Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én mindig adtam Eric -ék szavára (IGN), a TCW -t is nagyon szerették, de kritikusak is voltak ha kellett. Engem is megnyugtatott ez a kis összefoglaló. Kezd átállni az agyam a klasszikus éra világára, de még kell neki impulzus. :)

Hozzászólás ideje:

- A Sötét Oldal csírája jelen van Kananben, mert valami történt vele a múltban. Még fiatal srác volt a 66-os során.

- Obi-Wan többet fog szerepelni, mint azt a trailerben láthattuk.

- Bár a sorozat karaktereinek meg kell állniuk a saját lábukon, Filoni szerint őrültség lenne azt feltételezni, hogy senki sem fog feltűnni a TCW-ből.

E három infónak különösen örülök. :) Úgy tűnik igazam lett Kanan-nal kapcsolatban.

Hozzászólás ideje:

Tetszik a fülemnek ez a dicsérő beszéd. Ha már IGN-Amynek ennyire bejön (rohadt mázlis ördög), akkor remek sorozatindító elébe nézünk. Kicsit úgy is tekinthetünk a premierre, mint a TCW mozifilmre, meglátjuk, megállja-e a helyét egy egyórás epizód. Bárcsak a TCW-ben is lettek volna ilyen hosszú részek. :D

Szerkesztve: - Merr-Sonn

Hozzászólás ideje:

Szerintem a Rebels egyik előnye a TCW-hez képest a szérializált stílus lesz az epizódikus ellenében. Jó lesz hétről-hétre várni az aktuális részt. :)

Hozzászólás ideje:

És majd jönnek az ilyen rész végi narrációk: "Vajon kikeverednek hőseink a szorult helyzetükből...", "meg fogja-e tenni XY amire kérték..." "...megtudhatjátok a következő epizódból" :D

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:

És majd jönnek az ilyen rész végi narrációk: "Vajon kikeverednek hőseink a szorult helyzetükből...", "meg fogja-e tenni XY amire kérték..." "...megtudhatjátok a következő epizódból" :D

Az gáz lenne. :D Megmondom őszintén, a TCW részek elején sem szerettem a narrációt.

Hozzászólás ideje:

Nyakon is vágnám őket. :D Meg jönne valami komor hang az elején, és mondaná, hogy "Az előző rész tartalmából:".

Hozzászólás ideje:

Csoli! Tudsz nekem ebből a wookie-s képből avart csinálni? :D

Hogyne. Most mobilról vagyok, de este 8 után meglesz.

Amúgy van egy izlésed... :) ja és milyen legyen? Csak a központi figura, vagy az egész?

Ja és a próféta szóljon belőled az augusztusi premierrel kapcsolatban!

szerk.: a megfelelő topicban a kért avatar(ok)!

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Dave Filoni - Freddie Prinze Jr. ("Kanan hangja") - Vanessa Marshall ("Hera hangja") Comic Con interjú

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Dave Filoni - Simon Kinberg Comic Con interjú

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Szóval a biztonság kedvéért, csak ha véletlen végzetes rendszerhiba kövekezne be, előbb az Inkvizítorral reptetik Vader x1-esét. :D

Szerkesztve: - Merr-Sonn

Hozzászólás ideje:

Lehet lesz némi újraértelmezés, és ez lesz az X1, Vaderé pedig az X2. Egy korábbi képen, ha jól vettem ki, ennek még nincs meg az a törzsnyúlványa, ami Vader TIE vadászán van (elvileg az a hiperhajtómű, de ugye a gépek technikai leírásai is mentek a levesbe).

Hozzászólás ideje:

Pár infó morzsa. A verebek azt csiripelik, hogy Greg Weisman már nem szerepel a második évad írói között. Lehetséges, hogy más Star Wars projektben kapott munkát. Mindenesetre érdekes, hogy az egyik vezető író és Rebels kreátor lelép már az első évad után.

A másik hír szerint, a német Disney XD szeptemberben háromszor is leadja kedvcsináló gyanánt a premier epizód első hét percét. Érdekes reklám, de én tuti nem fogom megnézni. És már megint a németek... :)

Samstag 6.9., 13:50 Uhr, Disney XD

Sonntag 7.9., 11:55 Uhr, Disney XD

Freitag 12.9., 17:50 Uhr, Disney XD

Hozzászólás ideje:

Alap. :) Több helye van itt, mint a TCW-ben volt - annak ellenére, hogy ott is jó szerepe volt. De akárhogy is, Boba mindig ep4-5-6-os szereplő marad. Meg különben is, meg kell tudnunk, miért hívta fel Vader a figyelmét külön arra, hogy nem dezintegrálva akarja a fogjokat. :D

Hozzászólás ideje:

Az. Nem tudom eldönteni, hogy ez most rajz, vagy már a kész sorozatból van? :)

Szerintem a kész epizódból. Legalábbis erre enged következtetni, hogy a Rebels Facebook oldalán jelent meg a következő szöveggel:

"At 8:45P, following Phineas and Ferb Star Wars, Disney XD is giving you a first look at Star Wars Rebels. Don't miss it!"

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.