MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 7. Hasonlót várok én is, mind Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 7. Inkvizítor egész pofás a harci járgányra tett szert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 7. Egy új TIE vadász típus, yeee. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 7. Tényleg nagyon jól néz ki! Dzséjt máris itt egy új hajó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 7. Hátha ez is kijön lego formában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 7. Gondolom Vader Tie fighterének az elődje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 7. Eddig úgy láttam nem esett szó róla, de - spin-off ide, vagy oda - én Boba Fettet is szívesen látnám a sorozatban egy arc erejéig feltűnni. Egyébként a fejvadászok remélem még komolyabb szerepet kapnak ebben a korszakban, már a TCW is foglalkozott velük, a birodalmi érában pláne lenne létjogosultságuk. (Esetleg még Bossk is jöhetne.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 8. Tényleg nagyon jól néz ki! Dzséjt máris itt egy új hajó. Bezony, és egyből egy TIE. Szeretem a TIE vadászokat, főleg a hangjukat. De jó lesz újra ezeket a szutykokat látni, ahogy tömegesen pusztulnak, mert egymásba mennek, vagy valami éppen arra járó űrszemétnek ütköznek, vagy mert ők képtelenek eltalálni egy böszöm nagy hajót, de az simán leszedi őket. Hátha ez is kijön lego formában. Remélem. A filmes TIE vadászok mindegyik fajtája megvan (az EU-ból meg csak a Droid, a Defender és a Tank jött ki), jó lenne ezt is melléjük tenni. Gondolom Vader Tie fighterének az elődje. Elviekben Vader TIE vadásza lehetne ennek az elődje, hiszen az az X1-es. Ez inkább egy TIE/LN elődnek tűnik, a szárnyak ugyanis az Eta-2-es Jedi Vadászokról (vagy a Scimitarról) vannak. Ugyanúgy ívesek, belül vannak a sötét akármicsodák (fénygyűjtő receptorok?), és mintha csuklók is lennének a tövében, úgyhogy lehet, hogy ugyanúgy bezárhatóak, például ha hiperhajtómű-gyűrűre kapcsolódik. Eddig úgy láttam nem esett szó róla, de - spin-off ide, vagy oda - én Boba Fettet is szívesen látnám a sorozatban egy arc erejéig feltűnni. Egyébként a fejvadászok remélem még komolyabb szerepet kapnak ebben a korszakban, már a TCW is foglalkozott velük, a birodalmi érában pláne lenne létjogosultságuk. (Esetleg még Bossk is jöhetne.) Szerintem a fejvadászokból nem lesz hiány. Van egy olyan érzésem, hogy Kananékat ők is hajtani fogják. Ugyanígy eléggé biztosnak tűnik Jabba feltűnése is. Az alvilágra szépen rámentek a TCW-ben is, itt pedig már a főszereplők "alvilági" figurák, törvényen kívüliek, akik nem Coruscant felsőbb tornyaiban, és nem is Naboo királyi palotájában fogják meghúzni magukat. Kevesebb lesz a szenátor és a főtiszt, több a gengszter és a fogdmeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 8. A Rebels Report szerint e hónapban sok hír fog érkezni a Rebels háza tájékáról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 8. Épp itt az ideje, lassan premier lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 8. Na, már meg is érkezett az első új klip a Rebels-ből, ami ennek a videónak a végén található: http://www.youtube.com/watch?v=1S32k1YdFW4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 8. (szerkesztve) Több okból is várós az idei SDCC, köztük a Rebels miatt. Kíváncsi vagyok, milyen infókkal leszünk gazdagabbak. Egy konkrét premierdátumot pl. már illő volna bejelenteni. Szerkesztve: 2014. Július 9. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 9. Jó ez az előzetes! Miért van olyan érzésem, hogy Chopper az EPVII -ben is fel fog tűnni? A kis részlet pedig vicces. Sky képe meg döbbenetes milyen szép, csak úgy mint a hivatalos plakát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 9. Jó ez az előzetes! Miért van olyan érzésem, hogy Chopper az EPVII -ben is fel fog tűnni? A kis részlet pedig vicces. Sky képe meg döbbenetes milyen szép, csak úgy mint a hivatalos plakát. A filmekben Artu-é pálya, ha esetleg mégis akkor csak cameo szinten szerintem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 9. Én is csak mellékszereplő félére gondoltam, R2 -t nem lehet lecserélni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. (szerkesztve) Kaptunk egy képet Kallus ügynökről is. Szerk.: ...és egy videót is. Szerkesztve: 2014. Július 10. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. Hahah awesome szakáll, nekem is ilyen van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. Érdekes egy ellenfél lesz Kallus. Első blikkre megnyerő alfőgonosz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. Egyébként csak én vélek felfedezni egy t-alakú szemrést a sisakon amit tart? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. (szerkesztve) Tényleg van rajta egy hasonló forma. Mutatós mandis satyója van az ügynök bátyónak. Szerkesztve: 2014. Július 10. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. Hát, végül is van benne valami. A klón páncélok a mandi páncélok alapján készültek, azoknak a leszármazottjai meg a birodalmi páncélok, lehet ezt a párhuzamot akarták megragadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. Vagy a csóka egy mandalóri és olyan badass, hogy Palpi meg Vader megengedte neki, hogy saját páncélt hordjon, vagy a birodalmi páncélt mandisra átalakítva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. Az se lenne egy rossz felállás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. Időközben a videó már felkerült a YouTube-ra is: http://www.youtube.com/watch?v=7zstnZrz_3M&feature=youtu.be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. Újabb nagyszerű karakter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 11. Vagy a csóka egy mandalóri és olyan badass, hogy Palpi meg Vader megengedte neki, hogy saját páncélt hordjon, vagy a birodalmi páncélt mandisra átalakítva Erre még nem is gondoltam pedig jobban megnézve lehet ez a Kallus egy Mandalore -i is. Érdekes párhuzam lenne lánnyal aki épp a másik oldalon áll.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 11. Van egy pillanat(3:02-04), mokor a karakter-design kék, majd fehérre vált..Csak nem Thrawn-ra hajazott volna egy elképzelés szerint, amit később elvetettek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 11. A sorozat bemutatója szeptember 25-től érkezik a Disney XD-re az Egyesült Királyságba rövidfilmek formájában. A tervezett premier október 24-én lesz egy egyórás különkiadásként. Maga a sorozat november 6-tól lesz látható a Disney XD-n, 2015 májusától pedig a Disney Channelen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 11. Hát nem lett Mandi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 11. A sorozat bemutatója szeptember 25-től érkezik a Disney XD-re az Egyesült Királyságba rövidfilmek formájában. A tervezett premier október 24-én lesz egy egyórás különkiadásként. Maga a sorozat november 6-tól lesz látható a Disney XD-n, 2015 májusától pedig a Disney Channelen. Olyan soká kezdődik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.