Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Január 26. Hozzászólás ideje: 2014. Január 26. Mi lesz , ha olyan durván jó hangorgánumú angol színészek lesznek a filmbe, hogy kötelező lesz feliratosan nézni? Kérdőjel, ide, minek? A mondat így szól helyesen: kötelező lesz feliratosan nézni. Sz*rok én a Szagos XXX 3D FIX-re, ha a világ végére kell mennem, akkor sem fogom először magyarul megnézni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Január 27. Hozzászólás ideje: 2014. Január 27. Úgy látom, a többség feliratpárti, szóval ebben könnyen meg fogunk egyezni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Január 27. Emlékszem az EPIII premieren a legnagyobb teremben eredeti hanggal adták. Úgy érzem most se kell majd nagyon kutakodni egy eredeti nyelvezetű vetítés után. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Január 27. Hozzászólás ideje: 2014. Január 27. (szerkesztve) Támogatom ezt az egyébként is elfogadott direktívát! Moziban eredeti nyelven még nem láttam SW-t, dehát egyszer mindent el kell kezdeni. Szerkesztve: 2014. Január 27. - Merr-Sonn Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 7. Dzséjt említette a Corvin mozit. Szerintetek lesz esély egy éjféli premierre ott? Vagy a nosztalgia kedvéért mehetnénk a Duna Plázába is. Azt hiszem az nem akármilyen élmény lenne cirka 10 év után! Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 7. Szerintem a Corvin a legszebb és a leghangulatosabb mozi Budapesten. Ha Duna Plazában lenne ez a program és kellene, oda még lehet tudnék valami protekciót is... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 7. Én a DP -t támogatom, de csak csepp vagyok a tengerben. Válasz
Turegga Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. én is DP és az első 3 előadásra vételezek majd 1-1 jegyet mert az jóságos és azt szeretné a pocim Válasz
Forceuser Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. (szerkesztve) A DP csodás. Remélem összejön egy jófajta csapat és vetítés, közel 10 év után részt vennék már egy fórumos mozizásban!!! De persze bármi jöhet, az Alien után eltudom mondani hogy teltházzal a Corvin minimum lekaparná mindenki arcát a hangulattal! Szerkesztve: 2014. Szeptember 15. - Forceuser Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Úgy látszik összejönnek az öregek. Wilde ha tud segíteni akkor megoldhatjuk. Bár szerintem erősen limitált lesz a jegyek száma. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Azért hatalmas élmény lenne, ha rengetegen összegyűlnénk. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Ha tudok én is megyek! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Azért hatalmas élmény lenne, ha rengetegen összegyűlnénk. Az biztos, de annak is meglenne a hátránya. Esetleges 20-25 embernek nem tudunk ugyanoda jegyet venni. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Úgy látszik összejönnek az öregek. Wilde ha tud segíteni akkor megoldhatjuk. Bár szerintem erősen limitált lesz a jegyek száma. Én leszedem kamerásba azt csókolom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Aham...majd kapsz a szeneslapáttal akkorát, hogy meg se állsz a Tatooine -ig. Válasz
Turegga Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Aham...majd kapsz a szeneslapáttal akkorát, hogy meg se állsz a Tatooine -ig. létezik az időskori elhülyülés, van akinél korábban Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 16. Ahogy mondod. Abban is biztos vagyok, hogy Zééé megint nem fog eljönni erre a bulira. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Vagy esetleg felvehetned kameraval Zééé! :-) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Az EPIII -as premieren asszem Knight tagtársunk majdnem bevitte a VHS kameráját és csak az utolsó pillanatban szólt utána a teremőr, hogy hagyja ott nála. Aztán, hogy bevitte -e végül vagy nem már nem emlékszem. Valószínűleg bevitte, mert készült videó a kezdésről. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Ki az az állat, aki egy Star Wars filmet kamerás verzióban akar megnézni? Soha nem értettem ezt... amíg az emberi igénytelenség jelen van, addig sajnos lesznek ilyen kalózmásolatok is. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. (szerkesztve) Ki az az állat, aki egy Star Wars filmet kamerás verzióban akar megnézni? Soha nem értettem ezt... amíg az emberi igénytelenség jelen van, addig sajnos lesznek ilyen kalózmásolatok is. Nos, még túl fiatal vagy, ezért nem érted. Tudod, akik ott voltak a moziban, amikor a filmeket eredetileg bemutatták, azoknak a 99-es bemutató még egészen mást jelentett. Te akkor volták 9 éves, így számodra más volt az esemény jelentősége. Persze nem mindenki nézte meg kamerásan az EPI-et, de nálunk még az a sajátos esemény is megesett, hogy 5 hónappal később hozták be a filmet. Én még moziban láttam a JEdi Visszatért...a bemutatásakor. Én piciként jobban fel voltam izgulva 99-ben, mint a későbbi generáció. Egyébként máig nem bántam meg, hogy akkor megnéztem a kamerás verziót. Nekem az is hatalmas élményt jelentett. Nehéz ezt leírni és nem is akarom ezt az érzelmi aspektust magyarázni, mert hozzám tartozik....csak az enyém. Szerkesztve: 2014. Szeptember 17. - Zééé Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Én a Sithek bosszúján kívül minden részt eredeti VHS kazettán láttam először, a Sithek bosszújára betört hozzánk is az internet és letöltöttem , de volt vele meló mert nem torrentről, mert akkor még nem vágtam az ilyet, hanem 63+ kis rar fájlt kellett letöltenem egyesével ami tetű lassan jött le. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Nos, még túl fiatal vagy, ezért nem érted. Jó de itt konkrétan az EP3-as premier merült fel, ami azért nem volt annyira régen. '99-ben hagyján, hiszen a magyar premierre hónapokat kellett várni, meg akkor még más szelek is fújtak. Én azt mondom, a minőségért megéri várni. Egy EP7 esetében pl. meg főleg. Kötelezően. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Jó de itt konkrétan az EP3-as premier merült fel, ami azért nem volt annyira régen. '99-ben hagyján, hiszen a magyar premierre hónapokat kellett várni, meg akkor még más szelek is fújtak. Én azt mondom, a minőségért megéri várni. Egy EP7 esetében pl. meg főleg. Kötelezően. Lehet, hogy kikerül HD felbontásban...az Expandables 3 óta én már semmin sem csodálkozom. (Aki esetleg nem tudná, kikerült a DVD screen jóval a bemutató előtt.) Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. (szerkesztve) De én azt nem vágom, hogy egy ilyen film, mint az SW EPVII. nem ér meg egy moziban nézést? Miért kell arra "építeni", ami az Expandables 3 esetén is megtörtént? Egyébként igen, magam is láttam f*s minőségben az EP I-et, de moziban is megnéztem. EPII esetében dettó. Ott moziban láttam először, de annyira bejött, hogy mindenképpen be kellett szereznem a filmet mielőbb, és így maradt a tróger minőségű kalózfelvétel, de annak is örültem. EPIII-nál már nem volt ilyen és már az idejét sem tudom, hogy mikor láttam kamerás mozi felvételt utoljára. Nem arra építek, hogy majd beszerzem így a filmet, hanem arra, hogy ott legyek a premieren a moziban! Szerkesztve: 2014. Szeptember 18. - Darth Riddick Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 18. Dettó. Én anno mondjuk még a Z verziót se néztem meg a bemutatóig, csak utána szereztem meg, hogy legyen mit nézni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Én még moziban láttam a JEdi Visszatért...a bemutatásakor. Csak két évet kellett várni rá. Egyébként én is moziban láttam a magyar premieren. Egyébként ha csak kalózban nézed meg az EPVII -et ki foglak tiltani. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. :D:D A minimum,hogy mindenki aki a forumrol megy,az Jar Jar poloban erkezik! :-p Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Hozzászólás ideje: 2014. November 25. (szerkesztve) aeonflux szerint (aki kapcsolatban van a hazai filmforgalmazókkal) a film egy hetes csúszással jöhet hozzánk, mint az Avengers 2. (meg általában az összes Disney film) Na az már csak azért is szívás, mert a világpremier utáni következő hét csütörtök Szenteste 24-e, majd péntek és szombat karácsony. Remélem, ha lesz éjféli premier, akkor szerda csütörtök fordulóján lesz. Mindenesetre utazás szempontjából már most látom előre, hogy rémálom lesz... Szerkesztve: 2014. November 25. - JakeSully Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.