Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Nagyon sok múlik még a nagy előzetesen, ami pár héttel vagy bő egy hónappal a premier előtt jön ki. Ha az ütős, akkor még simán lehet siker. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Én már az első előzetest is ütősnek éreztem. A TV reklámok is tetszenek. Pedig nem nagyon szoktam nézegetni a filmek TV reklámjait. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Úgy értem ütős az átlagnézőnek is, akit mondjuk nem érdekel a fantasy. Egyelőre a netes visszajelzések alapján úgy tűnik hogy a többség nincs meggyőzve. Nincs meg az a felfokozott várakozás, ami mondjuk a Deadpool előtt megvolt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Én szeretem a fantasy-t. Az én érdeklődésemet felkeltette. Már évek óta várok ilyen filmekre. Az, hogy másoknak nem tetszik, az már az ő bajuk. Sosem érdekelt a többség véleménye, ennek ellenére remélem, hogy sikeres lesz a film és beindulnak a dolgok. Warcraft könyveket is olvasnék, ha a szemét Blizzard engedélyezné a további kiadásokat. (Most kivételesen 2 regényhez hozzájárultak.) A következő ilyen, amit várnék az a Dungeons and Dragons lesz. Erről most azt nyilatkozták, hogy olyan lesz, mint A galaxis őrzői. Ez nekem nem sokat mond, mert nem láttam a filmet, de a Dungeons sikerében is reménykedek, hátha láthatom kedvenc hőseimet, pl. Drizzt-et a vásznon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Dungeons and Dragons Ez nem egy társasjáték? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Ez nem egy társasjáték? Szerepjáték univerzum, melyhez több világ is tartozik, pl. Fogotten Realms, vagy Dragonlance. Én regényekből ismertem meg. Van pár népszerű regényciklusa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Videojáték is van belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Videojáték is van belőle. Igen, most jutott eszembe, hogy vannak videojátékok is, pl. Neverwinter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Ide vele most azonnal! http://youtube.com/watch?v=HWvzhfI4SuM Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Ide vele most azonnal! Engem továbbra sem mozgat meg.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Azért engem Harley egy kicsit megmozgat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Nem ismerem a karaktert, de érdekesnek ígérkezik ez a film. http://www.youtube.com/watch?v=Lt-U_t2pUHI Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Izgalmasnak tűnik. Jobban várom, mint a Civil Wart. A színészi játékokkal biztos nem lesz gond. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Eddig ez a film nem érdekelt, mert szinte semmit sem tudok Strange-ről, és nem is tűnt túl érdekesnek (egy újabb mágikus képességekkel bíró hős, meh...). Ez a trailer viszont sikeresen felkeltette az érdeklődésemet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. A trailer alapján szerintem a Dr. Strange lesz a leglátványosabb MCU film. Eddig ez a film nem érdekelt, mert szinte semmit sem tudok Strange-ről, és nem is tűnt túl érdekesnek (egy újabb mágikus képességekkel bíró hős, meh...). Ez a trailer viszont sikeresen felkeltette az érdeklődésemet. Miért ki van még mágikus képességekkel az MCU-ban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. (szerkesztve) Szeretem a mágiát, de ez a karakter nem érdekel. Szerkesztve: 2016. Április 13. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Miért ki van még mágikus képességekkel az MCU-ban? Bizonyos szempontból az asgardiak is annak számítanak. Ugye Thor mondta, hogy náluk a mágia és a technológia egy és ugyanaz (vagy valami ilyesmi) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Bizonyos szempontból az asgardiak is annak számítanak. Ugye Thor mondta, hogy náluk a mágia és a technológia egy és ugyanaz (vagy valami ilyesmi) Nem valami olyasmi volt, hogy az emberek a nagyon fejlett technikát könnyen varázslatnak nézhetik? Meg az asgardiak közül is Loki aki varázsol és ő nem hős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Miért ki van még mágikus képességekkel az MCU-ban? Loki, Scarlett Witch, Vision, technikailag minden inhuman. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Loki, Scarlett Witch, Vision, technikailag minden inhuman. Aham, az én felfogásomban ebből csak Loki aki varázsol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Néhol Inception beütése volt, de nem néz ki rosszul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. a Sony csak nem tett le a Men In Black/23 Jump Street crossoverről már a cím is megvan MIB 23 http://cinestar.hu/megvan-sotet-zsaruk-es-jump-street-crossover-cime-logoja/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Te jó ég.... És mint ahogy olvasom lesz MIB reboot is. Éljen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Nem ismerem a karaktert, de érdekesnek ígérkezik ez a film. Baromi jól néz ki, remek színészekkel, szóval nézős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. És mint ahogy olvasom lesz MIB reboot is. Éljen. Ezen már csak azért sem lepődök meg, mert Will Smith mostanában csillagászati összegeket vár a szerepeiért, és azért lássuk be, egy Smith nélküli folytatásnak sem lenne sok értelme A Doctor Strange ezzel egyelőre még nem keltette fel az érdeklődésemet (persze MCU mivoltából alapból moziban nézős), de őszintén bevallva a Polgárháború sem az előzetesével csigázott fell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 14. Adná az ég! http://cinestar.hu/tim-miller-es-simon-kinberg-bosszuallok-x-men-crossoverrol-almodoznak/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 14. Nekem erről a beszélgetésről Mr. Winston Wolf örökbecsű szavai ugrottak be, amit nem is idéznék, szóljon a mester: http://www.youtube.com/watch?v=CsAr0EHGoc8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 14. Ekkora szinkron azóta se született! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 14. Nekem ez a kedvencem belőle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 14. Ekkora szinkron azóta se született! Nem. A Blöffé és a Ford Fairlane kalandjaié azért megközelíti, de ez a csúcs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.