Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18.17 éve Nem rossz rajongói kreálmány, de én örülnék végre egy igazinak is.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18.17 éve Ő fogja játszani Slumpsluckot a 6. HP filmben! Amit pedig írtam az Iron Mannal kapcsolatban visszavonom, ahogy a hírforrás is tette... Hm... jó választás! Nagyon behízelgő képe van Amúgy Lumplsuck vagy Slughorn, kudar
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18.17 éve Amúgy Lumplsuck vagy Slughorn, kudar Mintha kudar nem tudná De egyszer félreolvastam és azóta így hívom. Sokkal jobban hangzik nem? Szerkesztve: 2007. Szeptember 18.17 éve - kudarmubat
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18.17 éve Fűrész 4 videó: http://www.sg.hu/cikkek/54929/a_betiltott_furesz_4_video Azt hittem már nem lehet fokozni az ocsmány brutális részeket.De még engem is meg lehet lepni.Megkérdezném azért az alkotókat, hogy ez minek?Hogy jobban eladják? Az elsőnek volt egy lélektanialg durva hatása.De most már ez a divat hoolywoodban.A Rambo is ilyen lesz.Új divat jön? Szerkesztve: 2007. Szeptember 18.17 éve - frenkie
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18.17 éve Fűrész 4 videó: Hát megvallom őszintén, én még egyiket sem láttam, és ezután a videó után nem is most fogom elkezdeni. Én úgy vagyok vele, hogy szeretem, ha van értelme a filmnek. De hogy egymás után dobják ki ezt a "mócsingolós" sorozatot, ez nekem már sok. Inkább nézek Dextert!
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18.17 éve Inkább nézek Dextert! Azért ilyen trancsírozásokat ő se csinál.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18.17 éve Az a jó. Kevesebb a trancsír-pancs és van értelme. Szerintem ezt a Fűríszt meglesem hogy lássam hová emelkedik () a színvonal. Hát tutira nem a béka feneke fölé.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18.17 éve Nekem a Fűrész, a kettő után uncsi lett. Nekem már az első után is.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 19.17 éve Láttam ma a Haláli hullák hajnala című "fergeteges" alkotást, hát rég unatkoztam ennyire filmen.Hazajövök, megnézem hogy megkapta-e az 1.0-s értékelést a film az imdb-n, erre meg 8.0-n áll a mutató.Rottentomatoes szerint 90%-on..És állítólag túlmutat a Hot Fuzzon is.Hát ezalapján már azt nem nézem meg.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 19.17 éve Állítólag így fog kinézni a JJ. Abrams féle Szabadságszoborfejletépő szörny, nekem tetszene így: http://f.freeblog.hu/f/i/l/filmbuzi/files/...ield-szorny.jpg
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 19.17 éve Állítólag így fog kinézni a JJ. Abrams féle Szabadságszoborfejletépő szörny, nekem tetszene így: Mondjuk nem hivatalos a kép, csak egy rajongó csinálta állítólag.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 19.17 éve Állítólag így fog kinézni a JJ. Abrams féle Szabadságszoborfejletépő szörny, nekem tetszene így: http://f.freeblog.hu/f/i/l/filmbuzi/files/...ield-szorny.jpg Mutáns Godzilla Nem rossz, bár nekem valahonnét ismerős...
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 19.17 éve Mondjuk nem hivatalos a kép, csak egy rajongó csinálta állítólag. Tudom, abból a cikkből linkeltem be én is a képet. Csak szerintem elég profi concept ahhoz, hogy egy rajongó csinálja. Szerintem ez egy a sok concept közül, ami a készítői berkeken belül készült.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20.17 éve Szerző Láttam ma a Haláli hullák hajnala című "fergeteges" alkotást, hát rég unatkoztam ennyire filmen.Hazajövök, megnézem hogy megkapta-e az 1.0-s értékelést a film az imdb-n, erre meg 8.0-n áll a mutató.Rottentomatoes szerint 90%-on..És állítólag túlmutat a Hot Fuzzon is.Hát ezalapján már azt nem nézem meg. A Hot Fuzz sokkal jobb szerintem.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20.17 éve A Hot Fuzz sokkal jobb szerintem. Sokkal sokkal jobb, de én a HHHt is szeretem.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20.17 éve Új Aliens vs Predator Requiem trailer. Ez nem annyira véres, de már több spoilert tartalmaz. http://media.filmweb.no/trailere/fox/FOX20...76/ovwsnjx6.mov Szerkesztve: 2007. Szeptember 20.17 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20.17 éve Bazz, ha igazak a lakosságra vonatkozó számadatok akkor itt nagy kaszabolás lesz
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21.17 éve És ez már - amennyire tudom - hivatalos. Hát, valamivel bonyolúltabb, mint az elődjének a pósztere.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21.17 éve Hát én meg azt mondom, azért két trailer után már igazán mutathatnának egy picivel többet, mint ezt a pózt. Bár még mindig jobb, mintha a nyakon ragadós beállítást tették volna oda.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.