Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Máshol volt szó róla: Egy gésa emlékiratai valóban nem akciódús történet. Kb. négy éve olvastam a könyvet, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyit tartottak meg a könyvből. A könyv jó volt. Nem egészen a gésa szerelme köré épül a történet, de végül is ráfogható. Lehet, hogy a filmváltozat keveset fog a gyerekkori részekre, a tanulásra, a környezetre, a gésává válásra fordítani, mert a szerelmi szál jobban mutat a vásznon :) De ennél azért összetettebb a sztori.

Hozzászólás ideje:

MissKarrde: A Gésára én is kíváncsi leszek. Már csak a jó kis zene miatt is érdemes lesz megnézni. :wink:

Ody: A Kongot sztem ma vagy holnap megnézem, persze itthon és megpróbálok most egy kicsit érthetőbb összefoglalót írni, mert a Narnia elég vegyes érzelmeket váltott ki belőlem. :)

Priest: Hát akkor tényleg nem valami sűrűn jelenik meg a Spawn mert én a 120as számot vettem 4 éve. :)

Más: Ismeri valaki az 1001 nyuszimesét? Régi Tapsi Hapsis rajzfilm. Nem tudja valaki honnan lehetne megszerezni?

Hozzászólás ideje:

Hát nem tudom, de nekem sem nagyon jön be a Superman széria, de a Robocop 1-2 még mai szemmel is nagyon kemény, sajnos a 3. részt már szintén kisgyerekeknek csinálták. és nem is tudom, talán 7. rész is van... :):):D:P )

Nagy Pókember gyűjtő-rajongó voltam annakidején( :D ), volt is valami Pókember film féle úgy 92 környékén, de sajnos (vagy szerencsémre) azt akkor nem láttam. A mostani 2 mozifilm nagyon gyengécske lett, sztem nem hozza vissza a képregények hangulatát, bár a 2. rész már javuló tendenciát mutat.

Az X-men már sokkal meggyőzőbb számomra, a karakterek és a technikai háttér is (sőt még mondanivalója is van) közelebb áll a képregényéhez.

A DarDevil képregényeket sajna men ismerem, de a film végignézése komoly szenvedést okozott a tűrőképességemnek, amit azóta hasonló kategóriában csak a Macskanő tudott felülmúlni.

A Spawn képregények világa szintén nagyon bejött, és mint lentebb említettem, előbb a filmzene volt meg, amit szanaszét halgattam mielőtt megnéztem a filmet, de valószíűleg a zenészeknek és a rendezőnek teljesen más volt az elképzelése, mert ez a képregényadaptáció megérdemelte volna a 18-as karikát, ezzel szemben sztem akár óvodások is megnézhetik szombat reggel 8-kor. (egyébként asszem valamelyik nap adja a Viasat3 :) )

Másik szörnyűség a Hulk. :) , amiről talán szót sem ejtenék, a DVD hangja miatt azért egyszer nézhető kategória.

A Batman 1-2 után egyedül az új elő-Batmant tartom jónak, és azt, hogy a Ross doki brillírozása után nem züllesztették tovább a figura mítoszát.

F4-et még nem láttam, tervbe van véve, de a bemutató alapján nem fűzök hozzá komoly reményeket.

Az első pozitív ilyen irányú film a Sin City, ami olyan szinten bejött, hogy referenciának állítanám feldolgozás ügyben, így kell adaptációt csinálni :!:

Sajna valamiért az amcsik a célközönségnek az iskolás korosztályt teszik meg, valszeg azok hozzák a nagy lóvét, csak az a baj, hogy így nézhetetlen filmek készülnek.

Szerintem...

Hozzászólás ideje:
F4-et még nem láttam, tervbe van véve, de a bemutató alapján nem fűzök hozzá komoly reményeket.

Ha nem akarsz idegosztályra kerülni akkor messziről kerüld el!!!!

Hozzászólás ideje:
A Kongot sztem ma vagy holnap megnézem, persze itthon és megpróbálok most egy kicsit érthetőbb összefoglalót írni, mert a Narnia elég vegyes érzelmeket váltott ki belőlem. :evil:

Egy olyan filmet, mint a Kong, bűn monitoron, kézikamerás verzióban megnézni...

Hozzászólás ideje:
A Kongot sztem ma vagy holnap megnézem, persze itthon és megpróbálok most egy kicsit érthetőbb összefoglalót írni, mert a Narnia elég vegyes érzelmeket váltott ki belőlem. :evil:

Én gondolkozok azon hogy megnézzem a moziban.De még nem tom.

Hozzászólás ideje:

Mér milyen film? :lol: Mi olyan nagy szám benne?

Hozzászólás ideje:
Én láttam az F4-et, szerintem nem olyan borzalmas (Hulk, Macskanő meg társaihoz képest). Ha másért nem, Jessica Alba miatt érdemes megnézni :evil:

Bár a története kifejezetten bártyú...

Jessica Alba maitt tényleg érdemes megnézni. A Történet tényleg bárgyú, de Fáklya egy iszonyat jó karakter szerintem, és a főgonosz, Dr Doom is.

Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, de nekem azért tetszik. :lol:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

King Kong

Végül egy nappal előbb láttam. Most csak röviden:

Jó hir: Az elözetes susmussal ellentétben a trükkök valóban kiválóak. Jó néhány beállitásnál az államat kellett keresgélnem. Kong animációja egyszerüen széditően jó! De nemcsak az ő animciója, hanem bármely lényé. A barlang szörnyek durva jók voltak.

Simán megérdemel bármilyen dijat.

Rossz hir: Ezenkivül semmi pozitivumot nem tudok mondani. S épp emiatt irtó unalmas. A végén már vártam, mikor lövik le végre a nagy majmot. De legalább jó lesz a Weta demo-filmjének. Csak a felesleges és egyben szánalmas első órától kell megszabadulni.

u.i.: Ha valaki megakarja nézni szerintem is moziban nézze, a fentebb taglaltak miatt.

Hozzászólás ideje:
yodamester! Hallom nem mentél el a moziba megnézni a Kongot! Hogy lehet ez? :evil: Pedig vártam, hogy írj róla.

Ma este nézem. Holnap dobok róla vmi irományt :lol:

Hozzászólás ideje:

Akit még érdekel a Ghost Rider annak mondom h frissítették a hivatalos holnapot és feltettek rá egy 10mp-es videót amint épp átváltozik Blazeből Lovassá. Sztem érdemes megnézni :wink: :shock:

http://www.sonypictures.com/movies/ghostrider/

Ja és aki le tudja nekem mentem annak nagyon megköszönném 8)

Hozzászólás ideje:

Hát végre megnéztem a KKot...

Igazából nem szeretnék írni róla, mert csak lehúznám.

Ha valaki túléli az első másfél órát akkor onnan már csak jobbra számíthat.

Viszont 3 rész tetszett a filmben. Az első, amit már annyin mondtak is, és mellesleg sztem a film csúcspontja, mikor KK a 3 T-Rexel harcol. Na az szuper lett.

Aztán még tetszett mikor elkapták a bejáratnál, Kampókat meg hálót dobtak rá és pár kloroformos üveget az orra alá. De csak addig, mert amint továbbmentek a hajó felé már inkább vicces volt. (Gondolok arra hogy a T-rexek és a többi állat halálba harapdálta, ami persze meg sem látszott rajta, viszont egy szigonnyal egyből leterítették...persze lehetett a kloroform előző hatása is.)

És még az is tetszett amint NYban rombolt kicsit, meg dobálta az autókat. Ott teljesen korrektül lett megcsinálva.

KÜlönben a film teljesen komikus. Egyszerűn csak néztem h ez hogy lehet. A haverommal viccelődtünk mikor elkapták KKot és kérdezte h most hogy viszik vissza NYba? Azon a kis ladikon amin jöttek? Mondom neki viccesen, ezt biztos átugorják és már NYban folytatódik a film. ÉS NEM ÚGY LETT? lol. 8)

Na jó majdnem elkapott a hév és folytattam, de inkább itt abbahagyom. Még annyit hogy a számítógépes trükkökért sem vagyok oda. FŐleg mikor a gorilla kezében ott tartja a nőt...az vmi szörnyű!!! Mint egy számítógées játék intrója...

(Remélem mindenki másnak tetszeni fog) :?

Hozzászólás ideje:

Éjfélkor lett vége a Kongnak-, de már fél 11kor majdnem elhagytuk a termet. Ettől a Gyűrűs Jacksontól többet vártunk volna... A majom textúrája zseniális, de más nem nagyon volt. Bővebben majd yoda, de később én is.

Nagy csalódás...

Hozzászólás ideje:
Engem leginkább ez a durva három óra riaszt. Nem bírnék ki a moziban három órát.

Ülj be csak másfélóra után. Egész élvezhető lesz. 8) :wink:

Hozzászólás ideje:

Ez a lenti reklám óriási !!!! :D

Egyre jobban elmegy a kedvem attól, hogy megnézzem a Kongot. Látvány miatt nem igazán megyek moziba, akkor meg minek szenvedjek vele 3 órát? Brodyt, mint színészt szeretem, de még miatta sem.

Azt hiszem, év végi moziélménynek marad csak a HP. Meg valami kisebb mozi esetleg.

Hozzászólás ideje:
Ülj be csak másfélóra után. Egész élvezhető lesz. :D  :wink:

Csak ne az első másfél órára :D

PONTOSAN! :wink:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Még a Konghoz annyit, hogy ami hihetetlen, hogy folyamatosan szorják a dijakkal. Jacksont jelölik a legjobb rendezésért a Golden Globe-on, de még a zene is kapott jelölést, pedig film közben többször is megjegyeztem magamban, hogy milyen meglepően gyenge. Ezek után nem igazán értem, miért nem kapott Williams is az SW-ért, ha mást nem a Battle of Heroes-ért. Hát ennyit a dijakról.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.