Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Akkor ezt is megrendelem. Hmm... honnan rendeled? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Hmm... honnan rendeled? Egy sráctól, de nem biztos, hogy megvan neki. Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Hozzászólás ideje: 2005. November 23. A Kritikák topicban Van Damme-ról értekeztünk, felmerült, hogy milyen gagyi. Ez így is van, de az az igazság, hogy ha belegondolunk, amikor a Bomarr által említett filmjeivel fénykorát élte, akkor még kisgyerekként tetszettek a filmjei, amik az akkori akciós vonulatnak nagyon is megfeleltek. Ide vehetünk más nagy "sztárokat" is, M. Dudikoff Amerikai nindzsa filmjeivel nagy kedvenc volt és Swarci Kommandója is klasszikus a maga nemében, nem beszélve Stallone Kobrájáról, ami nélkül szegényebb lenne az akciófilm történelem. Ma ezek már nagyon gyengécske filmeknek tűnnek, de valamikor ezekre volt kereslet, komoly bevételt és ismertséget hoztak a készítőiknek. Ma már csak akció-retro. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Van Damme régi filmjeit én is csípem. Talán svájcinégernek voltak a legjobb ilyen jellegű alkotásai. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 23. A régi Van Damme filmekre, az Amerikai Nindzsára és a Kobrára (micsoda hangja volt ott a főgonosznak!!!) én is kellemes nosztalgiával emlékszek vissza Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Hozzászólás ideje: 2005. November 23. A The Descent kötelező! Viszont a Cave-t csak akkor nézzétek meg, ha mást már tényleg nem tudtok csinálni mer Steve Wang szörnyein és a Luma+ a Fantasy II trükjein kívül minden egy rakás s*ar benne. Viszont ha már jó kis angol horrorokról van szó akkor a Creep c. kis alkotás szintén figyelemre méltó. Story: Franka Potente-re rázárják a metrot és az alagútban lakó szörny elkezdi üldözni. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Hmm... ez a Creep potom 990Ft-ért kapható nálunk... asszem legközelebb beruházok rá Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Srácok megőrültök,de jön a Matrix 4. Íme:http://www.themeatrix.com/hungarian/ Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Jaj, a frászt hoztad rám!!! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Kihordtam lábon egy szívrohamot Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Hozzászólás ideje: 2005. November 23. lipi ez nagyon zsííííír. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Ma ezek már nagyon gyengécske filmeknek tűnnek, de valamikor ezekre volt kereslet, komoly bevételt és ismertséget hoztak a készítőiknek.Ma már csak akció-retro. Van abban valami, amit írsz Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Srácok megőrültök,de jön a Matrix 4.Íme:http://www.themeatrix.com/hungarian/ Anyám, micsoda kisfilm Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 24. A kedvenc külföldi filmes újságom az 'Empire' szerint 2005 legjobb filmjeinek listája: 1. Sideways (ez igazából 2004-es film, de a briteknél csak most mutatták be és úgy látszik nagyon bejött nekik; mondjuk mindenhol elég nagy kritikai sikert kapott) 2. Batman Begins (tényleg elég jó, bár ennyire azért talán nem) 3. Crash (egy amerikai független film a rasszizmusról; állitolag nagyon megrázó film... kiváncsiam várom) 4. Star Wars Episode III: Revenge of the Sith (most lehetnénk mérgesek is, de egy látványos űroperáról van szó, amelynek korábbi darabjait se ölelték keblűkre a kritikusok a bemutatásuk évében; tulajdonképpen nagyon szép ez a 4-dik hely szerintem :wink: ) 5. Sin City (simán itt a helye a listán; évek óta az egyik legjobb képregény-film) 6. Downfall (Hitler utolsó napjait feldolgozó film... még nem láttam) 7. Brokeback Mountain (Ang Lee homokos cowboyokról forgatott filmet... valahogy nem tüzel fel a téma, de az Empire kritikusainak úgy tünik bejött ) 8. War of the Worlds (az év egyik legjobb filmje; paráztató hangulat, Spielberg remek rendezése és a sokat szidott befejezés is a helyén van imho) 9. Kiss Kiss Bang Bang (nálunk csak december végén mutatják be, de az elözetesek/hirek alapján nagyon kellemesne tünik) 10. Serenity (Az "új Star Wars"... legalábbis igy reklámozták még pár hónapja; aztán akkorát bukott, hogy nálunk bár se mutatják; ennek ellenére nem lehet rossz, ha beszavazták 10-diknek) Az alább már méltatott Descent egyébként a 16-dik lett. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Sikerült végre megnéznem a King Kong előzetest. Nem tudom, mi bajotok van vele, szerintem fantasztikusan néz ki a film, és most nem csak a trükkökre gondolok, hanem a vizuális világára, élen az Aviatoros élénk színekkel... Lenyűgöző. Igazi klasszikus mozi lesz ez, én várom. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Srácok megőrültök,de jön a Matrix 4.Íme:http://www.themeatrix.com/hungarian/ LOL, ez jó volt Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Néhány mondat az Empire listához: Jó film volt a Sideways, annyira azonban nem tetszett, hogy ilyen előkelő helyet kapjon, de hát ez szubjektív. Batman Begins jó volt, de én kicsit hátrébb tenném. Crasht sajnos még nem láttam, csak a bemutatóját még hónapokkal ezelőtt, csak jót olvasok róla. Nálam az epIII az első Ehhez nem kell kommentár. Sin city előrébb is lehetne, remek film. A Bukást sem láttam még. Brokeback Mountain: ki tudja? WOTW-től annyira nem voltam elájulva, nekem nem jött be, attól még másnak tetszhetett. Az utolsó kettőről nem sokat tudok. