Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. (szerkesztve) Kifejezetten kíváncsi leszek majd Rex interakciójára Ahsokával, hátha megtudunk egy s mást. Én azokat a beszólásokat várom amiket majd a rohamosztagosok fejére olvasnak, mert remélem nem csak az az egy lesz amit az előzetesben is látni lehetett Szerkesztve: 2015. Augusztus 21. - Darth Cupsy Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Én azokat a beszólásokat várom amiket majd a rohamosztagosok fejére olvasnak, mert remélem nem csak az az egy lesz amit az előzetesben is látni lehetett Na igen, a rohamdroidok után miért is ne? Viszont szerencsételenek kapni fognak a minőségkülönbözet látványos fizikai demonstrációjából is. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Viszont szerencsételenek kapni fognak a minőségkülönbözet látványos fizikai demonstrációjából is. Igen főképp ezekre gondoltam én is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 21. Kedves német barátaink ismét megszellőztettek egy Rebels infót. Ez pedig nem más mint a premier dátuma: október 23. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Az új idővonal szerint a sorozat 3 évet foglal magában. Válasz
RoCSeV Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Én Ugy tudom,hogy amerikai premier - 2015. szeptember 3. magyar premier - 2015. október 20. ekkor lesz a kezdés. Utóbbi miatt sírók :-(((( De angolul se lesz rossz :--)))) Rex Parancsnok nekem így is tetszik. Kiváncsi leszek én is milyen dolgokat mesél majd el Rex nekünk :--)))) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Hol olvastad ezt a premier dátumot? Válasz
RoCSeV Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 22. (szerkesztve) Hol olvastad ezt a premier dátumot? Facebookon is foglalkozunk vele :--)))) És ott már ezt kiírták :--))))) Szóval remélem nem kamu. De majd kiderül hamarosan. Elvileg csak 13 nap és kiderül,hogy adják e vagy nem De én minden esetre örülnék neki :DAmugy a wikipediaba is benne van. Lehet hogy onnét szedték. Nem tudom pontosan. De kiderül hamarosan. Vagy csak a Lost Commanders adják le nem tudom. u.i: Tudtok valamit a Star Wars Lázadók DVD-ről? Nem ide tartozik,de az uj dvd lemezeket most rendeltem elő és nem látható előrendelésbe se még az 1 évad lemeze. Szerkesztve: 2015. Augusztus 22. - RoCSeV Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Ez biztos valami kitaláció. Egy hang nincs a második évadról, ráadásul már benne lenne a TV műsorokban is. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 23. IMDb-n is szeptemberre írják a második részt, mondjuk az sem szentírás... Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. Látom "szupermosoly" visszatért! Az infó nyálcsorgatós, a magyar okt. 20 szintén! Legyen így , de túl szép, hogy igaz legyen.. Válasz
RoCSeV Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. A Disney Chanel nem tudd semmi információt a Star Wars Rebels 2 évadjáról. Bár gondolom a Külföldi dolgokkal nem foglalkoznak. A Magyar Sugárzásról se számoltak be. Ennyit irtak: Nincs információk a 2 évadról Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. Lehangoló, hogy mennyire nem naprakészek... Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. u.i: Tudtok valamit a Star Wars Lázadók DVD-ről? Nem ide tartozik,de az uj dvd lemezeket most rendeltem elő és nem látható előrendelésbe se még az 1 évad lemeze. Hááát... talán nem jut a TCW sorsára (már ha a hazai forgalmazásra gondolsz). Mindenesetre nem túl jók a kilátások. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 25. Hááát... talán nem jut a TCW sorsára (már ha a hazai forgalmazásra gondolsz). Mindenesetre nem túl jók a kilátások. Csodálkoznék nagyon ha kijönne! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 26. Nem a legjobb minőségű tv spot, de ez is valami. Így már az is egyértelmű, hogy az USA-ban is október lesz a premier. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 26. Hú ez a szakállas, pocakos Rex... hát... nem igazán tetszik, és még finom voltam. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 26. Mégsem lehet öreg korára kigyúrt férifállat. Amúgy kíváncsi lennék, nem-e Temuerra Morrison ihlette őket, aki hasonlóan fest manapság. A Spartacusban konkrétan csak a szakálla hiányzik ahhoz, hogy Rex imitátor legyen: Ez meg egy viszonylag friss kép róla: Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 26. Nekem tetszik Rex! És tényleg hasonlít, amennyire kell. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 26. Tudom, de ez a szakállas pocakos kombó nekem nagyon nem jön be. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 26. Szerintem is gáz, bár talán pár rész múlva meg fogom szokni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 26. Még azt se tudjátok mire képes. Inkább mondanám mackósnak. Szerintem tök jó. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Szerintem baromi jó. Az lenne a gáz ha szálkás vagy kigyúrt lenne. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Szerintem baromi jó. Az lenne a gáz ha szálkás vagy kigyúrt lenne. A pocakosság és a kigyúrtság között azért van átmenet, ebben megegyezhetünk. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. A pocakosság és a kigyúrtság között azért van átmenet, ebben megegyezhetünk. Nyilván. Ami azt illeti Rex is ebben az átmenetben van. Kicsit mackós, de erős. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Nyilván. Ami azt illeti Rex is ebben az átmenetben van. Kicsit mackós, de erős. Nekem sajnos már túl mackós, és kicsit télapós is ezzel a szakállal. Szerintem túlzásba vitték az elpuhulását, de úgy is az epizódban derül majd ki igazán, hogy mennyire tudom megszokni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Azért vegyük figyelembe, hogy eltelt vagy 15 év, ebből szerintem a legtöbbet már nyugdíjasként töltötte, ráadásul a fejlődésgyorsítás is alaposan hathat rá. A kép alapján még csak-csak, de a trailer alapján semmiképpen sem jellemezném elpuhultnak. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. ... Szerintem túlzásba vitték az elpuhulását, de úgy is az epizódban derül majd ki ... A második felével egyetértek! Majd meglátod, hogy b@szott kemény lesz! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Nekem sajnos már túl mackós, és kicsit télapós is ezzel a szakállal. Szerintem túlzásba vitték az elpuhulását, de úgy is az epizódban derül majd ki igazán, hogy mennyire tudom megszokni. Még ha csak a képek alapján lehetne dönteni ok, de láttuk a trailerben is ahol nem volt valami puhány. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 27. De ha jól tudom, Donát nem néz trailert. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.