Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Nagyon sok múlik még a nagy előzetesen, ami pár héttel vagy bő egy hónappal a premier előtt jön ki. Ha az ütős, akkor még simán lehet siker. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Én már az első előzetest is ütősnek éreztem. A TV reklámok is tetszenek. Pedig nem nagyon szoktam nézegetni a filmek TV reklámjait. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Úgy értem ütős az átlagnézőnek is, akit mondjuk nem érdekel a fantasy. Egyelőre a netes visszajelzések alapján úgy tűnik hogy a többség nincs meggyőzve. Nincs meg az a felfokozott várakozás, ami mondjuk a Deadpool előtt megvolt. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Én szeretem a fantasy-t. Az én érdeklődésemet felkeltette. Már évek óta várok ilyen filmekre. Az, hogy másoknak nem tetszik, az már az ő bajuk. Sosem érdekelt a többség véleménye, ennek ellenére remélem, hogy sikeres lesz a film és beindulnak a dolgok. Warcraft könyveket is olvasnék, ha a szemét Blizzard engedélyezné a további kiadásokat. (Most kivételesen 2 regényhez hozzájárultak.) A következő ilyen, amit várnék az a Dungeons and Dragons lesz. Erről most azt nyilatkozták, hogy olyan lesz, mint A galaxis őrzői. Ez nekem nem sokat mond, mert nem láttam a filmet, de a Dungeons sikerében is reménykedek, hátha láthatom kedvenc hőseimet, pl. Drizzt-et a vásznon. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Dungeons and Dragons Ez nem egy társasjáték? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Ez nem egy társasjáték? Szerepjáték univerzum, melyhez több világ is tartozik, pl. Fogotten Realms, vagy Dragonlance. Én regényekből ismertem meg. Van pár népszerű regényciklusa. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Videojáték is van belőle. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Hozzászólás ideje: 2016. Április 10. Videojáték is van belőle. Igen, most jutott eszembe, hogy vannak videojátékok is, pl. Neverwinter. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Ide vele most azonnal! http://youtube.com/watch?v=HWvzhfI4SuM Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Ide vele most azonnal! Engem továbbra sem mozgat meg.. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Hozzászólás ideje: 2016. Április 11. Azért engem Harley egy kicsit megmozgat... Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Nem ismerem a karaktert, de érdekesnek ígérkezik ez a film. http://www.youtube.com/watch?v=Lt-U_t2pUHI Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Izgalmasnak tűnik. Jobban várom, mint a Civil Wart. A színészi játékokkal biztos nem lesz gond. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Eddig ez a film nem érdekelt, mert szinte semmit sem tudok Strange-ről, és nem is tűnt túl érdekesnek (egy újabb mágikus képességekkel bíró hős, meh...). Ez a trailer viszont sikeresen felkeltette az érdeklődésemet. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. A trailer alapján szerintem a Dr. Strange lesz a leglátványosabb MCU film. Eddig ez a film nem érdekelt, mert szinte semmit sem tudok Strange-ről, és nem is tűnt túl érdekesnek (egy újabb mágikus képességekkel bíró hős, meh...). Ez a trailer viszont sikeresen felkeltette az érdeklődésemet. Miért ki van még mágikus képességekkel az MCU-ban? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. (szerkesztve) Szeretem a mágiát, de ez a karakter nem érdekel. Szerkesztve: 2016. Április 13. - Darth Revan9 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Miért ki van még mágikus képességekkel az MCU-ban? Bizonyos szempontból az asgardiak is annak számítanak. Ugye Thor mondta, hogy náluk a mágia és a technológia egy és ugyanaz (vagy valami ilyesmi) Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Bizonyos szempontból az asgardiak is annak számítanak. Ugye Thor mondta, hogy náluk a mágia és a technológia egy és ugyanaz (vagy valami ilyesmi) Nem valami olyasmi volt, hogy az emberek a nagyon fejlett technikát könnyen varázslatnak nézhetik? Meg az asgardiak közül is Loki aki varázsol és ő nem hős. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Miért ki van még mágikus képességekkel az MCU-ban? Loki, Scarlett Witch, Vision, technikailag minden inhuman. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Loki, Scarlett Witch, Vision, technikailag minden inhuman. Aham, az én felfogásomban ebből csak Loki aki varázsol. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Néhol Inception beütése volt, de nem néz ki rosszul. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. a Sony csak nem tett le a Men In Black/23 Jump Street crossoverről már a cím is megvan MIB 23 http://cinestar.hu/megvan-sotet-zsaruk-es-jump-street-crossover-cime-logoja/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Te jó ég.... És mint ahogy olvasom lesz MIB reboot is. Éljen. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Nem ismerem a karaktert, de érdekesnek ígérkezik ez a film. Baromi jól néz ki, remek színészekkel, szóval nézős. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. Hozzászólás ideje: 2016. Április 13. És mint ahogy olvasom lesz MIB reboot is. Éljen. Ezen már csak azért sem lepődök meg, mert Will Smith mostanában csillagászati összegeket vár a szerepeiért, és azért lássuk be, egy Smith nélküli folytatásnak sem lenne sok értelme A Doctor Strange ezzel egyelőre még nem keltette fel az érdeklődésemet (persze MCU mivoltából alapból moziban nézős), de őszintén bevallva a Polgárháború sem az előzetesével csigázott fell Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Április 14. Hozzászólás ideje: 2016. Április 14. Adná az ég! http://cinestar.hu/tim-miller-es-simon-kinberg-bosszuallok-x-men-crossoverrol-almodoznak/ Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 14. Hozzászólás ideje: 2016. Április 14. Nekem erről a beszélgetésről Mr. Winston Wolf örökbecsű szavai ugrottak be, amit nem is idéznék, szóljon a mester: http://www.youtube.com/watch?v=CsAr0EHGoc8 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 14. Hozzászólás ideje: 2016. Április 14. Ekkora szinkron azóta se született! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 14. Hozzászólás ideje: 2016. Április 14. Nekem ez a kedvencem belőle Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 14. Hozzászólás ideje: 2016. Április 14. Ekkora szinkron azóta se született! Nem. A Blöffé és a Ford Fairlane kalandjaié azért megközelíti, de ez a csúcs. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.