Hozzászólás ideje: 2016. Január 21.9 éve A kövi rész az ugye a Protector of Concorde Dawn lesz. A Fulcrun által betett videó nem tudom, abból van-e Ezek a rövid spotok, ha nem a Star Wars csatorna tölti fel, nem megbízható. Szerkesztve: 2016. Január 21.9 éve - Rajmesz
Hozzászólás ideje: 2016. Január 22.9 éve Sabine-el kapcsolatban egy lehetséges spoiler eszembe jutott. Rajmesz linkelt jelenetben elmondja Sabine hogy az anyja Death Watch-hoz tartozott. Sztem Sabine Bo-Katan Kryze lánya lesz.
Hozzászólás ideje: 2016. Január 22.9 éve Sabine-el kapcsolatban egy lehetséges spoiler eszembe jutott. Rajmesz linkelt jelenetben elmondja Sabine hogy az anyja Death Watch-hoz tartozott. Sztem Sabine Bo-Katan Kryze lánya lesz. ez tetszene, főleg mert akkor Obi-wan kb a nagybácsija!
Hozzászólás ideje: 2016. Január 22.9 éve Hát azt adnám Eszembe jutott egy kérdés remélem ide illik. Az Inkvizítoroknak pontosan milyem tipusú a TIE vadászuk? (Tudjátok, hajlítottak a szárnyai)(Google nem volt a barátom )
Hozzászólás ideje: 2016. Január 22.9 éve Eszembe jutott egy kérdés remélem ide illik. Az Inkvizítoroknak pontosan milyem tipusú a TIE vadászuk? (Tudjátok, hajlítottak a szárnyai)(Google nem volt a barátom ) Erre gondolsz? Itt egy másik link is. Szerintem ennél többet nem nagyon lehet tudni ezekről.
Hozzászólás ideje: 2016. Január 22.9 éve Erre gondolsz? Itt egy másik link is. Szerintem ennél többet nem nagyon lehet tudni ezekről. Igen, pomtosan erre, köszi. Akkor csak simán TIE advanced v1.
Hozzászólás ideje: 2016. Január 23.9 éve Sabine-el kapcsolatban egy lehetséges spoiler eszembe jutott. Rajmesz linkelt jelenetben elmondja Sabine hogy az anyja Death Watch-hoz tartozott. Sztem Sabine Bo-Katan Kryze lánya lesz. Filoni még az első évad előtt elmondta egy interjúban, hogy Sabine és Satine semmiféle rokonságban nem állnak, tehát Sabine nem lehet Bo-Katan lánya, hiszen akkor Satine a nagynénje lenne. Szerintem még leginkább Rook Kast lehet az anyja, a Son of Dathomir-ból, bár még ez is kétséges, hiszen Sabine azt mondja a családja a Vizsla-házhoz tartozik, és nem tartom valószínűnek, hogy az anyja követte volna Pre Vizsla gyilkosát. Egyébként Sabine elismerten "ázsiai" származású, és sem Bo-Katan, sem Rook Kast nem tűnnek annak. Igaz az "ázsiai származásba" a kevert származás is belefér, tehát ettől még lehet Rook Kast és egy ázsiai pali gyereke. Más: a Recon-ban figyeltétek a következő epizód előzetest 4:50-nél? Az a szétrobbantott bolygó csak nem Mandalore? Szerkesztve: 2016. Január 23.9 éve - Werebazs
Hozzászólás ideje: 2016. Január 24.9 éve Rebels áttekintő a következő részek történéseiről. http://playmagyarorszag.net/blog/star-wars-rebels-attekinto/
Hozzászólás ideje: 2016. Január 27.9 éve Kint mikor lesz az új rész? Ma, 27-én. Szerkesztve: 2016. Január 27.9 éve - luke19
Hozzászólás ideje: 2016. Január 27.9 éve Igen, és Ody, epizódkép csak este 8 utàn lesz holnap. Melóban nem megy, mert max tabletről leszek...
Hozzászólás ideje: 2016. Január 28.9 éve Megérkezett Kisscartoonra a The Protector of Concorde Dawn (itt 12. részként emlegeti). Lehet nézni HD-ban és FHD-ban. Szerkesztve: 2016. Január 28.9 éve - Rajmesz
Hozzászólás ideje: 2016. Január 29.9 éve Egy nagyon fontos EU-s karakter lehetséges 3.évados cameo-ról pletykálnak. http://makingstarwars.net/2016/01/rumor-the-largest-cameo-in-star-wars-rebels-chistory/
Hozzászólás ideje: 2016. Január 29.9 éve No, ennek örülnék. Erről jut eszembe, múltkor eszembe jutott, hogy akár Mara Jade is visszatérhetne, mint inkvizítor.
Hozzászólás ideje: 2016. Január 29.9 éve Egy nagyon fontos EU-s karakter lehetséges 3.évados cameo-ról pletykálnak. http://makingstarwars.net/2016/01/rumor-the-largest-cameo-in-star-wars-rebels-chistory/ Jaj ez nagyon jó lenne.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.