csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. Köszi csoli a guide képet! Szívesen! Erről jut eszembe! Nagyon várom a guide-ok frissülését. A Call és az azt követőek hiányoznak még és idén is készítek wördös nyomtatható "rajongói füzetkét". Persze ahogy eddig, nektek is felteszem majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. Egyszer biztos elkészül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. Egyre jobban felerősödnek azok a pletykák miszerint a Rebels 3. évaddal vége és helyette jön egy új sorozat. http://www.starwarsunderworld.com/2016/04/rumor-star-wars-rebels-to-end-after.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. Volt egy ilyen pletyka korábban, hogy még egy évad lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. Egyre jobban felerősödnek azok a pletykák miszerint a Rebels 3. évaddal vége és helyette jön egy új sorozat. http://www.starwarsunderworld.com/2016/04/rumor-star-wars-rebels-to-end-after.html Nekem jó, csak szép kerek legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. (szerkesztve) Nekem jó, csak szép kerek legyen. Tervek szerint a karakterek sorsa nem zárulna le TV filmek vagy DVD filmek vagy VOD formában folytatódna. Szerkesztve: 2016. Április 3. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. Az b*szna be. Úgy értem, ez a TCW után kicsit dühítő lenne. Annak is simán lehetett volna már néhány TV filmje (a Son of Dathomir, a befejezetlen epizódok, a sokat emlegetett sorozatzáró a mandalore-i csatával, ezek mint elkészülhettek volna), erre meg a Rebels már kapna. Egyik szemem sírna, a másik nevetne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 3. (szerkesztve) Kicsit kapkodás szaga van nekem, mintha nagyon megakarnák lovagolni az Ep7 sikerét és nem bírnak várni, jobban örülnék azért 4 évadnak, de ha csak 3 lesz akkor tényleg az lenne a legjobb ha minden szálat elvarrnának és így kaphatnánk egy nagyon erős és tömény évadot. Az Ep6 és 7 közötti sorozat pedig remélem azt az időszakot mutatja majd be, amikor Ben Solo elindul a jedik útján majd idővel Kylo Renné válik, remélem nem ragaszkodnak majd ahhoz, hogy nosztalgiázzanak és mindenképp a fiatal Luke Han és Leia kell, hogy középpontban legyen, pár hónappal a Jedi visszatér után. Szerkesztve: 2016. Április 3. - Palpi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. (szerkesztve) Mivel én három megnézés és a kezdeti "meh" reakció után eljutottam odáig, hogy csaknem annyira utáljam a Fanservice Awakens-t, mint a Legends Yuuzan Vong-jait, engem per pillanat krvára nem tud izgatni egy post-EP6 sorozat lehetősége, még úgysem ha Filoni lenne annak is a feje. Ez a véleményem valószínűleg csak akkor változna, ha az EP8 tényleg csinál is valami epikusat és azt tényleg baromi jól. Szóval reménykedem az esélyek ellen, hogy még legalább két évadot kapjon a Rebels. Szerkesztve: 2016. Április 4. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Kevésbé értem, hogy miért ne futhatna egy darabig akár két sorozat is. Kivéve persze, ha a következő sorozat folytatja a Lázadókat, csak más korszakban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Kevésbé értem, hogy miért ne futhatna egy darabig akár két sorozat is. Kivéve persze, ha a következő sorozat folytatja a Lázadókat, csak más korszakban. Szerintem üzleti szempontok miatt nem fog egyszerre kettő futni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Szerintem üzleti szempontok miatt nem fog egyszerre kettő futni. Szerintem ez meg butaság. A Star Trek sorozatoknál is volt olyan amikor kettő ment egyszerre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Szerintem ez meg butaság. A Star Trek sorozatoknál is volt olyan amikor kettő ment egyszerre. Elismerem nem értek hozzá. De nagyon csodálkoznék, ha így el lennénk kényeztetve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Szerintem ez meg butaság. A Star Trek sorozatoknál is volt olyan amikor kettő ment egyszerre. Maximálisan az, hiszen nem csak a Star Trekek, de a Stargate-ek, a CSI-ok, az NCIS-ek, meg még rengeteg sorozat fut párhuzamosan, és nemhogy kettő, olykor három-négy is. Szóval szerintem vagy nem gondoltak erre, vagy nem akarnak egyszerre két sorozatra költeni, mert az azért anyagilag megterhelő lehet, hiszen még animációs sorozatnál is két személyzet kell. Olyat meg azért szerintem senki sem akar, hogy egy csapat vigyen két sorozatot, mert abban nekünk nem lesz köszönetünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. ... vagy nem akarnak egyszerre két sorozatra költeni, mert az azért anyagilag megterhelő lehet, ... Az "üzleti szempont"-nak ez imegfelel! Szóvl mégsem vagyok olyan butus! