JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Kamerás WARCRAFT teaser trailer! https://d.maxfile.ro/uledfhjnsm.mp4 Bomarr, kudar és Revan, lehet nyálat csorgatni Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Őhm...érdekes mert tetszik, de lehet beigazolódik a félelmem. A CGI lények nagyon rendben vannak, de amint élő ember kerül a képre már fura. Medivh - ha ő az, és ahogy lecsapja a botját, a mögötte lévő háttér valami szörnyen gagyi. De alig várom hogy lássám a trailert HDben és a filmet is persze. Csak remélem ez nem lesz annyira szembetűnő. főleg ha egy ork meg egy ember lesz egymás mellett. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Kamerás WARCRAFT teaser trailer! https://d.maxfile.ro/uledfhjnsm.mp4 Bomarr, kudar és Revan, lehet nyálat csorgatni Nagyon jól néz ki. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Kamerás WARCRAFT teaser trailer! https://d.maxfile.ro/uledfhjnsm.mp4 Bomarr, kudar és Revan, lehet nyálat csorgatni Jól mutat Közben kijött a Macbeth trailere is. Szerintem toronymagasan ez Shakespeare legjobb drámája és ez az adaptáció elég erősnek tűnik Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 1. És a Macbeth rendezője Justin Kurzel rendezi a Assassin's Creed filmet is ami a WARCRAFT után még egy ígéretes játékadaptációnak tűnik. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. A Deadpool szinkronos előzetese is nagyon jó lett. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Ez miiii??? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Tetszett a Mad Max összehasonlítàs! Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. (szerkesztve) Ez miiii??? Ez a szokásos meglovagoljuk a hollywood-i szuperprodukció hullámait "ZS" kategóriás förmedvényünkkel, de nehogy ránk fogják, hogy koppintottunk még tekerünk bele valami hülyeséget Szerkesztve: 2015. Szeptember 4. - Darth Cupsy Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 4. Csak nem egy Asylum produkció? Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 7. (szerkesztve) Hogy ez a Deadpool szinkronos trailer mennyire gaz!?Asszony ki is van tole....16-os? AC kep f@szajooo! Szerkesztve: 2015. Szeptember 7. - ZoliZoltán Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. A Marson se kíméletes az időjárás. http://videa.hu/dR6WCwk3DcrAD6Cm Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Ja, hát ezt valahogy így képzeltem el anno. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. A Marson se kíméletes az időjárás. Ökörség. A Marson a földi légynyomásnak kb. ezrede van csak. Ott nincs ilyen nagy orkán meg hasonlók. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Ökörség. A Marson a földi légynyomásnak kb. ezrede van csak. Ott nincs ilyen nagy orkán meg hasonlók. Akkor 2001 júniusában biztos csak lágy szellő volt az az egész bolygót átszelő, hónapokig tartó porviharocska, ami földközelben 130 km/h-s szelet, nagy magasságban pedig 420 km/h-s szelet produkált. Ugye, orkánról a 100 km/h fölötti szélsebességnél beszélünk. 2012-ben pedig végre sikerült is egy ilyen porvihart megfigyelniük közelről a NASA szakijainak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Vedd figyelembe a légnyomást. Szerinted abban a ritka atmoszférában milyen hatása lehet egy ilyen erős szélnek? Ráadásul a NASA roverét miért nem fújta el egy ekkora orkán? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Bizonyára lesz egy kis FI is a SCI mellett A marsi-ban! Ez lesz a 3. marsos film ami érdekel, de hát az elődökben is volt vihar, szóval én nem lepődtem meg, akár van alapja, akár nincs. