Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ti is érzitek a hájpot az Interstellar körül? :)

Én bevallom őszintén, ha lehetne, akkor erre már most megvenném a jegyet. :)

Hozzászólás ideje:

Az előzetes után a poszter is hangulatos nem?

Hát, ha valaki így tartja, majd süti el a kalast, akkor annak garantált bordatörés a vége

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

Ettől a megindult poszteráramlattól egyre jobban várom ezt a filmet. Jó kis év végi menetünk lesz ezzel, a Hobbittal meg a Mockingjay-el az élen.

Hozzászólás ideje:

Egyébként valaki látta már a Kamuzsaruk című filmet? Egész jól sikerült kis vígjáték, mostanában az efféle zsarus vígjátékok közül amit láttam(Pofázunk és végünk, Két Kopper) messze ez viszi a prímet, ezen szakadtam a legtöbbször :)

Hozzászólás ideje:

Minek a Terminátorra óra? :D

Ugyanazért, amiért napszemüveg a szemére vagy lézeres célzókészülék a pisztolyára. Mer' a harci robotokat zavarja a nap, nem tudnak segítség nélkül célozni és belső órájuk sincsen. :D:evil:

Hozzászólás ideje:

Hát ez a film, vagyis hős talán a legmagasabb elvárásokkal néz majd szembe. Ezek a kibeszélések a kamerába nagyon jók, a poénok is, ha ezt a szintet tudnák egy 2 órás filmben is tartani, az remek lenne. :) Egyik legbetegebb karakter, de legpoénosabb is. :)

Hozzászólás ideje:

Én is örülnék egy vérbeli Deadpool filmnek, csak az a kérdés, mennyire merik azzá tenni. Mert ugye a Deadpool lazán 18-as karikás anyag, és valahogy kétlem, hogy a Deadpoolt egyszer már totálisan elbatyarintó és az alieneket is matinifilmekbe bedugdosó 20th Century Fox képes lenne ilyet készíteni. Sokkal nyugodtabb lenne a lelkivilágom, ha a Disney-Marvel csapat csinálná meg, mert bár az MCU filmek is matinéfilmek, akkora a difi az egyes etapok köztük, hogy ők tuti megcsinálnák úgy, ahogy kell, akár 18-as karikával is, vagyis náluk R besorolással.

Hozzászólás ideje:

Trója

Nem elég, hogy feltűnik eme remekműben Hulk, Legolas, és Tyler Durden, (sőt Jorah Mormont is), de Eddard Stark is szerepet kapott! És nem halt meg! :o

Amúgy most néztem meg a filmet. Szerintem nagyon jó lett, leginkább a szereposztást, a jelmezeket, meg a díszletet emelném ki pozitívan. Szerintem jobb történelmi film, mint a 300 vagy a Titánok harca (bár utóbbinál nem nehéz jobb lenni)...

10/10

Hozzászólás ideje:

A holnap határán: Rég nem láttam ennyire jó és szórakoztató scifit. Tele poénnal, látványos akciókkal, idegenekkel, és hatalmas robbanásokkal. Mellé egy érdekes sztori, hát mi kell még?? Semmi. Ez így volt jó, ahogy! :)

Hozzászólás ideje:

A holnap határán: Rég nem láttam ennyire jó és szórakoztató scifit. Tele poénnal, látványos akciókkal, idegenekkel, és hatalmas robbanásokkal. Mellé egy érdekes sztori, hát mi kell még?? Semmi. Ez így volt jó, ahogy! :)

Én mondtam!! :)

Hozzászólás ideje:

Egyet értek pedig nem sokat vártam tőle először.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.