzel egyidőben pedig egyre több információt kapunk a korábbi évekről is. A látványvilágra nem lehet panasz, tulajdonképpen ez a film egyik fő erőssége, a másik pedig a pazar szereplőgárda: Chris Evans, John Hurt, Jamie Bell, Tilda Swinton (egek, ő aztán nagyon őrült személyt játszik fantasztikusan, de egyébiránt mikor nem zseniális?), két koreai színész, akiknek a nevét nem tudtam még megjegyezni (az ő karaktereiket csíptem a legjobban), Octavia Spencer (jó volt ismét látni), Ed Harris... a film nagyrészt angol nyelvű. Valamennyire nyomasztó a hangulata, de nem érfelvágósan. Aki szereti az utópiákat, az bátran próbálkozzon meg vele, és az is, aki nem csak az amerikai filmekre van rákattanva. Örülök hogy tetszett. Ezt én is láttam még tavaly és szerintem zseniális film. Tulajdonképpen egy új aspektusból(a vonaton vannak az utolsó túlélők) látunk egy posztapokaliptikus filmet. Az is jót tesz neki hogy nem amerikai, hanem dél-koreai. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Örülök hogy tetszett. Ezt én is láttam még tavaly és szerintem zseniális film. Tulajdonképpen egy új aspektusból(a vonaton vannak az utolsó túlélők) látunk egy posztapokaliptikus filmet. Az is jót tesz neki hogy nem amerikai, hanem dél-koreai. Már télen letöltöttem, azóta meg csak kerültettem a gépen, most már ideje volt megnézni A helyszín elég sokat dob a szokásos posztapokaliptikus sztorin. És nem mellékesen képregény-adaptáció Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Snowpiercer Valamennyire nyomasztó a hangulata, de nem érfelvágósan. Aki szereti az utópiákat, az bátran próbálkozzon meg vele, és az is, aki nem csak az amerikai filmekre van rákattanva. Háááát.. ezzel a filmmel ki tudnál kergetni a világból. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Snowpiercer [...] Köszi az ajánlót. Ma éjjel meg is nézem. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 28. És nem mellékesen képregény-adaptáció Ezt nem is tudtam. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Háááát.. ezzel a filmmel ki tudnál kergetni a világból. No problemo Köszi az ajánlót. Ma éjjel meg is nézem. Szívesen! Remélem, tetszeni fog. Ezt nem is tudtam. Előtte én sem, de közben utána olvastam, egy 1982-es francia képregény alapján készült: http://www.comicsbeat.com/snowpiercer-the-most-overlooked-comics-film-of-2013/ Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 29. (szerkesztve) No problemo Látom tanulgattad hogy kell lökni a vakert. http://www.youtube.com/watch?v=UeUGAFo3l0Y Szerkesztve: 2015. Augusztus 29. - Rog Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 30. Jah, klasszikust bármikor Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. A burok. Egyszer nezheto....alapjaban jo story....de valami eszmeletlenul langyos kis film lett. 10/6 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Azért ez nem semmi! A Mad Max: Fury Road és a CGI viszonya. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Az az a szikla, ami visszateleportálódik, az meg az a tornádó, ami csak a rosszfiúkat szívja fel, ugye??? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Pontyosan! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Nagyon jó ez az összehasonlítás! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 31. Korábban láttam már néhány képet a lentiek közül, de még mindig tetszenek, ahogy bemutatják a felvétel és a CGI összehasonlítását Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.