Ugrás a kommentre

A Rebels animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2015. 04. 21. - 14:47, ZoliZoltán írta:

Spoileres tartalom megtekintése

Eleget borotválkoztak a seregben.. ;)

Hozzászólás ideje:
  2015. 04. 21. - 18:16, Ody Mandrell írta:

Én is észrevettem. Még meg is lepődtem.

Hozzászólás ideje:

Piszok izgisnek ígérkezik a második szezon. :rock:

Vader apánk végre akcióba lendül. A lázadó haverjaink felköthetik a liberót. Főleg a "Jedik". A nagyúr biztos alig várja hogy a mesterük lehessen. :D

A "ZiZi Top" klónok hatalmasak. :lol:

Sabine új hajzatja sajna nagyon nem jön be de annyi baj legyen.

Hozzászólás ideje:

Rátaláltam a The Siege of Lothal részletes leírására, amit egy Celebrationön résztvevő írt. Persze nem tudtam ellenállni neki, így elolvastam. Ha már elolvastam, le is fordítottam. Aki nem akar semmit előre tudni, az ne olvasson tovább! Én megtettem, igaz, így csak még jobban várom. Mi lesz itt... :o:shocked:

Hozzászólás ideje:

Nem bírtam ki és elolvastam, hát ez valami hihetetlenül király rész lesz, még mindig tudják hová fokozni az eseményeket és még ezen is túlmennek idővel. Ettől most én is csak még jobban várom.

Hozzászólás ideje:

Egy pár nappal ezelőtt én is megtudtam, mi lesz a pilotban és...

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Nagyon ígéretesnek tûnik, talán az eddigi legjobb Rebels-epizódot láthatjuk majd, és ez még csak a kezdet lehet. :) Köszi a fordítást, Darth Sky!

Szerkesztve: - Sinistra
Hozzászólás ideje:

Úgy gondolom, hogy a trailerben látott

Hozzászólás ideje:

Szívesen a fordítást. ;)

2015. 04. 22. - 18:57, Ody Mandrell írta:

Azt írták ez lesz messze a legdarkosabb rész a sorozatban. Akkor nem tévedtek (nem olvastam Sky írását)?

A leírás alapján egyértelműen az eddigi legsötétebb rész lesz a sorozatban. De valami azt súgja, ezt is sikerül majd fokozniuk.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Nos, megkésve, de elkészültem a szokásos "nyomtatható borító belső füzetecskével" amit a Rebels 1. évadához készítettem.

Az újaknak mondom, hogy ez egy word dokumentum, amibe az epizód leírásokat és érdekességeket képekkel illusztrálva lekicsinyítve dobálom össze és a végeredmény laponként kb 12,5x18,5 cm-es füzetecske, bár jobb, ha bal oldalt hagytok egy kis margót kivágáskor, hogy a lefűzés ne tegyen kárt a tartalomban..

ep leírások és érdekességek 1. évad.zip(adat lekérése...)

Jó olvasgatást hozzá, és ezúton köszönöm a munkáját mindenikinek, akik csokorba szedték és lefordították őket! :clap:

(Szintén az újaknak bedobom a "felzárkózó csomagot" a TCW topicba ;) )

Szerkesztve: - csoli1138
Hozzászólás ideje:

Nagyon jó lenne, ha nem lenne szünet az első rész után. Már a trailer után nehéz volt újra elszakadni a Rebelstől, hát még 2x01 után milyen lesz.

Ma amúgy a Rebelsszel álmodtam. Kanannal harcoltam és kirúgta a fogam. Hozzátartozik, hogy tegnapelőtt húzta ki a doki az egyik fogam, tegnap meg egész nap az ágyat nyomtam és végignéztem az első évadot - hát csoda, ha ilyen hülyeségeket álmodom? :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.