Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Emlékszik valaki a Szindbád c. animációs filmre? Sok-sok év után ma újra láttam, és kiváló szórakozásnak bizonyult. :) És csak most utólag vettem észre, hogy mennyire Karib-tenger kalózai feeling. :D Ez aktuálisan nem tűnhetett fel, hiába ugyanabban az évben, 2003-ban lettek bemutatva, mert a kalózok első részét én csak a másik rész bemutatója előtt láttam.

Én emlékszem, egyik kedvenc rajzfilmem. Nem is oly rég néztem meg DVD-n. :)

Hozzászólás ideje:

Tehát, akkor az X-Men: Az elsők később játszódik mint az X-Men kezdetek - Farkas?

Szerintem ilyet senki sem mondott.

És nem értem egyesek miért keresnek még összefüggéseket e között és az előző három(/négy) között. Számomra teljesen egyértelmű hogy nem is törekedtek rá hogy passzoljanak.

Hozzászólás ideje:

Szerintem ilyet senki sem mondott.

És nem értem egyesek miért keresnek még összefüggéseket e között és az előző három(/négy) között. Számomra teljesen egyértelmű hogy nem is törekedtek rá hogy passzoljanak.

Ja... és ez az új messze a legjobb rész mind közül!!! :)

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Tehát, akkor az X-Men: Az elsők később játszódik mint az X-Men kezdetek - Farkas? Mert ha előbb akkor, Alex Summers, hogy lehet idősebb a bátyjánál Scott Summers-nél?

Nem. Az X-men:Az elsőknek nincs köze a régebben elkészített 4 db X-men filmhez.

Az X-men: Az elsők reboot.

Hozzászólás ideje:

Okéj, megnyugodtam! De azt el kell mondanom, hogy az X-Men: Elsők nekem nem jött be. Lehet túlságosan Logan párti vagyok, nem tudom, de azt biztosan megállapíthatom, hogy ez az X-Men ebben a kivitelezésben számomra messze alul maradt a többivel szemben. De hát ez van, senki sem szerethet mindent.

Hozzászólás ideje:

Cillian Murphy nagyszerű színész, bár a hosszú haj szerintem nem előnyös neki.

Nekem a Napfényes fejzetje sokkal szimpatikusabb volt mint például az Eredetes. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Ha hozza az első kettő stílusát, akkor biztos. :)

Igen akkor tutira nem fogunk csalódni.
Hozzászólás ideje:

Ki ne merjék hagyni. De Franket és a kukacokat se. :lol: Én is remélem, hogy nem lesz erőltetett, mert az első két részt imádom.

"Látja kinn azt a kis cabriot a bolt előtt? Bizony...tombol a biznisz haver" :lol:

Egyébként megint Barry Sonnenfeld rendezi, szóval nem is aggódok igazán. :)

Hozzászólás ideje:

Nem rég megvettem a legutóbbi Star Trek filmet Blu-ray-en, és valami hihetetlenül bejött. Aki ismeri a Star Trek univerzumot, az tudna nekem válaszolni, h a másik 10 film úgy is élvezetes, és teljesen érthető, ha nem ismerem a sorozatokat, és nem is szándékozom megnézni őket?

Illetve, ha ez a film tetszett, a többi is tetszene? :)

Szerkesztve: - Brodie

Hozzászólás ideje:

Számomra nem létezik Star Trek (ez biztos főben járó bűn, de ez van...) csak a 2009-es J.J. Abrams film. :)

Kicsit árnyaltabban és pontosabban fogalmazva... elismerem a Star Trek sorozat(ok) és filmek sikerét, de engem sosem fogott meg egyik sem, kivéve a fent nevezettet.

Hozzászólás ideje:

Nem rég megvettem a legutóbbi Star Trek filmet Blu-ray-en, és valami hihetetlenül bejött. Aki ismeri a Star Trek univerzumot, az tudna nekem válaszolni, h a másik 10 film úgy is élvezetes, és teljesen érthető, ha nem ismerem a sorozatokat, és nem is szándékozom megnézni őket?

Teljesen érthető. :) Fordítva már mondjuk érdemes a sorozatokhoz megnézni a filmeket is :)
Hozzászólás ideje:

Hogy a többi tetszene-e, az jó kérdés, mivel a tíz film igen változatos palettát nyújt az elmúlt harminc év terméséből. Van lassú filozofálós, gyors akciós, vicces időutazós, horrorisztikus robotos, könnyed családias, szóval éppen mi volt az adott film idején a divat a sci-fiben (ez alól a Star Trek 11 sem kivétel). :)

A filmek amúgy ugyanúgy érthetőek, mint az tizenegyedik is, legfeljebb ugyanúgy nem fogod megérteni az utalásokat, mint abban (mert voltak szép számmal, de szerintem neked az, hogy meghalt a vörös ruhás csávó, vagy McKoy beceneve, Uhura keresztneve, a Kobayashi Maru - mondjuk ez pont a második filmből derül ki - teszt jelentősége, illetve nem egy megnyilvánulása a szereplőknek semmit sem jelentett :D). Egyedül annyi, hogy a második és a nyolcadik film a TOS illetve a TNG egy-egy epizódján alapulnak, illetve a hetedik film is részben kapcsolódik a TNG egyik-másik epizódjához, de az első kettő esetében elmagyarázzák azt, amit a sorozatból lehet megtudni, a hetedikben pedig nem jelentős ez a kapcsolat, csak a főgonoszok árnyaltabbak tőle (a filmben ugyanis csak két bögyös, kissé nagyon agresszív klingon csajnak vannak beállítva, pedig a történetük kicsit jelentősebb hatást gyakorolt a Star Trek világára).

Hozzászólás ideje:

Most néztem meg a Sucker Punch rendezői, bővített változatát és azt kell mondanom, hogy jót tett a filmnek a betoldások :) Valamint még mindig nagyon jó ...

Eddig az idei év egyik legjobb filmje az új X-men... ez kétségtelen. (szerintem!)

... a másik pedig a Sucker Punch.... ez kétségtelen. (szerintem!)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.