Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 25. Én mindig adtam Eric -ék szavára (IGN), a TCW -t is nagyon szerették, de kritikusak is voltak ha kellett. Engem is megnyugtatott ez a kis összefoglaló. Kezd átállni az agyam a klasszikus éra világára, de még kell neki impulzus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 25. - A Sötét Oldal csírája jelen van Kananben, mert valami történt vele a múltban. Még fiatal srác volt a 66-os során. - Obi-Wan többet fog szerepelni, mint azt a trailerben láthattuk. - Bár a sorozat karaktereinek meg kell állniuk a saját lábukon, Filoni szerint őrültség lenne azt feltételezni, hogy senki sem fog feltűnni a TCW-ből. E három infónak különösen örülök. Úgy tűnik igazam lett Kanan-nal kapcsolatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 25. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 25. Levetítették az első részt is SDCC -n! Itt van egy írás róla! Huh köszi, de nekem erről kéne egy magyar összefoglaló.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 25. Csoli! Tudsz nekem ebből a wookie-s képből avart csinálni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 25. (szerkesztve) Tetszik a fülemnek ez a dicsérő beszéd. Ha már IGN-Amynek ennyire bejön (rohadt mázlis ördög), akkor remek sorozatindító elébe nézünk. Kicsit úgy is tekinthetünk a premierre, mint a TCW mozifilmre, meglátjuk, megállja-e a helyét egy egyórás epizód. Bárcsak a TCW-ben is lettek volna ilyen hosszú részek. Szerkesztve: 2014. Július 25. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 25. Szerintem a Rebels egyik előnye a TCW-hez képest a szérializált stílus lesz az epizódikus ellenében. Jó lesz hétről-hétre várni az aktuális részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 26. (szerkesztve) És majd jönnek az ilyen rész végi narrációk: "Vajon kikeverednek hőseink a szorult helyzetükből...", "meg fogja-e tenni XY amire kérték..." "...megtudhatjátok a következő epizódból" Szerkesztve: 2014. Július 26. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 26. Filoni megerősítette, hogy bár a sorozat októberben kezdődik, a pilot részt sokkal előbb mutatják be. Ha engem kérdeztek akkor augusztusban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 26. És majd jönnek az ilyen rész végi narrációk: "Vajon kikeverednek hőseink a szorult helyzetükből...", "meg fogja-e tenni XY amire kérték..." "...megtudhatjátok a következő epizódból" Az gáz lenne. Megmondom őszintén, a TCW részek elején sem szerettem a narrációt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 26. És majd jönnek az ilyen rész végi narrációk: "Vajon kikeverednek hőseink a szorult helyzetükből...", "meg fogja-e tenni XY amire kérték..." "...megtudhatjátok a következő epizódból" Nyakon is vágnám őket. Meg jönne valami komor hang az elején, és mondaná, hogy "Az előző rész tartalmából:". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 26. (szerkesztve) Csoli! Tudsz nekem ebből a wookie-s képből avart csinálni? Hogyne. Most mobilról vagyok, de este 8 után meglesz. Amúgy van egy izlésed... ja és milyen legyen? Csak a központi figura, vagy az egész? Ja és a próféta szóljon belőled az augusztusi premierrel kapcsolatban! szerk.: a megfelelő topicban a kért avatar(ok)! Szerkesztve: 2014. Július 26. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. (szerkesztve) Dave Filoni - Freddie Prinze Jr. ("Kanan hangja") - Vanessa Marshall ("Hera hangja") Comic Con interjú Szerkesztve: 2014. Július 27. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. (szerkesztve) Dave Filoni - Simon Kinberg Comic Con interjú Szerkesztve: 2014. Július 27. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. (szerkesztve) Szóval a biztonság kedvéért, csak ha véletlen végzetes rendszerhiba kövekezne be, előbb az Inkvizítorral reptetik Vader x1-esét. Szerkesztve: 2014. Július 27. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 28. Lehet lesz némi újraértelmezés, és ez lesz az X1, Vaderé pedig az X2. Egy korábbi képen, ha jól vettem ki, ennek még nincs meg az a törzsnyúlványa, ami Vader TIE vadászán van (elvileg az a hiperhajtómű, de ugye a gépek technikai leírásai is mentek a levesbe). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 30. Pár infó morzsa. A verebek azt csiripelik, hogy Greg Weisman már nem szerepel a második évad írói között. Lehetséges, hogy más Star Wars projektben kapott munkát. Mindenesetre érdekes, hogy az egyik vezető író és Rebels kreátor lelép már az első évad után. A másik hír szerint, a német Disney XD szeptemberben háromszor is leadja kedvcsináló gyanánt a premier epizód első hét percét. Érdekes reklám, de én tuti nem fogom megnézni. És már megint a németek... Samstag 6.9., 13:50 Uhr, Disney XD Sonntag 7.9., 11:55 Uhr, Disney XD Freitag 12.9., 17:50 Uhr, Disney XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 30. És már megint a németek... Igen, náluk nagyon él az sw. Így kell ezt csinálni. De én sem fogom megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 30. Nem sok értelmét látom az efféle kedvcsinálónak, de lelkük rajta. Akkor se nézném meg egyébként ha angolul jönne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 30. Sokan nem bírják ki, és megnézik. Én tudok várni, tehát ezt a lehetőséget én is kihagyom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Boba a Rebels -ben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Alap. Több helye van itt, mint a TCW-ben volt - annak ellenére, hogy ott is jó szerepe volt. De akárhogy is, Boba mindig ep4-5-6-os szereplő marad. Meg különben is, meg kell tudnunk, miért hívta fel Vader a figyelmét külön arra, hogy nem dezintegrálva akarja a fogjokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 4. Hangulatos kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 4. Az. Nem tudom eldönteni, hogy ez most rajz, vagy már a kész sorozatból van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 4. Nagyon mutatós. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 4. Az. Nem tudom eldönteni, hogy ez most rajz, vagy már a kész sorozatból van? Szerintem a kész epizódból. Legalábbis erre enged következtetni, hogy a Rebels Facebook oldalán jelent meg a következő szöveggel: "At 8:45P, following Phineas and Ferb Star Wars, Disney XD is giving you a first look at Star Wars Rebels. Don't miss it!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 4. Akkor valószínű csak kicsit fura volt mert olyan rajzos hatású. Egyébként ez a bemutató ma lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 4. (szerkesztve) Egyébként ez a bemutató ma lesz? Az amcsiknál igen. A premier első 7 percét vetítik majd le. Különben a franciáknál már egy az egyben megnézhető a szóban forgó bemutató! Méghozzá ezen az oldalon. Szerkesztve: 2014. Augusztus 4. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 4. Előbb a németek, most a franciák. Holnap meg lefogadom bejelentik, hogy a nepáli verzió premierje hétvégén jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.