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Korábban olvastam itt, hogy az inkvizítorok ahogy feltünnek úgy hamar meg is ölik őket. Filoni szándékosan nem akarja hogy az OT felé közeledve bekavarjanak. Nos ennek vonatkozni kellene a hőseinkre is, Kanan-ra és Ezrára, Ashokára is. Mi lesz a sorsuk? Vader és Palpatine mindvégig Obi Want és Yodát kereste a IV. rész óta mint utolsó jediket. Kettőt, nem pedig ötöt. Én úgy gondolom hogy mindhármójuk az OT-ra már meghalt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Nos ennek vonatkozni kellene a hőseinkre is, Kanan-ra és Ezrára, Ashokára is. Mi lesz a sorsuk? Ahsoka és Kanan szerintem komolyabb megerőltetés nélkül kiírhatóak, nem kell nagy zseninek lenni hozzá. Ezra az igazán kritikus, megölni szvsz nem fogják merni, úgyhogy ott tényleg nagyon nagyfokú ügyességre lesz szükség. Főképp azért, mert már Ahsoka-nál is rezgett a léc a TCW-ban. Végül persze remekül megoldották, csak ugye azzal egy lehetséges megoldást (a nagyon kevés közül) ki is lőttek, hiszen hasonló jellegűvel már izzadtságszagú lenne Ezra-nál is előjönni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Itt a finálé panel. Biztos sokk érdekes dolog elhangzik rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 4. Hú! A lényeget valaki pötyögje be! Gondolom tudjátok mire gondolok! köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. (szerkesztve) Megnéztem a felét a lent belinkelt videónak (a rajongói kérdéseket, majd később megnézem), és 2 dolog van amit kiemelnék belőle: Filoni-ék sokáig gondolkoztak, hogy legyen-e egy olyan epizód, ahol Vader szemszögéből látjuk a dolgokat. Az alapötlet az lett volna, hogy vadászik, és a rész közben mindenki azt hitte volna, hogy a Ghost legénységére, vagy Ahsokára, de a végén kiderült volna, hogy végig Maulra hajt. Szerintem annak ellenére, hogy megtörte volna a sorozat eddigi formátumát (azt, hogy a Ghost legénységét követjük), mindenféleképp érdekes lett volna megnézni, hogy mivel üti el Vader a napjait a Birodalom fénykorában. Arról nem is beszélve, hogy sokkal jobb bevezetése lett volna Maulnak, mint amilyet végül kaptunk. A másik, hogy kérdezték Filonit Ahsoka sorsáról a Rebels-ben, és erre félig viccelve azt válaszolta, hogy attól függ, hogy hány évadot kapnak még. Ebból kiindulva lehetséges, hogy még nincs előre meghatározva, hogy hány évad lesz még, vagy ha már meg van, akkor is készek arra, ha esetleg kapnának még egy ajándék évadot, akkor tovább vigyék Ahsoka (és a Ghost) történetét Szerkesztve: 2016. Április 8. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2016. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 8. Megnéztem a felét a lent belinkelt videónak (a rajongói kérdeéseket, mejd később mengézem), és 2 dolog van amit kiemelnék belőle: Filoni-ék sokáig gondolkoztak, hogy legyen-e egy olyan epizód, ahol Vader szemszögéből látjuk a dolgokat. Az alapötlet az lett volna, hogy vadászik, és a rész közben mindenki azt hitte volna, hogy a Ghost legénységére, vagy Ahsokára, de a végén kiderült volna, hogy végig Maulra hajt. Szerintem annak ellenére, hogy megtörte volna a sorozat eddigi formátumát (azt, hogy a Ghost legénységét követjük), mindenféleképp érdekes lett volan megnézni, hogy mivel üti el Vader a napjait a Birodalom fénykorában. Arról nem is beszélve, hogy sokkal jobb bevezetése lett volna Maulnak, mint amilyet végül kaptunk. A másik, hogy kérdezték Filonit Ahsoka sorsáról a Rebels-ben, és erre félig viccelve azt válaszolta, hogy attól függ, hogy hány évadot kapnak még. Ezek lehetséges, hogy még nincs előre meghatározva, hogy hány évad lesz még, vagy ha már meg van, akkor is készek arra, ha esetleg kapnának még egy ajándék évadot, akkor tovább vigyék Ahsoka (és a Ghost) történetét Hihetetlen, hogy Ahsoka milyen karriert futott be. Lassan ott tartunk, a rajongók nagy részét jobban érdekli a kis togruta sorsa, mint a lázadás a Birodalom ellen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 8. Ebben azért közrejátszik az is, hogy az OT-nak hála tudjuk mi lesz a Lázadással a sorozat után, amíg Ahsoka sorsát ezen a bolygón talán csak Filoni ismeri Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 8. (szerkesztve) Köszi Nabopolasszar hogy leírtad. Pont az ilyen dolgokat vártam a 2. évadtól mint ez a Vader-es és ezért lett nekem csalódás ez az idei évad. Az a ajándék évad valószínűleg a TV filmek lesznek ahol tovább viszik a Ghost történetét. Szerkesztve: 2016. Április 8. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 8. Köszi Nabo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. A Batman v Superman: Dawn of Justice film hatására és a filmzeniével felhasználva valamelyik este poénból csináltam egy Ahsoka v Darth Vader: Twilight of the Apprentice videót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Nagyon hangulatos lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Ja, nem rossz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Fulcrum! Már a korábbi munkáidat is méltattam, ez most sincs másként! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Jó lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Thanks everybody. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.