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. OFF Vedd figyelembe a légnyomást. Szerinted abban a ritka atmoszférában milyen hatása lehet egy ilyen erős szélnek? Ráadásul a NASA roverét miért nem fújta el egy ekkora orkán? Nem is tudom, talán mert az 1997. július 5-én landolt Sojournerrel megszakadt a kapcsolat 1997. szeptember 27-én, míg a következő rover, a Beagle 2 csak 2003. december 25-én landolt... És mi is lett vele? Ja, hát az a misszió kudarcot vallott, így csak a Spiritre számíthattunk, ami 2003. június 10-én érkezett meg. Lőjenek le, de ha a vihar 2001. júniusától októberéig tombolt, akkor kijelenthetjük, hogy épp nem volt a NASA-nak a Marson működőképes rovere. De elég valószínű, hogy a valóságban a Sojourner már darabokban van pár tonnányi homok alatt. A Marsiban mondjuk pont visszaszerzi hősünk, de ugye az fikció. Sőt, akár a Beagle 2 is széteshetett, bár lehet, hogy az más miatt. A másik az, hogy néha mázli is van. Amikor legközelebb, 2012-ben volt nagy vihar, az Opportunity-t és a Curiosity-t szerencsésen elkerülte, de a Hubble-lel nagyon szép képeket tudtak csinálni. A szélnek meg lehet, hogy nincs olyan ereje, mint a Földön, de annak a pár száz tonnányi homoknak, amit megmozgat, annál több van. Viszont az egész mondandóm nem arra vonatkozott, milyen hatásai vannak ott a szélnek, hanem azt az állításodat cáfoltam meg, hogy szerinted ökörség a látottak, mert a Marson nincsenek orkánok. Bizonyított tény, hogy vannak. Hogy aztán milyen hatásai vannak, az majd kiderül, ha egyszer egy működő technikai kütyünket kapja el egy ilyen szuper-homokvihar. ON Egy biztos, a NASA is figyelembe veszi ezeket, amikor Mars küldetést vezényel (a Mars Odyssey szonda pályájának módosítása felmerült a 2001-es vihar miatt), szóval ha ők úgy gondolják, hogy gondot okozhat, nem értem, miért ökörség, ha egy sci-fi regényben vagy most már filmben be is mutatják, milyen gondot okozhat. Ezért sci-fi és nem dokumentumfilm. Nyilván élnek a mozi kedvéért némi látványos túlzással, bár azért nem égbekiáltóval, hiszen csak egy könnyebb, ernyő formájú antennát mozgatott meg és vágott hozzá Watney-hez. Bár a könyvben a végén már majdnem felborítja a hajót is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. (szerkesztve) Mind a két kudarc leszállási hiba miatt volt. Ezek olyan "nem volt holdra szállás, mert" szintű hivatkozások. Szerinted a Spirite vagy az Oppurtunity -t hányszor terítette be homokvihar 12 év alatt? Aztán csak annyi volt a hatása, hogy az egyik vihar ráfújta a homokot a napelemekre a másik meg le. De ilyen nagy orkán mint ebben a klipben van, hogy az embereket elfújja, nonszensz. Szerkesztve: 2015. Szeptember 9. - Ody Mandrell Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Christopher Nolan új nagyszabású, izgalmakban bővelkedő, elgondolkodtató látványfilmje 2017 júliusában érkezik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Miről fog szólni? Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Nem tudni. Nolan nagyon titokzatos. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Mind a két kudarc leszállási hiba miatt volt. Ezek olyan "nem volt holdra szállás, mert" szintű hivatkozások. Szerinted a Spirite vagy az Oppurtunity -t hányszor terítette be homokvihar 15 év alatt? Aztán csak annyi volt a hatása, hogy az egyik vihar ráfújta a homokot a napelemekre a másik meg le. De ilyen nagy orkán mint ebben a klipben van, hogy az embereket elfújja, nonszensz. Mi, micsi, miiiii? Na akkor essünk neki még egyszer, kicsit kategórikusabban, hátha így sikerül célt érnem. Tény 1: volt legalább egy szupervihar, ami három hónapon át tombolt és az egész bolygón, és a NASA komolyan aggódott amiatt, hogy kárt tehet a Mars Odyssey-be, amikor odaér (pedig az még csak le sem szállt a felszínre). Nem "nem járt ember a Holdon" szintű összeesküvés elmélet, nézz utána, Google a barátod. Kulcsszavak: 2001, storm, Mars. A Hubble és a NASA honlapján olvashatsz róla! Remélem nem feltételezed, hogy a Hubble és a NASA honlapján olyan zagyvaságokat hordanak össze, minthogy "nem járt ember a Holdon". Tény 2: 1997 és 2004 között nem volt működő rover a Marson, történelmi tény. Akkor mégis miért kötöd az ebet a karóhoz, hogy az eddig általunk ismert legnagyobb marsi vihar miért nem fújta el őket. A Sojournerrel nem tudjuk, mi történt, lehet, hogy még