Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Nem rossz rajongói kreálmány, de én örülnék végre egy igazinak is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Ő fogja játszani Slumpsluckot a 6. HP filmben! Amit pedig írtam az Iron Mannal kapcsolatban visszavonom, ahogy a hírforrás is tette... Hm... jó választás! Nagyon behízelgő képe van Amúgy Lumplsuck vagy Slughorn, kudar Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. (szerkesztve) Amúgy Lumplsuck vagy Slughorn, kudar Mintha kudar nem tudná De egyszer félreolvastam és azóta így hívom. Sokkal jobban hangzik nem? Szerkesztve: 2007. Szeptember 18. - kudarmubat Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. én örülnék végre egy igazinak is Én meg csak annak. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. (szerkesztve) Fűrész 4 videó: http://www.sg.hu/cikkek/54929/a_betiltott_furesz_4_video Azt hittem már nem lehet fokozni az ocsmány brutális részeket.De még engem is meg lehet lepni.Megkérdezném azért az alkotókat, hogy ez minek?Hogy jobban eladják? Az elsőnek volt egy lélektanialg durva hatása.De most már ez a divat hoolywoodban.A Rambo is ilyen lesz.Új divat jön? Szerkesztve: 2007. Szeptember 18. - frenkie Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Nekem a Fűrész, a kettő után uncsi lett. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Fűrész 4 videó: Hát megvallom őszintén, én még egyiket sem láttam, és ezután a videó után nem is most fogom elkezdeni. Én úgy vagyok vele, hogy szeretem, ha van értelme a filmnek. De hogy egymás után dobják ki ezt a "mócsingolós" sorozatot, ez nekem már sok. Inkább nézek Dextert! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Inkább nézek Dextert! Azért ilyen trancsírozásokat ő se csinál. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Az a jó. Kevesebb a trancsír-pancs és van értelme. Szerintem ezt a Fűríszt meglesem hogy lássam hová emelkedik () a színvonal. Hát tutira nem a béka feneke fölé. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Nekem a Fűrész, a kettő után uncsi lett. Nekem már az első után is. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 19. Már csak 2 hónap...jejeje! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 19. Láttam ma a Haláli hullák hajnala című "fergeteges" alkotást, hát rég unatkoztam ennyire filmen.Hazajövök, megnézem hogy megkapta-e az 1.0-s értékelést a film az imdb-n, erre meg 8.0-n áll a mutató.Rottentomatoes szerint 90%-on..És állítólag túlmutat a Hot Fuzzon is.Hát ezalapján már azt nem nézem meg. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 19. Állítólag így fog kinézni a JJ. Abrams féle Szabadságszoborfejletépő szörny, nekem tetszene így: http://f.freeblog.hu/f/i/l/filmbuzi/files/...ield-szorny.jpg Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 19. Szép nagy debla állat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 19. Ennek bálna feje van. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 19. Állítólag így fog kinézni a JJ. Abrams féle Szabadságszoborfejletépő szörny, nekem tetszene így: Mondjuk nem hivatalos a kép, csak egy rajongó csinálta állítólag. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 19. Állítólag így fog kinézni a JJ. Abrams féle Szabadságszoborfejletépő szörny, nekem tetszene így: http://f.freeblog.hu/f/i/l/filmbuzi/files/...ield-szorny.jpg Mutáns Godzilla Nem rossz, bár nekem valahonnét ismerős... Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 19. Mondjuk nem hivatalos a kép, csak egy rajongó csinálta állítólag. Tudom, abból a cikkből linkeltem be én is a képet. Csak szerintem elég profi concept ahhoz, hogy egy rajongó csinálja. Szerintem ez egy a sok concept közül, ami a készítői berkeken belül készült. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Láttam ma a Haláli hullák hajnala című "fergeteges" alkotást, hát rég unatkoztam ennyire filmen.Hazajövök, megnézem hogy megkapta-e az 1.0-s értékelést a film az imdb-n, erre meg 8.0-n áll a mutató.Rottentomatoes szerint 90%-on..És állítólag túlmutat a Hot Fuzzon is.Hát ezalapján már azt nem nézem meg. A Hot Fuzz sokkal jobb szerintem. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. A Hot Fuzz sokkal jobb szerintem. Sokkal sokkal jobb, de én a HHHt is szeretem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. (szerkesztve) Új Aliens vs Predator Requiem trailer. Ez nem annyira véres, de már több spoilert tartalmaz. http://media.filmweb.no/trailere/fox/FOX20...76/ovwsnjx6.mov Szerkesztve: 2007. Szeptember 20. - Dzséjt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Bazz, ha igazak a lakosságra vonatkozó számadatok akkor itt nagy kaszabolás lesz Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Az eleje tiszta idilli aztán durr bele Fasza lesz no Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. (szerkesztve) Szerkesztve: 2007. Szeptember 21. - Oldfighter Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Ez már sokkal pofásabb. A Föld két uralkodó faja. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. És ez már - amennyire tudom - hivatalos. Hát, valamivel bonyolúltabb, mint az elődjének a pósztere. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Jaja, hivatalos Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. ez egy csúnya gonosz poster...nagyon bejön! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Azt kell mondjam, nagyon durva poszter. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 21. Hát én meg azt mondom, azért két trailer után már igazán mutathatnának egy picivel többet, mint ezt a pózt. Bár még mindig jobb, mintha a nyakon ragadós beállítást tették volna oda. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.