Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. Nekem Rex és a többi kiöregedett klón ugrott be. Az a The Lost Commanders részben lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. (szerkesztve) A cím alapján nekem sem Rexék ugrottak be, mert az Old Republic elvileg nem az amiből a Birodalom alakult hanem az előtte lévő Köztársaság, Saesse Tiin még utal is a régi Köztársaságra csak már azt nem tudom, hogy TCW-ben láttam vagy valami Legends műben olvastam. (OFF: na ezért nem szeretném, hogy folytatódjon a Legends éra, megkeveri az embert ) Szerkesztve: 2015. Szeptember 15. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. A cím alapján nekem sem Rexék ugrottak be, mert az Old Republic elvileg nem az amiből a Birodalom alakult hanem az előtte lévő Köztársaság, Saesse Tiin még utal is a régi Köztársaságra csak már azt nem tudom, hogy TCW-ben láttam vagy valami Legends műben olvastam. (OFF: na ezért nem szeretném, hogy folytatódjon a Legends éra, megkeveri az embert ) Jaja, a TCW-ben említi Tiin a Régi Köztársaságot (az Escape from Kadavo részben). De pl. Vizsla is mondta, hogy a mandaloriak a Régi Köztársaság bukásakor lopták el a Jedi Templomból a Darksabert. Az új kánon szerint, a Régi Köztársaság akkor bukott el, amikor a Jedik legyőzték a Sith-eket (YE 1000 körül). Ekkor jött létre az általunk is ismert Galaktikus Köztársaság, így szerintem inkább tekinthető egy megreformált kormánynak. Remélem, a Rebelsben még többet megtudhatunk a távolabbi múltról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. Akkor ezt félreértelmeztem, köszi a felvilágosítást. Ez a Tiin-féle szóhasználat nem ugrott be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. Viszont Tarkin és Ben is régi Köztársaságként hivatkozott a Galaktikus Köztársaságra az ep4-ben. A Birodalom idején már könnyen lehet, hogy azt is csak simán réginek nevezik, egybemosva az előzővel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. De igen, mert az sw.com guide S02E01 -nek írta. Most nézem, hogy már S02E01-02. Hála isten'..Már vártam. Tavaly végülis 0. lett a spark-film és a Droids in distress lett a s01e01. akkor idén is legyen így nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. (szerkesztve) Jelen pillanatban akármelyik időszakra vonatkozhat az Old Republic címszó, hisz Yoda és Bane találkája után ugyanolyan szabadsággal nyúlhatnak vissza mind az ezer évvel előbbi, mind a Tarkin által említett Régi Köztársaságra. Bár a relic szó nekem a kérdéses dolog ősi mivoltát sejteti, így könnyen lehet, hogy kapunk újabb canon-szintű ízelítőt valami olyasmiből, aminek a régi-Régi Köztársasághoz van köze. Szerkesztve: 2015. Szeptember 15. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. Nekem tetszene ez. Szeretem az sw múltjàt. Olyan misztikus. Mint Vizsla kardja. Jöhet bàrmi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. Viszont Tarkin és Ben is régi Köztársaságként hivatkozott a Galaktikus Köztársaságra az ep4-ben. A Birodalom idején már könnyen lehet, hogy azt is csak simán réginek nevezik, egybemosva az előzővel. Igen, bár Ben azt mondta, hogy a Jedik emberöltők ezrein át voltak a béke és az igazság őrei a Régi Köztársaságban. Ha az általunk ismert Galaktikus Köztársaság kb. 1000 évet élt meg, ez nem vonatkozhatott rá. Valószínű, hogy mindkét Köztársaságot egy kalap alá vette az öreg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. Szerintem ezt úgy kell elképzelni, mint mondjuk egy alkotmányváltást (negyedik francia köztársaság után jött az ötödik pl.), jelentős változásokkal (Sithek legyőzése, hm jó lenne, ha a ruusani reformáció ismét kánon lenne). Nyilván a Birodalom idején ez a különbség már eljelentéktelenedett, és Obi egy rendszerként tekintett a Birodalom előtti korszakra Jedi szemszögből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. Star Wars Rebels blu-rayen Dave Filoni mesélt további információkat a 2.