mindig ott dekkol egy bazi nagy kavics tetején, lehet darabokra tört becsapódáskor, lehet, hogy a marslakók játszanak vele. De az is lehet, hogy a maradványai tíz méter mélyen fekszenek már a homok alatt, hála a viharoknak. Beagle 2-t meg azért nem fújta el a homokvihar, mert - kapaszkodj meg, ez rázós tényfeltárás lesz - még meg sem épült akkor. Erre több szót nem fecsérelnék, szerintem mindent megmagyaráztam. Tény 3: egy szóval sem állítottam, még csak nem is utaltam rá, még a soraim közé sem rejtettem el, hogy a Sojournerrel vagy a Beagle 2-vel homokvihar "végzett". Eleve, hogy lehet akkora f*szságot (bocsánat, de ez az) feltételezni rólam, hogy egy 1997-ben tönkrement rover hibáját, majd egy 2003-ban megpistult rover hibáját egy 2001-es vihar számlájára írok? Ha már komplett idiótának nézel, legalább csempéssz bele egy szemernyi logikát. Úgy hatásosabb! Tény 4: a trailerben egy deka embert nem fújt el a szél. A csapat simán jár a szélben, csak a főhőst álcsúcson vágja egy antenna, aki emiatt elzuhan, ám mivel a Marson ugye a gravitáció is harmada a Földnek (ha már annyira ragaszkodunk ahhoz, hogy a légnyomás csak 0,75%-la a Földinek, akkor ezt se feledjük), ott egy hanyatt esés kicsit máshogy működik, pláne űrruhában, pláne 175 km/h-ás, homokot szóró szélben. Megjegyzem, a könyvben van egy második vihar, ami már csak átlagos homokvihar, és ami már "csak" annyi gondot okoz, hogy elzárja a napfény útját, ami kellemetlen, ha az ember napenergiával hajtott autóban ül. Tény 5: azt nem tudom, milyen 15 évről beszélsz, mert a Spirit és az Opportunity is csak 11 éve van a Marson, a Spirittel ráadásul öt éve nincs is kapcsolat. Amúgy biztos beterítette őket jó sok homok az évek során, meg le is fújta róluk (amúgy 2012-ben az Opportunity esetében aggódtak is amiatt, hogy a homok miatt megpistulhat a kütyü, mert belepi a napelem-táblákat és ha nem tisztul le, és elfogy a kakó az akkukból, akkor keresztet vethetnek rá), de szuperviharok nem minden nap vannak arrafelé. Eddig egyről tudunk, hogy volt az elmúlt 14 évben. Mivel a Marsi valamikor 2020-as, 2030-as években játszódik, szerintem bőven belefér, hogy lesz addigra még egy. Vagy sem. Ezért fikció ugye, eljátszik a gondolattal. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Valószínűleg érdemes lesz rá odafigyelni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Mi, micsi, miiiii? Na akkor essünk neki még egyszer, kicsit kategórikusabban, hátha így sikerül célt érnem. Há' mi he? Essünk neki, meglátjuk mi fől ki belőle. Tény 1: volt legalább egy szupervihar, ami három hónapon át tombolt és az egész bolygón, és a NASA komolyan aggódott amiatt, hogy kárt tehet a Mars Odyssey-be, amikor odaér (pedig az még csak le sem szállt a felszínre). Nem "nem járt ember a Holdon" szintű összeesküvés elmélet, nézz utána, Google a barátod. Kulcsszavak: 2001, storm, Mars. A Hubble és a NASA honlapján olvashatsz róla! Remélem nem feltételezed, hogy a Hubble és a NASA honlapján olyan zagyvaságokat hordanak össze, minthogy "nem járt ember a Holdon". Aggódtak. Hátha lesz valami. De bizonyítottan mi volt a hiba?? Én is aggódok, hogy holnap agyon csap egy villám, de ha meghalok az nem biztos, hogy azért lesz! Tény 2: 1997 és 2004 között nem volt működő rover a Marson, történelmi tény. Te is olyan történelmi dokumentumokból dolgozol mint a Termiánok? Csak alább írtad, hogy mikor landolt a Spirit: 2003 júniusában. Az Oppurtunytiről nem is beszélve. De mit számít az a fél év na! Sicc. Fátylat rá, el van nézve. Akkor mégis miért kötöd az ebet a karóhoz, ezek után muszáj volt. hogy az eddig általunk ismert legnagyobb marsi vihar miért nem fújta el őket. A Sojournerrel nem tudjuk, mi történt, lehet, hogy még mindig ott dekkol egy bazi nagy kavics tetején, lehet darabokra tört becsapódáskor, lehet, hogy a marslakók játszanak vele. De az is lehet, hogy a maradványai tíz méter mélyen fekszenek már a homok alatt, hála a viharoknak. Most tulajdonképpen