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Hát ebből a listából én csak a Crash-t láttam. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Hozzászólás ideje: 2005. November 24. A Meatrix pedig vicces és közben nagyon is kemény és komoly. A Corporationt láttátok? Túlképp az is egyfajta dokumentumfilmes Mátrix, bár én nem láttam. :64: :hm: :43: Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Hát ebből a listából én csak a Crash-t láttam. Pedig van még egy-két film a listán, amit érdemes megnézni. Pl. a Sithek bosszúja egész jó kis nyári mozi volt. Mintha most jönne ki a DVD-változata is :wink: Corporation: nem láttam, de EZT olvasva nem is nagyon jött meg a kedvem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Teljesen különböző filmeket hogy lehet egy listába rendezni (pl. Crash, SW)? :39: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Hozzászólás ideje: 2005. November 24. Ma két filmet is láttam, az egyik a Brian élete volt, a másik pedig a Fűrész 2. Mind a kettő remek film, persze más-más okokból. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Ismét Tarantino. Ez a pasi szerintem elmebeteg,de minimum nem tiszta.A következő filmje egy igaz történetről fog szólni,ami a hírek szerint nagyon megfogta Tarantino "érzékeny" lelki világát.Ha már láttátok akkor elnézést. Íme Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Ismét Tarantino.Ez a pasi szerintem elmebeteg,de minimum nem tiszta.A következő filmje egy igaz történetről fog szólni,ami a hírek szerint nagyon megfogta Tarantino "érzékeny" lelki világát.Ha már láttátok akkor elnézést. Íme Ennek kb. annyi köze van Tarantinohoz, hogy rajta van a stáblistán a neve. Mostanság mindent vele akarnak eladni. Pl. az Oldboy-t is vele hirdetik, pedig ahhoz sincs semmi köze. (egyébként a linken is ott van, hogy a filmet irta és rendezte Eli Roth :wink: ) Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Ennek kb. annyi köze van Tarantinohoz, hogy rajta van a stáblistán a neve. Mostanság mindent vele akarnak eladni. Pl. az Oldboy-t is vele hirdetik, pedig ahhoz sincs semmi köze. (egyébként a linken is ott van, hogy a filmet irta és rendezte Eli Roth :wink: ) Azt írják, hogy Executive Producer volt... Hogy ez gyakorlatban mennyit jelent, nem tudom, de biztos többet, mint amikor az Oldboy-jal kapcsolatban emlegették a nevét. Amúgy biztos jó kis film ez, csak kár, hogy én nem szeretem a horrort... Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Az Old boy-al csak annyi kapcsolatot fűztek,hogy állítólag azt mondta,hogy ez Tarantínósabb film mint amit Ő valaha is csinált. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Konkrétan az Oldboy plakátjain és DVD-boritóin is virit az a bizonyos beszólás, ahogy egy rakás másik filmen is amit az ő nevével akarnak eladni. Hogy a Hostelben, pontosan mekkora szerepe van azt én sem tudom, de ha már egyszer Eli Roth irta és rendezte, akkor valszeg nem sok :wink: Egyébként erre a reklámozásra jó példa a Sin City. Szinte mindehol nagy betűkkel irták ki a nevét és a doksikban is volt egy csomó szó róla, pedig össz-vissz egy jelenetet csinált (ehhez képest voltak akik a reklám-kampány hatására Tarantino filmnek hitték ) Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Konkrétan az Oldboy plakátjain és DVD-boritóin is virit az a bizonyos beszólás, ahogy egy rakás másik filmen is amit az ő nevével akarnak eladni. Hogy a Hostelben, pontosan mekkora szerepe van azt én sem tudom, de ha már egyszer Eli Roth irta és rendezte, akkor valszeg nem sok :wink: Egyébként erre a reklámozásra jó példa a Sin City. Szinte mindehol nagy betűkkel irták ki a nevét és a doksikban is volt egy csomó szó róla, pedig össz-vissz egy jelenetet csinált (ehhez képest voltak akik a reklám-kampány hatására Tarantino filmnek hitték ) Szereztem is egy ilyen Oldboy plakátot, szép nagyot, de sajnos az említett Tarantino idézet rajta kicsit elcsúfítja... Sin City: szerintem Rodriguez is ugyanolyan színvonalon meg tudta volna csinálni az autós jelenetet, de hát pontosan tudta ő, hogy miért kéri fel QT-t hozzá... És mondhatjuk, hogy bejött neki. Tarantino neve manapság jó marketing fogás. Majd elmúlik. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Nézzétek, ez az a kiadvány, ami nálunk nem fog megjelenni: http://www.dvdactive.com/news/releases/sin-city10.html Eléggé nyálcsorgatós... A doboz, a bővített film, a menük designja, és még a képregények is benne vannak... Uaaaaaaa!!!!!! Magyarembernek marad a műanyagtokos szimplaverziós. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Hozzászólás ideje: 2005. November 25. Corporation: nem láttam, de EZT olvasva nem is nagyon jött meg a kedvem. Bagoly mondja, hogy propaganda. Amúgy hallottam, hogy ennek nevezik. Én inkább költői túlzásnak, azért hogy "jobban lássanak", vagy másképp is. Az meg hogy a kommunisták érdeke, részben elfogadható, mert a másik szélen lévőkkel ebben hasonlítanak. Szóval szélsőségesnek szélsőséges. Aki mindkét szélen áll, középen is áll, mert ez egy kör, patkó ami a két szélen összeér mint UFF a szenátus az SW-ben. A körnek meg nincs két széle csak egy . Vagyis nem csak a szélsőségek érdeke, hanem mindenkié aki nem Corpor(n)ation. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.