Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Ha mondjuk a toprawai csatával végződne, az tényleg jó lenne. A TCW-nek három éves történetmesélésbe is sikerült rengeteg jó sztorit belegyömöszölni, most a Rebels-nek van egy bő 5 éves intervalluma. Ez rengeteg anyagot jelenthet, a határ a végtelenségnél és azon túl van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. majd a legutolsó évad végén kulcsszerepe lesz a Rebels főszereplőinek a tervek megszerzésében, esetleg hősiesen meghal az egyikük és még pont áttudja küldeni a terveket a Tantive IV-re. Csak hogy gonoszkodjak egy kicsit: az EU ezt pont így írta meg már réges-régen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Hmmm... Egy kicsit talán elnagyoltabb az animáció, mint a TCW-ben, de valamelyest hasonlít rá. Persze a képek még nem jelentenek semmit, látnunk kell mozgásban az egészet. Az Inkvizítor engem a Fiúra emlékeztetett, de ezzel nyilván nem vagyok egyedül. A fénykardjának kialakítása, még ha nem is praktikus, de nagyon tetszik! És ha e mellé minőségi történeteket kapunk, akkor azt hiszem, hogy meg leszek elégedve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Csak hogy gonoszkodjak egy kicsit: az EU ezt pont így írta meg már réges-régen És ha jól rémlik, vagy öt szál kapcsolódik bele, túlbonyolítva a dolgot, csak, hogy gonoszkodjak kicsit. Viccet félre téve, ízért örülnék, ha látnánk is ezt az első nagy győzelmet. Akármilyen (jó) történettel is jutnak el oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Csak hogy gonoszkodjak egy kicsit: az EU ezt pont így írta meg már réges-régen Már, hogy a Rebels főszereplői hősiesen részt vesznek a Halálcsillag terveinek a kijuttatásában? Akkor az EU írók úgy tűnik a jövőbe látnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Rebels Concept art Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Mondjuk az igaz, hogy fiatalokat neveztek meg főszereplőknek, de szerintem ez rendben is van, hisz besorozandó "katonákról" beszélünk. Ja és mindannyiunk kedvence, BAT megosztotta magvas véleményét az új sorozatról. "JAJ NE!!!! EZ KOMOLY???? TÉNYLEG EZ LESZ AZ ÚJ ANIMÁCIÓS SOROZAT? ÉG A POFÁMRÓL A BŐR, HOGY VALAHA IS A SZÁMÍTÓGÉPES GRAFIKÁVAL FOGLALKOZTAM! ELÉG LETT VOLNA, HA AZ UTCÁRÓL BESZAKADT DILETTÁNSKÉNT PRÓBÁLOK ÉRVÉNYESÜLNI, MINT AZOK, AKIK EZT MŰVELIK A STAR WARS VILÁGÁVAL!!!" :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Már, hogy a Rebels főszereplői hősiesen részt vesznek a Halálcsillag terveinek a kijuttatásában? Akkor az EU írók úgy tűnik a jövőbe látnak Nem a Rebels főszereplői, hanem annak a sztorinak az egyik főszereplője, de ezt biztosan magad is tudod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. (szerkesztve) Rebels Concept art Szuper kép! Kíváncsi vagyok mi lesz a nevük vagy a számuk azoknak az 5 hajtóműves szállítógépeknek. A szerepükre is kíváncsi lennék. köszi Sky ezt a másik propaganda plakátot! Annyira Birodalmi. Bringing jobs and prosperity to Lothal. Szerkesztve: 2013. Október 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. (szerkesztve) Ugye ez hivatalos?? Mert nagyon-nagyon jó!! Sőt, annál is jobb!! Szerkesztve: 2013. Október 13. - Brodie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Elsőosztályú a Disney marketing gépezete! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Szerintem ez nem fan munka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. "I want you for Imperial Army!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Szerintem ez nem fan munka. Ez nem lehet a sorozatból, mert ott a plakát feliratnak "aurebesh"-nek kellene lennie, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. A 30-as 40-es évek propaganda poszterei keverednek a 70-es évek stílusával, elképesztően hangulatos! Amíg az egeres cég ilyen kreatív dolgokkal lép elő, addig én nagyon fogom csípni őket! Különben a képen a fickó egy kissé talán tényleg Miyazaki-s. Azt jól látom, hogy a régi Alderaan concept-ből egy gyár lett, körbeépítve? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. (szerkesztve) Tényleg hasonlít "arra" az Alderaan konceptre. Ez viszont tuti, hogy a Lothal -on lévő Sienar gyár. Azt is észrevettétek, hogy a kép milyen oldalról származik? Úgy érzem magam mint Jake Sully az Avatar -ban. Megfordult bennem minden. Nem hittem volna ezt pár napja, amikor a teaser miatt elég nagy csalódottságot éreztem. Erre egy ilyen tökéletese prezentációval előállni. Szinte minden kételyem tovaszállt. Szerencsére nem Zééé komának lett igaza. Amikor láttam kik dolgoznak a sorozaton azonnal megnyugodtam. A TCW lelkei ott vannak és ez nálam garancia a minőségre. Szerkesztve: 2013. Október 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Rebels Concept art Ez de k*rva jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Ugye ez hivatalos?? Mert nagyon-nagyon jó!! Sőt, annál is jobb!! Igen, elvileg hivatalos. Egyébként erről az oldalról származik. Kíváncsi vagyok, mi készül itt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Mindkét kép iszonyú jól néz ki, de a plakát talán egy picivel jobban tetszik. Nagyon ötletes! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Ezek annyi jó sejtelmet hordoznak. Ody, szerintem azok az 5 hajtóművesek átalakított Gozanti cirkálók, mint amilyeneket mutattak a panelen. Amúgy ki ez a szivar, akit BAT-nek hívtál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Szóra sem érdemes Merr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Ez még régebbi de illik ehhez a plakáthoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Jó sok olvasnivaló volt ma... Minden tök jó, de nem megy ki a fejemből, hogy egy? ilyen inkvizítor hogy tudta levadászni a Jediket... Persze, majd meglátjuk, de nekem egyelőre az is furcsa, hogy Vader meg a Császár mellett volt(ak) még hasonló erővel bíró, Sötét Oldalhoz tartozó valakik. Ha meg igen, akkor már a TFU sem olyan nagy hülyeség. Nem tudom, én úgy gondolom, jónéhány túlélő Jedibe beletörne a dupla kardja. Pl. Ashoka... Vagy a keményebb diót mind Vader intézi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. (szerkesztve) Tetszenek az újdonságok! Csak így tovább, jó lesz ez! ezt láttátok? valós lehet ez? Szerkesztve: 2013. Október 13. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Tetszenek az újdonságok! Csak így tovább, jó lesz ez! ezt láttátok? valós lehet ez? Azt olvastam ma valahol, hogy a Hasbro hamarosan piacra dobja a Rebels figurasorozatát. Szóval lehet, valós. Mara Jade egyenesen az EU-ból. Király! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Azt olvastam ma valahol, hogy a Hasbro hamarosan piacra dobja a Rebels figurasorozatát. Szóval lehet, valós. Mara Jade egyenesen az EU-ból. Király! Sajnos kamu lesz ez bocs, ez a hivatalos akciófigura design.. http://starwars.com/news/star-wars-rebels-action-figure-packaging-revealed.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Hála isten, mert szerintem szörnyen nézne ki... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Igazi fan munka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 13. Minden tök jó, de nem megy ki a fejemből, hogy egy? ilyen inkvizítor hogy tudta levadászni a Jediket... Persze, majd meglátjuk, de nekem egyelőre az is furcsa, hogy Vader meg a Császár mellett volt(ak) még hasonló erővel bíró, Sötét Oldalhoz tartozó valakik. Ha meg igen, akkor már a TFU sem olyan nagy hülyeség. De hát Dooku mellett is volt Ventress, egy ideig Palpatine beleegyezésével és tudtával. Amig az inkvizitorokból nem képeznek sitheket addig szerintem nincs gáz. Jedikkel pedig olyanok is vették már fel a kesztyűt akik még csak nem is erőhasználók (Grievous, mandaloriaiak). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.