miről is beszélsz? A Sojourner egy sikeres misszió volt, mért adatokkal. Esetleg arra célzol, hogy később az egészett összetörte egy homokvihar és a föld mélyére elásta a kis lapátjával? Elképzelhető. Beagle 2-t meg azért nem fújta el a homokvihar, mert - kapaszkodj meg, ez rázós tényfeltárás lesz - még meg sem épült akkor. Erre több szót nem fecsérelnék, szerintem mindent megmagyaráztam. Akkor mi is volt vele? Miért hoztad fel? Nem emlékszem. Mert bár ugye a homokviharokról volt szó. Tény 4: a trailerben egy deka embert nem fújt el a szél. A csapat simán jár a szélben, csak a főhőst álcsúcson vágja egy antenna, aki emiatt elzuhan, ám mivel a Marson ugye a gravitáció is harmada a Földnek (ha már annyira ragaszkodunk ahhoz, hogy a légnyomás csak 0,75%-la a Földinek, akkor ezt se feledjük), ott egy hanyatt esés kicsit máshogy működik, pláne űrruhában, pláne 175 km/h-ás, homokot szóró szélben. Tény 5: azt nem tudom, milyen 15 évről beszélsz, mert a Spirit és az Opportunity is csak 11 éve van a Marson, a Spirittel ráadásul öt éve nincs is kapcsolat. Amúgy biztos beterítette őket jó sok homok az évek során, meg le is fújta róluk (amúgy 2012-ben az Opportunity esetében aggódtak is amiatt, hogy a homok miatt megpistulhat a kütyü, mert belepi a napelem-táblákat és ha nem tisztul le, és elfogy a kakó az akkukból, akkor keresztet vethetnek rá), de szuperviharok nem minden nap vannak arrafelé. Eddig egyről tudunk, hogy volt az elmúlt 14 évben. Mivel a Marsi valamikor 2020-as, 2030-as években játszódik, szerintem bőven belefér, hogy lesz addigra még egy. Vagy sem. Ezért fikció ugye, eljátszik a gondolattal. Kicsit bajban vagy a számokkal mert én se anynit írtam Te meg nem jól számoltál. See you soon. :sor: Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Aggódtak. Hátha lesz valami. De bizonyítottan mi volt a hiba?? Én is aggódok, hogy holnap agyon csap egy villám, de ha meghalok az nem biztos, hogy azért lesz! Ismétlem a kérdést: ha a NASA aggódhatott emiatt, miért ökörség, ha egy sci-fi könyvben/filmben bemutatják az aggodalom forrását, nevezetesen, hogy az a bazi nagy szél kárt tehet a kütyüikben. Érzékeny műszerek ám ezek, nem bírják, ha egy bolygó szexualizálja őket. Te is olyan történelmi dokumentumokból dolgozol mint a Termiánok? Csak alább írtad, hogy mikor landolt a Spirit: 2003 júniusában. Az Oppurtunytiről nem is beszélve. De mit számít az a fél év na! Sicc. Fátylat rá, el van nézve. Bocsásd meg nekem, hogy éjjel már néha mellé ütök a billentyűzeten. A 2003-as leszállást értelemszerűen elírtam. 2004-ben szállt le a Spirit. Amúgy a 2003-mal sem ütöttem messzire, akkor lőtték fel. Most tulajdonképpen miről is beszélsz? A Sojourner egy sikeres misszió volt, mért adatokkal. Esetleg arra célzol, hogy később az egészett összetörte egy homokvihar és a föld mélyére elásta a kis lapátjával? Elképzelhető. Csak annyira felidegesítettél, hogy szegény Sojournert összekevertem a Beagle 2-vel. Ettől függetlenül tuti, hogy már nem működik és akár darabokban is lehet a homok alatt. Akkor mi is volt vele? Miért hoztad fel? Nem emlékszem. Mert bár ugye a homokviharokról volt szó. Azért hoztam fel, mert te megkérdezted, miért nem borítja fel az általam említett vihar (ugye akkor még csak a 2001-es viharról beszéltem) a rovereket. Erre volt a válaszom, hogy az ott lévőket akár darabokra is téphette, mert 1997 óta egy deka működőképes rover nem állt a Mars felszínén, így azokkal bármi történhetett, nem tudhatunk róluk. A következőt működőképes rover meg csak évekkel a vihar után ért oda, és azóta nem volt ilyen méretű homokvihar a bolygón. Magyarul: egyetlen odaküldött rover sem tapasztalt meg ilyen csapást működőképes állapotban. Kapise? Ha nem, nem érdekel, én ezen a ponton feladtam. Kicsit bajban vagy a számokkal mert én se anynit írtam Te meg nem jól számoltál. See you soon. Hát basszus, én akárhányszor ránéztem, 15-ösnek láttam. Lehet túl sokat bambultam ma már a monitort, és nem csak melléütök, mellé is látok. Oks, bocsánat, ezt benéztem. De a 12 év sem stimmel, 11 éve vannak ott. Hogy egy bölcs embert idézzek: "de mit számít az a fél év na! Sicc. Fátylat rá, el van nézve." Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Ismétlem a kérdést: ha a NASA aggódhatott emiatt, miért ökörség, ha egy sci-fi könyvben/filmben bemutatják az aggodalom forrását, nevezetesen, hogy az a bazi nagy szél kárt tehet a kütyüikben. Érzékeny műszerek ám ezek, nem bírják, ha egy bolygó szexualizálja őket. Akkor se a szél miatt aggódtak hanem a por miatt. Bocsásd meg nekem, hogy éjjel már néha mellé ütök a billentyűzeten. A 2003-as leszállást értelemszerűen elírtam. 2004-ben szállt le a Spirit. Amúgy a 2003-mal sem ütöttem messzire, akkor lőtték fel. Nem bocsátom meg, egyszerűen nem lehet hibázni na! Csak annyira felidegesítettél, hogy szegény Sojournert összekevertem a Beagle 2-vel. Ettől függetlenül tuti, hogy már nem működik és akár darabokban is lehet a homok alatt. A nyugalom a hosszú élet ritka. Jó lesz ez most már. A Sojourner a Spirit és az Oppi elődje volt. Annak kiválóan megfelelt. A későbbi szondáknál is azt a technikát alkalmazták mint itt. A közbeeső, kudarcot vallott szondáknál más leszállást próbáltak. Viszont a legutóbbi leszállás fékezőrakétás megoldása fényesen bevált. Azért hoztam fel, mert te megkérdezted, miért nem borítja fel az általam említett vihar (ugye akkor még csak a 2001-es viharról beszéltem) a rovereket. Erre volt a válaszom, hogy az ott lévőket akár darabokra is téphette, mert 1997 óta egy deka működőképes rover nem állt a Mars felszínén, így azokkal bármi történhetett, nem tudhatunk róluk. A következőt működőképes rover meg csak évekkel a vihar után ért oda, és azóta nem volt ilyen méretű homokvihar a bolygón. Magyarul: egyetlen odaküldött rover sem tapasztalt meg ilyen csapást működőképes állapotban. Kapise? Ha nem, nem érdekel, én ezen a ponton feladtam. Ha kapísi ha nem, azért a Spirit és az Opu bőven volt ilyen viharban. Hát basszus, én akárhányszor ránéztem, 15-ösnek láttam. Lehet túl sokat bambultam ma már a monitort, és nem csak melléütök, mellé is látok. Oks, bocsánat, ezt benéztem. De a 12 év sem stimmel, 11 éve vannak ott. Hogy egy bölcs embert idézzek: "de mit számít az a fél év na! Sicc. Fátylat rá, el van nézve." Én csak a Te számításodból indultam ki, hogy ugyebár 2003. január. De tényleg nem számít na! Lapozzunk. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. A lényeg, hogy a trailerben látott vihar nagyon is megalapozott veszélyforrás és hiteles info a könyvből - mint az ott leírt dolgok legnagyobb része, ami nem is csoda, hiszen a könyv megírását igen komoly kutatómunka előzte meg. Hogy a filmből mi sül majd ki, azt előre nem tudom, de kár lenne lehúzni előre mondvacsinált indokokkal... Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 10. (szerkesztve) A lényeg, hogy a trailerben látott vihar nagyon is megalapozott veszélyforrás és hiteles info a könyvből - mint az ott leírt dolgok legnagyobb része, ami nem is csoda, hiszen a könyv megírását igen komoly kutatómunka előzte meg. Hogy a filmből mi sül majd ki, azt előre nem tudom, de kár lenne lehúzni előre mondvacsinált indokokkal... Ezt alátámasztván kiegészíteném a következő néhány sorral: A szerzőről: Andy Weir tizenöt éves volt, amikor egy kutatóközpont felvette programozónak - azóta is szoftverfejlesztéssel foglalkozik. Egész életében rajongott a világűrért, és a szabadidejét olyan dolgoknak szentelte, mint a relativisztikus fizika, orbitális mechanika vagy az űrutazás története. A marsi az első regénye. A fenti sorokat a könyvből másoltam ki. Ebből láthatjuk, hogy a szerző nem sz*rral gurigázik. Lényegében kijelenthetjük, hogy egy zseniről van szó! Szerkesztve: 2015. Szeptember 10. - Darth Riddick Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 10. Uj Nolan film ,akkor erosrn varooos! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.