Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
A DH4-re ma rászántam magam és szerintem nagyon állat.

Köszike a jó hírt, mert Dzséjttől is :) Kedvenc akciósorozatom, így már nagyon várom, hogy szombaton végre lássam a folytatást :)

Jó sokára jött össze. Majdnem hogy párhuzamba lehet állítani az Indy 4-gyel :)

Frenkie, a Transformers meg jövő heti bemutató, ahhoz képest a hétvégén megnézheted több moziban is :)

Hozzászólás ideje:
Magyarországon csütörtökön vannak a premierek nem?Hogyhogy ma már adták?

A tegnapi premier előtti vetítés volt.

Hozzászólás ideje:
Érdekes, hogy a robotok nálunk korábban jönnek mint odakint amerikában :)

Mint a Potc3-nál.

Bár én a Transformers-ről amit olvastam a neten az egy kicsit negatív volt, hogy csak a látványra ment a film, de története nem volt.

Hozzászólás ideje:

A képregényben se volt olyan mélyreható a sztori.

Autobotok és Álcák (remélem így hívják majd őket ha mondják benne és leszinkrózzák) gyepálták egymást a Teremtő Mátrixért meg talán az Energonért (utóbbi nálam kimaradt), a Botok komázgattak az emberekkel és az Álcákkal rombadöntöttek mindent.

Szerintem ebből kell kiindulni és nem azon rágódni hogy milyen a sztorija.

Hozzászólás ideje:

A Transformersnél is úgy vagyok mint a 300-nál. Látványorgia jöjjön ezerrel. Képregényekben meg rajzfilmekben amúgysem mélyítik el a sztorit, hogy valamiféle összehasonlítást nyújtson a film történetével, oda akkor minimum egy könyv regény kéne. Képregényekben amúgyis van össz-vissz egy oldalnyi szöveg. Szóval nem kell túlspilázni, hogy mennyire is nélkülözték a lélekábrázolást meg mi a francnyavaját. Nem is az érdekel ennél a filmnél.

Üssön pofán az adrenalin. Ennyi. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Azért egy látványfilmnél is számit a történet, csak másképp.. a 300 jó példa. Ott gyakorlatilag van nyolc-kilenc perc nettó akció és több, mint másfél óra pofázás/story, de az a pofázás ugy van tálalva hogy kellően jó környezetet biztositson a 'lényegnek'. A Transformers több, mint két órás, igy valoszinüsithető, hogy nem non-stop darálnak (ennyi pénz nincs a világon :)) és én azért elvárom, hogy annak a húsz pernyi nettó akciónak (ez most csak hasraütés-szerü tipp) kellemes köritése legyen... hogy ez most humor, hangulat-keltés vagy valami más (bár ez a más, biztos nem a komoly sztori lesz, mer azt én se várok :)) az mindegy de igenis valami ami müködik! Ha tényleg csak látvány van, akkor csokoltatom :)

Hozzászólás ideje:
a Die Hard 4-ben Kevin Smith nyúlfarknyi szerepében egy Star Wars és képregény-rajongót alakit :)

Akkor azért volt ismerős az a fazon. Két jelenete is van a kis telhetetlen hacker néma Bobbynak. :)

még1x a Hitman trailer

Három nap alatt három Tim Elefánt? Két Hitman, egy DH4. Ez az ő hete? :)

Nincs vele bajom csak poénkodok vele egy kicsit. :)

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Nem fog zavarni az amcsi melldöngetés? :)

Dehogynem főleg mert ebben aztán dögivel lesz.Szegény amcsik meghalnak a net nélkül.DE nem fogok vele foglalkozni mert szeretem Willist Mclane szerepében.Ezenkívűl ahogy látom nincs kegyelem a rossz fiúknak.Sosem szerettem ha a rossz gúnyos pofával kisétál és jön a vége felirat.Öljék meg, de lehetőleg szenvedjen, darabolják fel, vegyék kia veséjét és etessék meg vele stb...Egyszóval bűnhödjön.Ja és legyen nagyon gonosz.Mondjuk a lányt akassza fel az anyja vastagbelével. :)

A lényeg az hogy egy ilyen film nézésekor az igazságérzetem helyrebillen egy kicsit.

Hozzászólás ideje:
Szegény amcsik meghalnak a net nélkül.

De előtte hosszú haláltusát vívnak és McClane ultrabrutális Hasfelmetsző Jack benne. :)

Hozzászólás ideje:
Ááááá...csesszétek meg! :)

Hogy beszélhetsz így a rokonokkal? Vigyázz mert szappannal fogjuk kimosni a szádat. :)

"I say patience." :)

Hozzászólás ideje:

Emberkék!

Múltkor volt az Origón egy játék a Transformerssel kapcsolatosan, ma meg kaptam egy ilyen e-mailt:

"Kedves játékosunk!

Nyertél! Mozipartnereddel együtt szeretettel várunk az [origo] filmklub következő bemutatójára. A vetítés július 2-án hétfőn 20 órakor kezdődik a Palace MOM Park mozi 4-es termében (1123, Budapest, Alkotás út 53.)

A bejutáshoz a nevedet és az e-mailcímedet kell csak közölnöd a terem előtt álló hölgyekkel.

Jó szórakozást kívánunk!

[origo] filmklub

"

Tekintve, hogy nem érek rá, szabad a préda.

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:

Die Hard 4= überfasza akciómovie :fuck2:

10/9

Nagyon cool volt. :roll: Hozta az elvárható feelinget. Sokban hasonlít a számomra tökéletesen sikerült harmadik részhez. :roll:

Hozzászólás ideje:

Ezt a tolongást.... valaki pedig sürgősen találja ki hogy holnap elmegy megnézni! a nevemet kell bemondani meg a vaderkés e-mail címemet...

Szerkesztve: - Darth Krande

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.