Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Nem is lesz online stream formájában. A TV premier miatt ez nem is volt igazi lehetőség. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Nyáron debütál a 2. évad a "The Siege of Lothal" c. egyórás filmmel, pontos dátum még nincs. Az évad többi, "normál" része ősztől jön a Disney XD-n. Akkor marad ez a nyári premier. És megint dupla rész. Számozók felkötni a gatyát! Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Jaj de soká is lesz ez... Pedig reménykedtem, hogy még tavasszal belekezdenek. Bár ha a nyár júniust jelent, talán kibírom... Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Emberek, a TCW 2.0 trailerét látták, hallották! Ezt a sötét brutalitást még a szezonzáró után sem tudtam volna elképzelni, úr isten, mi lesz itt! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Nagyon látványos előzetes. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hát ez beszabehu . Amúgy Rex mellett az egyik klón, aki áll, az bizony Wolffe, felismerni a fél szeméről. Kíváncsi vagyok, ő hogy élte meg Plo halálát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Lok! Megy majd a fordítás? Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Akkor marad ez a nyári premier. És megint dupla rész. Számozók felkötni a gatyát! Hát remélem tanultak az idei katyvaszból Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hol tudnám az előzetest letölteni? (Youtube-ról nem tudok) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Nem tökmindegy? Elég az sw.com -ot nézni és kész. Bááááár. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hol tudnám az előzetest letölteni? (Youtube-ról nem tudok) Yutube- ról? Miért nem? Ha van java a gépeden, akkor csak írd be a böngésződbe hogy keepvid.com, majd másold a youtube-os urlt az ablakba, ott felajánlja, hogy melyik felbonzásban kívánod menteni, jobbgomb mentés másként.. A java kérdez, nyomd hogy "run".. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Várjatok, várjatok! Nem olyan egyszerű az! Egy. Nekem kb 5-6 hónapja nincs gépem, mindent a telómon nézek (sajnos) és túl csóró vagyok venni másik gépet és csak a nővéreméknél van gép hozzájuk viszont havonta egyszer megyek. Kettő meg muszály vagyok letölteni mert nem tehetem meg a 8 gigás mobilnetemmel hogy megnézzem 100x. ezért kellene letöltenem. Akkor megnézhetném 100x az sw7 trailert le tudtam valahonnan tölteni, de ezt nem tudom sehonnan. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. (szerkesztve) Azta rohadt eletbe!!! Nagyon brutalis a trailer! A legjobb dolog a vilagon az SW rajongas! Dupla resz? Szamozas tenyleg mokas lesz.... .....csak nyaron? Szerkesztve: 2015. Április 19. - ZoliZoltán Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Telóval küldöd Rajmesz? Akkor sajna nincs ötletem.. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Ezek az új inkvizítorok a jelenlegivel együtt titeket nem emlékeztet a darth maul, savage opress és assaj ventress hármasra? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Ezek az új inkvizítorok a jelenlegivel együtt titeket nem emlékeztet a darth maul, savage opress és assaj ventress hármasra? Őszintén? Nem. Jó, értem hogy gondolod, de egész más a szitu. Funkciójukat tekintve max a korai Ventresshez lehet mérni őket. A zabrakok már nem a sithek szolgái voltak + a sok mágia is elválasutja őket.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Valóban van némi hasonlóság. Válasz
RoCSeV Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. (szerkesztve) Hát látván a 2 évad előzetesét,nem is tudom mit mondjak,csak annyit,hogy miért nem ott születtem ahol ezek létrejönnek:D:D:D Ugy néz ki,hogy az 1 évad csak felvezető volt a 2 évadhoz. Reménykedtem ebben abban de ugy néz ki,hogy a reménykedésem sikerrel járt,mivel a a Clone Warsból lesznek szereplők is, nekem a kedvenc karakterem Rex volt mindig mint klón. A 2 évad előzetese alapján izgalmass részekkel lesz tele és én ugy veszem le,hogy 1-2 karakteről bucsút kell mondani majd sajnos :-((( Szerintem az Évad végét nem fogja megélni se Asoka,Kanan vagy Ezra,bár ez erősen spoiler volt most. De viszont kapunk majd új szereplőket és ez csak hab lesz a tortán. A Disney felkapta most a Star Wars rendesen és véleményem szerint ez így van helyén épp ideje volt már ennek. Új Filmek, Új Sorozatok,Új Játékok. Csak így tovább.Várjuk a nagy napokat,és még sokat kell addig dolgozni meg aludni :D Remélem lesz a Rebels sorozatból vagy 10 évad :-----))))) ) )) )) Szerkesztve: 2015. Április 19. - RoCSeV Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. A 2. évad 22 részes lesz. Hogy a "filmmel" vagy anélkül azon inkább nem kezdek el agyalni. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Őszintén? Nem. Jó, értem hogy gondolod, de egész más a szitu. Funkciójukat tekintve max a korai Ventresshez lehet mérni őket. A zabrakok már nem a sithek szolgái voltak + a sok mágia is elválasutja őket.. Én csak a karakterekre gondoltam. A funkciók azok most mellékesek. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Én csak a karakterekre gondoltam. A funkciók azok most mellékesek. Ha szétválasztod a karaktert a funkciójától, nem csak a külső jegyei maradnak? Mert abban meg végképp nem hasonlítanak. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Bizony lehet,hhogy szomoru evad lesz ez a Lazadok partiaknak... Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Közben lassan nálunk is véget ér az 1. évad... http://www.youtube.com/watch?v=GumQNQvVy2k Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Most ebbe belenézve hallottam először a szinkront. Nem is tudtam, hogy Ezra hangja Ron Weasley. Kicsit illúzióromboló. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. A narrátor "kénen"-t mond, aztán a szinkron "kánán"-t.. Ezzzaz' ! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Szóval akkor JEJ lesz Vader hangja. Tetszik még, hogy megtartották Ezra inkvizítortól kapott vágását. Tök jól látszik az arcán. Egyébként érezhetően előrébb léptek látványban. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. A trailer mellett levetítettek pár jelenetet is a 2. évadból. Ezekből került fel kamerás verzió. Hondo & Ezra http://www.youtube.com/watch?v=HxihyKYASTY B-wing http://www.youtube.com/watch?v=9gXFyFAcqhA Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. (szerkesztve) És a harmadik: Halászó klónok http://www.youtube.com/watch?v=ZBXvrE8xiXg Szerkesztve: 2015. Április 20. - Darth Sky Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Wow! Mi történt... Gregorral? Agyára ment, hogy majdnem meghalt? Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Oh, Hondo, te vén kalóz, te! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.