Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 16. Ti is érzitek a hájpot az Interstellar körül? Én bevallom őszintén, ha lehetne, akkor erre már most megvenném a jegyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 16. (szerkesztve) Az előzetes után a poszter is hangulatos nem? Hát, ha valaki így tartja, majd süti el a kalast, akkor annak garantált bordatörés a vége Szerkesztve: 2014. Szeptember 17. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Máris jobban csípem az új batverdát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Nem is tudom....ez is Transformers-es szerintem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Ettől a megindult poszteráramlattól egyre jobban várom ezt a filmet. Jó kis év végi menetünk lesz ezzel, a Hobbittal meg a Mockingjay-el az élen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Ezt a 2. posztert még kajak ki is tenném a falamra... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Nagypapinátor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Ugye ez a poster fan made?? Nagyon remélem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Tuti, hogy fan munka!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Igen, ez csak fanmade. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Igen, ez csak fanmade. HUhh... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Mi volt a probléma vele? Arcra jól meg van csinálva, nyaktól lefele problémás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Minek a Terminátorra óra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Egyébként valaki látta már a Kamuzsaruk című filmet? Egész jól sikerült kis vígjáték, mostanában az efféle zsarus vígjátékok közül amit láttam(Pofázunk és végünk, Két Kopper) messze ez viszi a prímet, ezen szakadtam a legtöbbször Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Minek a Terminátorra óra? Ugyanazért, amiért napszemüveg a szemére vagy lézeres célzókészülék a pisztolyára. Mer' a harci robotokat zavarja a nap, nem tudnak segítség nélkül célozni és belső órájuk sincsen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. (szerkesztve) Deadpool 2016-ban jönne a mozikba. Remélem olyan lesz, mint ez: http://www.youtube.com/watch?v=CphFZGH5030 Szerkesztve: 2014. Szeptember 19. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Hát ez a film, vagyis hős talán a legmagasabb elvárásokkal néz majd szembe. Ezek a kibeszélések a kamerába nagyon jók, a poénok is, ha ezt a szintet tudnák egy 2 órás filmben is tartani, az remek lenne. Egyik legbetegebb karakter, de legpoénosabb is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Deadpool 2016-ban jönne a mozikba. Remélem olyan lesz, mint ez: Engem meggyőzött. A Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Én is örülnék egy vérbeli Deadpool filmnek, csak az a kérdés, mennyire merik azzá tenni. Mert ugye a Deadpool lazán 18-as karikás anyag, és valahogy kétlem, hogy a Deadpoolt egyszer már totálisan elbatyarintó és az alieneket is matinifilmekbe bedugdosó 20th Century Fox képes lenne ilyet készíteni. Sokkal nyugodtabb lenne a lelkivilágom, ha a Disney-Marvel csapat csinálná meg, mert bár az MCU filmek is matinéfilmek, akkora a difi az egyes etapok köztük, hogy ők tuti megcsinálnák úgy, ahogy kell, akár 18-as karikával is, vagyis náluk R besorolással. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Trója Nem elég, hogy feltűnik eme remekműben Hulk, Legolas, és Tyler Durden, (sőt Jorah Mormont is), de Eddard Stark is szerepet kapott! És nem halt meg! Amúgy most néztem meg a filmet. Szerintem nagyon jó lett, leginkább a szereposztást, a jelmezeket, meg a díszletet emelném ki pozitívan. Szerintem jobb történelmi film, mint a 300 vagy a Titánok harca (bár utóbbinál nem nehéz jobb lenni)... 10/10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Ezt a 2. posztert még kajak ki is tenném a falamra... Nekem is nagyon tetszik ez a plakát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. A holnap határán: Rég nem láttam ennyire jó és szórakoztató scifit. Tele poénnal, látványos akciókkal, idegenekkel, és hatalmas robbanásokkal. Mellé egy érdekes sztori, hát mi kell még?? Semmi. Ez így volt jó, ahogy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. A holnap határán: Rég nem láttam ennyire jó és szórakoztató scifit. Tele poénnal, látványos akciókkal, idegenekkel, és hatalmas robbanásokkal. Mellé egy érdekes sztori, hát mi kell még?? Semmi. Ez így volt jó, ahogy! Én mondtam!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. A holnap határán: Rég nem láttam ennyire jó és szórakoztató scifit. Tele poénnal, látványos akciókkal, idegenekkel, és hatalmas robbanásokkal. Mellé egy érdekes sztori, hát mi kell még?? Semmi. Ez így volt jó, ahogy! Egyet értek pedig nem sokat vártam tőle először. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Én mondtam!! Én is!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Leszedtem, megnézem én is ezt az új Cruise mozit. Amúgy tetszenek Tom sci-fi -jei, most már nagyon kíváncsi vagyok ez milyen lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.