Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hát elég klasszul néz ki eddig azt meg kell hagyni. ;)

Jó a mjúzik alatta, mi lehet a címe?
Laibach - B Mashina
Hozzászólás ideje:

"LaBeouf azt ígéri a Transformers 3 jobb lesz

Shia LaBeouf is Cannes utcáit tapossa, az Associated Press pedig mikrofonvégre kapta a fiatal színészt, akit a Transformers 3-mal kapcsolatban kérdeztek. "Mikor megnéztem a második részt egyáltalán nem voltam elájulva tőle. Volt benne néhány igazán jól sikerült kaszkadőrjelenet, de már nem érződött, hogy szívvel-lélekkel csináltuk volna. Egyszerűen csak sokkal nagyobbat akartunk. Mike minél többet akart kihozni belőle, hogy végül túllőtt a célon...csak azt láthattuk, hogy egy rakás robot lövöldöz egymásra." - mondta LaBeouf, hozzátette, hogy az emberek az első részhez képest jobban a háttérbe szorultak, de a harmadik felvonásban ismét nagyobb szerepet fognak kapni. Rengeteg halál lesz a Transformers 3-ban, de nem a robotok, hanem az emberek fognak fűbe harapni. A színész szerint vagy a világ legőrültebb akciófilmje kerül ki a kezeik közül vagy elbuknak."

Hozzászólás ideje:

"Samuel L. Jackson 9 filmre szóló szerződést írt alá a Marvelnél, azaz ennyi produkcióban láthatjuk majd Nick Furyként. A Vasember 2-ben is feltűnt, a Thorban biztosan nem lesz benne, az Amerika Kapitányban viszont lesz jelenése, bár valószínűleg csak a végén lesz néhány mondata. Jackson korábban elmondta, hogy külön Nick Fury filmre ne számítsunk, mivel a Bosszúállók/Bosszú Angyalai filmben központi szerepet fog játszani, tehát a szuperhősökkel együtt fog akciózni.

Jackson nemrég a RadioBigBoynak adott interjúban elárulta, hogy számíthatunk egy S.H.I.E.L.D. filmre is. Ennél többet nem mondott a színész, de szerintem biztosra vehetjük, hogy a szervezet megalapítását fogják bemutatni, illetve megismerjük miként is került Fury ennek az élére. Két ügynökét már megismerhettük, az egyik Coulson (Clark Gregg formálta meg), a másik pedig a Fekete Özvegy (Scarlett Johansson alakításában) volt. A Vasember végén pedig Fury közölte Starkkal, hogy rajta kívül akad még néhány szuperhős a környéken, ezért azt mondanám, hogy ő is foglalkoztat néhány olyan alakot, akik valamilyen képességgel rendelkeznek."

"Az MTV News elbeszélgetett Brett Ratnerrel, aki jelenleg a Youngblood képregény filmváltozatát szeretné tető alá hozni. A rendező elárulta, hogy jelenleg a forgatókönyvön dolgozik, mindenképpen meg fogja csinálni egyszer a filmet is, de hogy mikor láthat hozzá még nem tudja, majd még azt is hozzátette, hogy "Soha nem fogok több X-Men projektben részt venni és biztosan nem lesz több Csúcsformában film sem."

A Youngblood kapcsán annyit mondott, hogy ki fogja hozni a mozis verzióból azt, amit Bryan Singer kihozott az X-Menből. A képregényben a kormány összeállít egy szuperhőscsapatot, akiket nagy erejű gonosz alakok ellen vetnek be."

Hozzászólás ideje:
Olyan Sky kapitányos kinézete van az egésznek ;) Jó ez a sötét, komor színösszeállítás is. :D
Skyékat nem láttam még de ennek úgy tűnik jól eltalálták a látványvilágát. Nagyon passzol a világűrhöz. :D
Hozzászólás ideje:

Megvan benne a második világháború harci járgányainak a hangulata. Olyan mintha egy pilótafülkét egy tengeralattjáróval kereszteztek volna. ;)

Talán még kurblizni is kell. Lehet hogy a húzgálós manusz épp azt csinálta a trélerben a felszállás előtt. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Kick Ass

Nagyon jó film, csak úgy kapkodtam a fejemet. A trailer alapján nem vártam ennyire durva és komoly filmet, bár jó sok humor is volt benne, de nagyon bejött. Ezt biztosan sokszor megnézem még. :)

Hozzászólás ideje:
Nem tünik rossznak ez az Iron Sky, viszont a műfaji besorolása szerint sci-fi, akció és vígjáték is lesz egyben :)

Hm... hát a trailer maximum a fejre állított Present felirattal utal erre, de lehet kár lesz a vígjáték besorolással elrontani...

Hozzászólás ideje:

Ha lesz benne valami könnyed humor, akkor még elmegy. Elvégre ha úgy vesszük elég khm, abszurd a nácik eme felállása, bár aki olvasta a Negyedik Birodalmat, az hozzám hasonlóan egy hasonló szintű sztorit vár el. :)

Hozzászólás ideje:

Remélem nem valami moziba szánt Asylum minőségű marhaság sül ki belőle. :)

Amúgy régebben olvastam egy "Hitler UFO-i" című cikket. Hát most legalább filmben lesznek neki. :)

Hozzászólás ideje:

Vasember 2

Egész jó volt, bár nekem az első rész jobban bejött ;) A végén kicsit idegesítettek a robotcsákók, és Hammer is eléggé idegesítő figura, sőt elég súlytalan negatív "hős" volt. Végeredményben az egész sztori a Tony Stark show-ra épült, ahol a többiek maximum csak asszisztáltak, tony is leginkább a saját maga ellensége volt, ami kár egy ilyen képregényfilmtől. 7/10

Robin Hood

A cím kicsit azt sugallja, hogy az ezredik RH-feldolgozásról van szó, de ez így nem teljesen igaz, mivel a film a történet elejéről szól csak, addig a pontig, amikor hősünk végül az erdőben találja magát a banditákkal. A legtöbb film pedig itt kezdődik. Kiállt a folytatásért. Jelen film nem fogja megváltani a világot, de voltak remek jelenetei, itt-ott nem túlzásba vitt humor, végeredményben elég szórakoztató film született. 7/10

Hozzászólás ideje:
2013 -ban jöhet az Avatar 2. Cameron azt mondja, ez a rész Pandora óceánjaiban fog játszódni...

http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=65966

Ez, érdekes lesz, főleg mert a víz sok mindent meghatároz.

Vasember 2

7/10

Robin Hood

7/10

Örülök, hogy tetszett mindkét film. :D A Robin Hood nem érdekelt eddig, de ha előzmény, akkor lehet, hogy érdemes lenne mégis megnézni. Csak az a baj, hogy nem tudom, mikor jutok el megint moziba. ;)
Hozzászólás ideje:
A Robin Hood nem érdekelt eddig, de ha előzmény, akkor lehet, hogy érdemes lenne mégis megnézni. Csak az a baj, hogy nem tudom, mikor jutok el megint moziba. ;)

Egy nézést megért, de ha nincs túl sok lehetőséged megnézni, ne bánd túlzottan, pár hónap múlva úgyis kijön dvd-n, és meg lehet nézni :D

Hozzászólás ideje:

Vén Csontok

Hát elég gyenge vígjáték, de a két öreg ( Robin Williams és John Travolta) legalább lubickolt a szerepében. Oks, párszor nyerítettem azért :lol:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.