évadról. What does Ezra do with his new power and how does he react when Darth Vader and new Inquisitors come into the picture? Sabine changes her hair and armor because meeting Vader was such a harrowing experience. Zeb has an “awakening” in season two and comes into a better understanding of what happened to his people and who his adversary really is. A better back story on Hera, who her father is, what is the situation with her father, where she came from and her people. A great new bounty hunter There will be a Sabine/Kanan episode, which will feature some “more Mandalorian things” that will go on. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. Nagyon jól hangzik! Biztos jó évad lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. Dzséjtnek ajánlom a második pontot. Egyébként valóban ígéretesnek tűnik. Jöhetne már az a BD. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. Dzséjtnek ajánlom a második pontot. Egyébként valóban ígéretesnek tűnik. Jöhetne már az a BD. Fesse kékre a hajàt? Tàmogatom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. (szerkesztve) Ígéretesebbnél ígéretesebbnek tűnik. Szerkesztve: 2015. Szeptember 16. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. R2-D2 te vagy az? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Elég egyedi hajó! Jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. (szerkesztve) Új teaser, egyenlőre elég gyenge minőségben. Szerkesztve: 2015. Szeptember 17. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Új teaser, egyenlőre elég gyenge minőségben. Tetszik! Várom az új inkvizítorokat. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a nevük! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RoCSeV Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Tetszik! Várom az új inkvizítorokat. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a nevük! Hát ugy néz ki,hogy nem Baris a másik inkvizitor De várom már :-)))) Jó történetek lesznek az már biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Hát ugy néz ki,hogy nem Baris a másik inkvizitor Ez miből derült ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Ez eszméletlen látványos már így is! A sztorik is ígéretesen néznek ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. A második évad 2-3. részeinek szinopszisai 2/2 Relics of the Old Republic - "A Régi Köztársaság maradványai" "Míg Ezra és a többiek kezdenek összebarátkozni az öreg klón katonákkal, Kanannak továbbra is nehezére esik megbízni bennük. Mikor azonban a Birodalom felfedezi, hogy a klónok szövetségre léptek a Lázadókkal, akkor a csapat rákényszerül, hogy összedolgozzanak." 2/3 Always Two There Are - "Mindig kettő van" "Ezra, Sabine, Zeb és Choipper a flotta számára keresnek nyersanyagokat, és a küldetésük során eljutnak egy elhagyatott orvosi állomásra. Mikor aztán két, Darth Vader parancsait teljesítő Inkvizítor tűnik fel, nagy veszélybe sodorva Ezrát és Sabine-t, Zabnek és Choppernek ki kell valamit találni, hogyan menthetik meg őket." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. A Klónok visszatérnek beszélgetés Filonival és Baker-rel pár másodperces bejátszásokkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Hát ugy néz ki,hogy nem Baris a másik inkvizitor Szerintem meg pont, hogy még egyértelműbb lett, hogy ő az Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Szuper lesz ez, köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RoCSeV Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Szerintem meg pont, hogy még egyértelműbb lett, hogy ő az Nem nagyon vettem észre a hasonloságot. Vagy lehet rosszul láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. Ahsoka modellje sem hajaz kicsit sem a TCW-s modelljére (egyenes, keskeny orr széles turcsi helyett, hosszúkás, ovális arcforma kerek helyett stb). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. (szerkesztve) Lehet, hogy nem Baris, de akkor az egy elhibázott lehetőség lesz. Baris karaktere ordít azért, hogy harmadik alkalommal is megmérkőzzön Ashokával. Egyszerűen tökéletes folytonosságot adna a TCW-nek. Ha pedig nem Baris, akkor az egy kihagyott ziccer, 4 méterről kapufa. Szerkesztve: 2015. Szeptember 18. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 18. Bariss Jedi volt. És önerőből fordult a rend ellen. Vagyis elég önfejű sajàtos értékrenddel bír. Szóval, ha most már Sith -csatlós, abban rejlik lehetőség de talàn igényel magyaràzatot is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.